P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:54

P4 - 26 jan. 20 kl. 15:37

Billettprisene øker i Oslo

Fra og med i dag må reisende med Ruter i Oslo og Viken betale mer for billettene.
En enkeltbillett for voksen økes med én krone til 37 kroner.
7-dagersbillett øker fra 285 kroner til 310 kroner og månedsbillett til 770 kroner.
Ruter opplyser tat nillettinntektene er viktige for at de skal opprettholde dagens tilbud..
Les mer på P4


Les mer om:
Ruter, Oslo, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Billettprisene, økeri , Oslo
P4 - 20 okt. 19 kl. 09:10

Tre døde i Santiago

Minst tre mennesker har mistet livet i opptøyene i Chiles hovedstad Santiago. De skal ha mistet livet da det begynte å brenne i en butikk som ble plyndret. Demonstrasjonene begynte fredag, i forbindelse med at billettprisene på T-banen ble satt opp.

E24 - 26 jan. 20 kl. 12:55

I dag øker billettprisene i Oslo

Fra og med søndag må reisende med Ruter i Oslo og Viken bla opp litt mer penger for billettene..

P4 - 11 juli 20 kl. 19:33

Flytoget ber om at Vy-billetten blir dyrere

Flytoget ber om at Vy-billetten til Oslo Lufthavn blir dyrere - for at de selv skal overleve. Toppsjef Philipp Engedal i Flytoget mener det er avgjørende for at selskapet skal overleve. Han mener billettprisene til Vy må økes eller alternativt: at Flytoget får enerett på å frakte passasjerer til flyplassen, skriver Dagens Næringsliv..

VG - 18 okt. 19 kl. 12:29

NFF tar publikumsgrep etter Romania-nedturen

Den store interessen for landslagets kommende hjemmekamp mot Færøyene forsvant med to ganger 1–1 i Bucuresti og Stockholm. Nå dumper Norges Fotballforbund billettprisene..

NRK - 19 okt. 19 kl. 03:17

Voldsomme protester i Santiago

I Chile har myndighetene i hovedstaden Santoago stengt byens metro-system etter voldsomme protester mot heving av billettprisene. Demonstranter angrep flere billettutsalg og ødela flere stasjoner. Andre satte fyr på busser og blokkerte trafikken..

P4 - 19 okt. 19 kl. 07:23

Voldelige protester i Chile

Presidenten i Chile har innført unntakstilstand i hovedstaden Santiago etter omfattende og voldelige protester. Demonstrantene protesterer mot høyere priser i kollektivtrafikken, og blant annet har en rekke T-banestasjoner blitt rasert. T-banesystemet i Santiago er et av Sør-Amerikas mest moderne.

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 17:05

Dumper billettprisene og lokker med «gullbrus» før siste kamp

Vil du ha årets «gullbrus» fra Oskar Sylte? Da bør du dra på kamp 1. desember..

Aftenposten - 22 nov. 19 kl. 20:27

NFF skrur opp prisene til Serbia-kampen

Norges Fotballforbund (NFF) har valgt å øke billettprisene til den viktige playoffkampen mot Serbia på Ullevaal i mars..

NRK - 20 des. 19 kl. 15:42

Ruter endrer billettprisene

Prisene økes for alle billettyper hos Ruter, som resultat av prisøkningen på tjenester ellers i samfunnet. Endringen skjer 26. januar 2020.

VG - 07 feb. 20 kl. 12:36

Kystfylkene med klar melding: Staten må ta regningen for elfergene

Kystfylkene har ikke råd til å ta merkostnadene for elfergene. Dersom staten ikke betaler, må de droppe nye elferger eller skru opp billettprisene mer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 1 time siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 2 timer siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 2 timer siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 3 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 2 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 3 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 3 timer siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.

P4 - 23 timer siden

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

P4 - 4 timer siden

Antallet som smittes igjen øker

Antall personer som har blitt koronasmittet to ganger øker. Så langt er det bekreftet at minst 20 personer på verdensbasis har blitt smittet igjen - og noen av dem ble sykere den andre gangen. I gjennomsnitt har det gått 71 dager mellom første og andre påviste infeksjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt