P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 16:18

P4 - 26 Jan 20 kl. 15:37

Billettprisene øker i Oslo

Fra og med i dag må reisende med Ruter i Oslo og Viken betale mer for billettene.
En enkeltbillett for voksen økes med én krone til 37 kroner.
7-dagersbillett øker fra 285 kroner til 310 kroner og månedsbillett til 770 kroner.
Ruter opplyser tat nillettinntektene er viktige for at de skal opprettholde dagens tilbud..
Les mer på P4


Les mer om:
Ruter, Oslo, Viken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Billettprisene, økeri , Oslo
E24 - 26 Jan 20 kl. 12:55

I dag øker billettprisene i Oslo

Fra og med søndag må reisende med Ruter i Oslo og Viken bla opp litt mer penger for billettene..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:10

Tre døde i Santiago

Minst tre mennesker har mistet livet i opptøyene i Chiles hovedstad Santiago. De skal ha mistet livet da det begynte å brenne i en butikk som ble plyndret. Demonstrasjonene begynte fredag, i forbindelse med at billettprisene på T-banen ble satt opp.

NRK - 12 Feb 20 kl. 09:28

Vil få ned prisane via autopass

Frp krever at regjeringen setter ned billettprisene gjennom autopassordningen. De vil komme med krav i forbindelse med revidert statsbudsjett..

NRK - 12 Feb 20 kl. 09:28

Vil få ned prisene via autopass

Frp krever at regjeringen setter ned billettprisene gjennom autopassordningen. De vil komme med krav i forbindelse med revidert statsbudsjett. – Takstene på fergene skal ned, sier Sylvi Listhaug, nestleder og finanspolitisk talsperson i Frp..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 20:27

NFF skrur opp prisene til Serbia-kampen

Norges Fotballforbund (NFF) har valgt å øke billettprisene til den viktige playoffkampen mot Serbia på Ullevaal i mars..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 17:05

Dumper billettprisene og lokker med «gullbrus» før siste kamp

Vil du ha årets «gullbrus» fra Oskar Sylte? Da bør du dra på kamp 1. desember..

VG - 18 Oct 19 kl. 12:29

NFF tar publikumsgrep etter Romania-nedturen

Den store interessen for landslagets kommende hjemmekamp mot Færøyene forsvant med to ganger 1–1 i Bucuresti og Stockholm. Nå dumper Norges Fotballforbund billettprisene..

NRK - 20 Dec 19 kl. 15:42

Ruter endrer billettprisene

Prisene økes for alle billettyper hos Ruter, som resultat av prisøkningen på tjenester ellers i samfunnet. Endringen skjer 26. januar 2020.

NRK - 19 Oct 19 kl. 03:17

Voldsomme protester i Santiago

I Chile har myndighetene i hovedstaden Santoago stengt byens metro-system etter voldsomme protester mot heving av billettprisene. Demonstranter angrep flere billettutsalg og ødela flere stasjoner. Andre satte fyr på busser og blokkerte trafikken..

VG - 07 Feb 20 kl. 12:36

Kystfylkene med klar melding: Staten må ta regningen for elfergene

Kystfylkene har ikke råd til å ta merkostnadene for elfergene. Dersom staten ikke betaler, må de droppe nye elferger eller skru opp billettprisene mer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hopprenn

Det ble tysk dobbeltseier i dagens verdenscuprennet i hopp i Rasnov i Romania. Karl Geiger vant foran Stephan Leyhe. Beste nordmann ble Marius Lindvik på 5.

P4 - 30 minutter siden

Folket gratulerer kongen

Folk sender sine gratulasjoner til Kong Harald i dag. Han fyller nemlig 83 år i dag. Den populære kongen reiser i begynnelsen av mars på tur til Jordan sammen med dronning Sonja.

P4 - 30 minutter siden

Stengte fjelloverganger og uvær i Sør-Norge

De som skal på vinterferie må være forberedt på at de kan møte både kolonnekjøring og stengte veger. Det sier trafikkoperatør Anniken Island i Vegtrafikksentralen. Det er et kraftig lavtrykk i Nord-Atlanteren som nå er på veg mot Sør-Norge og som slår inn over landet fredag og lørdag..

P4 - 45 minutter siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 2 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 1 time siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 4 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 2 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 4 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.

P4 - 3 timer siden

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt