NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:17

NRK - 09 des. 19 kl. 12:24

Bilist kjørte ned i hull

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de jobbet på Karmøy i Rogaland. Ulykken skyldes at bilisten skal ha fått solen i øynene, skriver Sørvest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karmøy, Rogaland, Sørvest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, kjørte, nedi , hull
P4 - 09 des. 19 kl. 12:35

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 30 des. 19 kl. 15:49

Bilist involvert i vaskehallulykke

En bilist har kjørt inn i en vaskemaskin inne i en vaskehall ved en bensinstasjon i Ski i Follo og forårsaket store materielle skader. Sjåføren skal ha forvekslet gassen med bremsen, og dyttet på hele vaskemaskinen, ifølge politiet. Føreren kom fra ulykken uten alvorlige skader..

P4 - 18 jan. 20 kl. 09:18

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

NRK - 22 juni 20 kl. 09:47

Færre 18-åringer har hull i tennene

29 prosent av 18-åringene som ble undersøkt i 2019 hadde aldri hatt hull i tennene. Det er 10 prosent flere enn i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Over 80 prosent av 18-åringene ble undersøkt.

P4 - 10 juni 20 kl. 23:50

Målt i over 200 km/t

Utrykningspolitiet har flere steder i landet i dag stoppet råkjørere. I Mosjøen ble en bilist målt til hele 202 kilometer i timen, mens i Sandnes ble en motorsyklist målt til 177. Også i Tønsberg sperret politiet øynene da de målte en bilist til 159 kilometer i timen.

P4 - 22 juni 20 kl. 12:48

Flere 18-åringer med null hull

Stadig flere norske 18-åringer har null hull. 29 prosent av 18-åringene som ble undersøkt av tannleger i fjor har aldri hatt hull i tennene, det er sju prosent flere enn i 2015. Og det er en gledelig utvikling, sier president Camilla Hansen Steinum i Den norske tannlegeforening..

P4 - 15 sep. 19 kl. 12:13

Bilist nesten truffet av tre

En bilist ble nesten truffet av et tre som veltet over veien i Arendal i Agder i formiddag. Men ingen ble skadet. En rekke trær har blåst over ende i dag, og i følge Meteorologisk institutt er høststormen nå på sitt sterkeste.

NRK - 20 sep. 19 kl. 14:18

Bilist stakk fra fartskontroll

En bilist stakk av fra en fartskontroll etter å ha kjørt for fort. Bilen ble funnet forlatt i nærområdet ved E39, Osterfjordvegen. Etter søk med politihund ble føreren av bilen funnet i et uthus, melder Vest politidistrikt..

NRK - 06 nov. 19 kl. 09:11

Rømte gjennom hull i taket

To drapssiktede menn rømte har rømt fra varetekt i et fengsel i California via et hull i taket på toalettet. Hullet er i et hjørne av taket, ute av syne fra fengselsbetjenter og kameraer, over vaskene, skriver Los Angeles Times..

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 17:44

Mitt liv som rasist

En fortelling om hvite flekker på kartet, hvite hull på lerretet og hvite hull i hodet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 45 minutter siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 1 time siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..

NRK - 1 time siden

Flere enn 60 savnet i Beirut

Minst 60 personer er fortsatt savnet etter den store eksplosjonen i den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag, opplyser landets myndigheter ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Elsparkesykler i veien for politiet

Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i. Politiet har også mottatt mange klager på problemet fra befolkningen..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 2 timer siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 2 timer siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt