P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 16:34

P4 - 18 Jan 20 kl. 09:18

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum.
Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av.
Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Stavanger, Sør-Vest, Fenne Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, stakk, etter, forfølgelse
P4 - 15 Jan 20 kl. 08:18

Lastebil stakk etter påkjørsel

En lastebilsjåfør stakk fra stedet etter å ha kjørt på en person i Vikersund i Viken i morges. Den forulykkede hadde stoppet for å hjelpe til en bilist som hadde kjørt av veien, da han ble truffet av lastebilen. Lastebilsjåføren stakk fra stedet etter ulykken.

P4 - 11 Feb 20 kl. 18:45

Stakk av etter påkjørsel

En bilist stakk fra stedet etter en ulykke med en person på sparkesykkel i Oslo i kveld. Politiet ber nå om tips for å komme i kontakt med sjåføren. Personen på sparkesykkel skal ha smerter i hodet, men er bevisst, skriver VG..

NRK - 22 Dec 19 kl. 02:41

Kjørte i 200 km/t på E39

I Sandnes har politiet i natt stanset 19 år gammel bilfører som har innrømmet å ha kjørt i 200 km/t på E39. Han ble stanset i Danddal etter en kort forfølgelse, opplyser Sør-Vest politidistrikt. 19-åringen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt..

P4 - 20 Jan 20 kl. 19:29

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..

P4 - 13 Dec 19 kl. 23:53

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:03

Etterlyser bil etter påkjørsel

En bilist stakk av etter å ha kjørt på en kvinne trolig i eller ved et fotgjengerfelt i Drammen i kveld. Politiet ønsker opplysninger dersom de ser en rød bil som trolig var en Toyota Yaris. Kvinnen er oppegående og ble behandlet på stedet av helsepersonell.

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:32

Mann stakk av frå politiet

Ein mann er arrestert etter at han køyrde frå ein kontroll i Eide. Politiet la seg på hjul etter bilen, men avbraut forfølginga. Ifylgje politiet hadde mannen fleire farlege forbikøyringar i høg fart.

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 07:21

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:24

Bilist kjørte ned i hull

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de jobbet på Karmøy i Rogaland. Ulykken skyldes at bilisten skal ha fått solen i øynene, skriver Sørvest politidistrikt..

E24 - 31 Dec 19 kl. 08:49

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kvinnelandslag krever millionerstatning

Det amerikanske kvinnelandslaget i fotball krever 615 millioner kroner i erstatning for kjønnsdiskriminering. På kvinnedagen, 8. mars, i fjor ble det kjent at de har saksøkt USAs fotballforbund, men summen har først blitt kjent nå.

P4 - 1 time siden

Hopprenn

Det ble tysk dobbeltseier i dagens verdenscuprennet i hopp i Rasnov i Romania. Karl Geiger vant foran Stephan Leyhe. Beste nordmann ble Marius Lindvik på 5.

P4 - 45 minutter siden

Folket gratulerer kongen

Folk sender sine gratulasjoner til Kong Harald i dag. Han fyller nemlig 83 år i dag. Den populære kongen reiser i begynnelsen av mars på tur til Jordan sammen med dronning Sonja.

P4 - 45 minutter siden

Stengte fjelloverganger og uvær i Sør-Norge

De som skal på vinterferie må være forberedt på at de kan møte både kolonnekjøring og stengte veger. Det sier trafikkoperatør Anniken Island i Vegtrafikksentralen. Det er et kraftig lavtrykk i Nord-Atlanteren som nå er på veg mot Sør-Norge og som slår inn over landet fredag og lørdag..

P4 - 1 time siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 2 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 1 time siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 4 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 2 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 4 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt