NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:43

NRK - 18 Apr 19 kl. 09:14

Bilist tatt med over 1,5 i promille

Politiet stoppet i natt en mann i slutten av 20-årene i Uggdal på Tysnes, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen blåste tilsvarende over 1,5 i promille, og fikk førerkortet beslaglagt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Uggdal, Tysnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, tattmed , over, 1,5i , promille
Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 11:18

- Bilist tok kvelertak på syklist

En bilist og en syklist havnet mandag morgen i en slåsskamp midt i morgenrushet..

NRK - I førrgår: 13:48

Gutt truffet av bilist i Steinkjer

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Stodvegen i Steinkjer. En gutt som hadde gått av en buss skal ha blitt truffet av en bilist. Gutten har smerter i hode og føtter..

P4 - 04 May 19 kl. 15:14

Bilist død og tre fotgjengere skadd etter ulykke

En kvinnelig bilist har mistet livet etter å ha kjørt ned tre fotgjengere i Aalborg i Danmark i ettermiddag. Fotgjengerne beskrives som alvorlig skadet, og er fraktet til sykehus. Politiet omtaler hendelsen som en ulykke..

VG - 04 Apr 19 kl. 20:32

Politiet prøvde å stoppe bilist før dødsulykke på E39 i Kristiansand

En bilist omkom i kveld etter å ha kommet over i motsatt kjørefelt på E39 ved Fidjane i Kristiansand. Politiet prøvde å stoppe bilisten før dødsulykken..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 16:45

Kaos på E6 etter at bilist dundret inn i politiet

Sjåfører snudde og kjørte mot kjøreretningen i 110-sona på E6 ved Rygge..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 20:13

Politiet forsøkte å stoppe bilist før dødsulykke på E39

En person mistet livet i en frontkollisjon på E39 ved Fidjane i Kristiansand torsdag kveld..

NRK - 28 Feb 19 kl. 20:23

Tatt med nålen i armen

Etter dopingrazziaen onsdag, ble det klart at en av de fem arresterte uttøverne ble tatt med nålen i armen. I en video som NRK har fått tilgang til, ser en at det er Max Hauke som blir tatt på fersken mens det er politi i rommet..

NRK - 12 Apr 19 kl. 20:15

To alvorlig skadd i ulykke

To personer er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Sandefjord. Politiet er på stedet og sier en bilist har stukket derfra..

NRK - 10 Mar 19 kl. 16:19

Tre tatt av snøskred på Senja

Tre skigåere ble tatt av et snøskred ved fjellet Keipen like ved Mefjordbotn på Senja søndag ettermiddag, en av dem ble skadd. De tre personene som ble tatt, var del av et turfølge på åtte personer, ifølge politiet..

P4 - 25 Apr 19 kl. 22:16

Mistet førerkort etter råkjøring

En mannlig bilist i 20-årene mistet førerkortet på stedet etter å ha blitt målt i 84 kilometer i timen i en 40-sone i Tønsberg i kveld. Politiet omtaler fartsovertredelsen som grov..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt