NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:31

NRK - 18 Apr 19 kl. 09:14

Bilist tatt med over 1,5 i promille

Politiet stoppet i natt en mann i slutten av 20-årene i Uggdal på Tysnes, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen blåste tilsvarende over 1,5 i promille, og fikk førerkortet beslaglagt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Uggdal, Tysnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, tattmed , over, 1,5i , promille
P4 - 08 Jul 19 kl. 05:56

Tatt for råkjøring på E8

Utrykningspolitiet målte en bilist til hele 160 kilometer i timen i 80-sonen under en fartskontroll på E8 utenfor Tromsø i går. Fartsynderen mistet førerkortet på stedet, og risikerer fengsel. Fem andre bilister ble også tatt med for høy fart, mens en annen fører ble anmeldt for promillekjøring..

P4 - 10 Jul 19 kl. 21:29

Nesten 10 000 tatt for råkjøring

Nesten 10 000 personer ble tatt for å kjøre for fort på norske veier i juni. Og 590 ble fratatt førerkortet, viser tall fra Utrykningspolitiet. UP-sjef Runar Karlsen sier til VG at folk som blir tatt kommer med mange rare bortforklaringer - som at de måtte kjøre fort for å rekke å gå på do, eller ha fart for å komme opp bakken.

Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 11:18

- Bilist tok kvelertak på syklist

En bilist og en syklist havnet mandag morgen i en slåsskamp midt i morgenrushet..

NRK - 21 May 19 kl. 13:48

Gutt truffet av bilist i Steinkjer

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Stodvegen i Steinkjer. En gutt som hadde gått av en buss skal ha blitt truffet av en bilist. Gutten har smerter i hode og føtter..

P4 - 04 May 19 kl. 15:14

Bilist død og tre fotgjengere skadd etter ulykke

En kvinnelig bilist har mistet livet etter å ha kjørt ned tre fotgjengere i Aalborg i Danmark i ettermiddag. Fotgjengerne beskrives som alvorlig skadet, og er fraktet til sykehus. Politiet omtaler hendelsen som en ulykke..

VG - 04 Apr 19 kl. 20:32

Politiet prøvde å stoppe bilist før dødsulykke på E39 i Kristiansand

En bilist omkom i kveld etter å ha kommet over i motsatt kjørefelt på E39 ved Fidjane i Kristiansand. Politiet prøvde å stoppe bilisten før dødsulykken..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 16:45

Kaos på E6 etter at bilist dundret inn i politiet

Sjåfører snudde og kjørte mot kjøreretningen i 110-sona på E6 ved Rygge..

NRK - 19 Jul 19 kl. 21:10

To tankskip tatt av Iran

En Liberia-registrert supertanker skal også være tatt i arrest av Irans Revolusjonsgarde. Det melder AFP. Kort tid etter at Stena Impero ble tatt, kom det meldinger om at et skip driftet av samme britiske selskap var tatt på vei mot Saudi-Arabia..

P4 - 02 Jul 19 kl. 23:07

Tatt i 160 i 100-sone

En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i 160 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Vestfold i kveld. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling ved Skjeggestadbrua, melder politiet..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 20:13

Politiet forsøkte å stoppe bilist før dødsulykke på E39

En person mistet livet i en frontkollisjon på E39 ved Fidjane i Kristiansand torsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 30 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 5 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt