P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 10:31

P4 - 18 jan. 20 kl. 09:18

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum.
Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av.
Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Stavanger, Sør-Vest, Fenne Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, stakk, etter, forfølgelse
VG - 20 sep. 20 kl. 05:55

Skammelig forfølgelse

Myndighetene i Myanmar avviser at overgrepene mot rohingyaene er en systematisk forfølgelse. De kaller anslagene mot den muslimske minoriteten «anti-terroraksjoner». To myanmarske soldater som har innfunnet seg i Haag forteller en ganske annen historie..

P4 - 15 jan. 20 kl. 08:18

Lastebil stakk etter påkjørsel

En lastebilsjåfør stakk fra stedet etter å ha kjørt på en person i Vikersund i Viken i morges. Den forulykkede hadde stoppet for å hjelpe til en bilist som hadde kjørt av veien, da han ble truffet av lastebilen. Lastebilsjåføren stakk fra stedet etter ulykken.

P4 - 11 feb. 20 kl. 18:45

Stakk av etter påkjørsel

En bilist stakk fra stedet etter en ulykke med en person på sparkesykkel i Oslo i kveld. Politiet ber nå om tips for å komme i kontakt med sjåføren. Personen på sparkesykkel skal ha smerter i hodet, men er bevisst, skriver VG..

E24 - 08 mai 20 kl. 05:52

Besetning på cruiseskip trues med straffeforfølgelse

Besetningen på cruiseskipet Norwegian Epic trues med oppsigelse eller straffeforfølgelse om de informerer om situasjonen om bord, skriver Business Insider..

NRK - 22 des. 19 kl. 02:41

Kjørte i 200 km/t på E39

I Sandnes har politiet i natt stanset 19 år gammel bilfører som har innrømmet å ha kjørt i 200 km/t på E39. Han ble stanset i Danddal etter en kort forfølgelse, opplyser Sør-Vest politidistrikt. 19-åringen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt..

NRK - 16 mai 20 kl. 07:05

Skjøt mot politiet, funnet død

En 26 årig mann er funnet død etter at han skjøt mot politiet under en forfølgelse i bil øst for Haugesund, opplyser Sørvest politidistrikt. Politibilen ble truffet, og politiet trakk seg midertidig tilbake. Politiet mener mannen tok sitt eget liv..

P4 - 13 des. 19 kl. 23:53

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

Aftenposten - 31 des. 19 kl. 07:21

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

E24 - 31 des. 19 kl. 08:49

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

Aftenposten - 29 jan. 20 kl. 05:57

Norge gir asyl til russiske Jehovas vitner

Flere russiske statsborgere har søkt asyl i Norge for religiøs forfølgelse. Norske myndigheter bekrefter å ha innvilget søknader fra russiske Jehovas vitner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Døde etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen etter en redningskasjon i går kveld ble erklært død på sykehuset etter kort tid. Det opplyser Vest politidistrikt nå i dag. De pårørende er varslet.

P4 - 15 minutter siden

11 smittede i Agder

Det siste døgnet er det registrert 11 smittetilfeller i Agder fylke. Det er det høyeste antallet på ett døgn siden 3. april.

P4 - 30 minutter siden

- Streiken vil merkes over hele landet

- Streikeviljen er stor blant bussjåførene. Det sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, etter at streiken i dag ble trappet opp. Nå er nærmere 8500 bussjåfører tatt ut i streik i sju forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 1 time siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 2 timer siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 2 timer siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 2 timer siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 2 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt