NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 19:23

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:24

Bilist kjørte ned i hull

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de jobbet på Karmøy i Rogaland. Ulykken skyldes at bilisten skal ha fått solen i øynene, skriver Sørvest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karmøy, Rogaland, Sørvest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, kjørte, nedi , hull
P4 - 09 Dec 19 kl. 12:35

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 30 Dec 19 kl. 15:49

Bilist involvert i vaskehallulykke

En bilist har kjørt inn i en vaskemaskin inne i en vaskehall ved en bensinstasjon i Ski i Follo og forårsaket store materielle skader. Sjåføren skal ha forvekslet gassen med bremsen, og dyttet på hele vaskemaskinen, ifølge politiet. Føreren kom fra ulykken uten alvorlige skader..

P4 - 15 Sep 19 kl. 12:13

Bilist nesten truffet av tre

En bilist ble nesten truffet av et tre som veltet over veien i Arendal i Agder i formiddag. Men ingen ble skadet. En rekke trær har blåst over ende i dag, og i følge Meteorologisk institutt er høststormen nå på sitt sterkeste.

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:18

Bilist stakk fra fartskontroll

En bilist stakk av fra en fartskontroll etter å ha kjørt for fort. Bilen ble funnet forlatt i nærområdet ved E39, Osterfjordvegen. Etter søk med politihund ble føreren av bilen funnet i et uthus, melder Vest politidistrikt..

NRK - 06 Nov 19 kl. 09:11

Rømte gjennom hull i taket

To drapssiktede menn rømte har rømt fra varetekt i et fengsel i California via et hull i taket på toalettet. Hullet er i et hjørne av taket, ute av syne fra fengselsbetjenter og kameraer, over vaskene, skriver Los Angeles Times..

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:54

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

VG - 15 Sep 19 kl. 06:18

Sort hull i Melkeveien har stor appetitt

Forskere har oppdaget at et sort hull i vår egen galakse, Melkeveien, har begynt å sluke mer og mer av materialet rundt seg..

VG - 20 Aug 19 kl. 13:28

– Hull vil ha Markus Henriksen vekk

Den nye Hull-manageren Grant McCann strippet Markus Henriksen (27) for kapteinsbindet - og gjør det helt klart at han vil at trønderen skal flytte på seg..

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 20:16

Hull i CV-en - nesten umulig å få jobb

Har du langvarig fravær fra arbeidslivet, vil de færreste ansette deg. Nye tall viser at nesten er umulig å få jobb med lange hull i CV-en..

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:46

Dypt hull i akebakke

Det er oppdaget et to og et halvt meter dypt hull i bakken på nedsiden av en akebakke på Trosterud i Oslo. Det melder politiet nå. Hullet er mellom 30 og 40 centimeter i diameter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 30 minutter siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 45 minutter siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 2 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 2 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 2 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter sperret Louvre

For første gang siden de franske demonstrasjonene startet 5. desember, måtte Louvre-museet i Paris i dag stenge dørene. Grunnen var at demonstranter sperret inngangen.

NRK - 3 timer siden

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..

NRK - 4 timer siden

Krever kartlegging av parkeringshus

Etter brannen i et parkeringshus ved Sola flyplass i Stavanger, krever Tryg forsikring sprinkleranlegg i alle parkeringshus. I en pressemelding skriver selskapet at de ønsker en gjennomgang og kartlegging av brannsikkerheten i alle parkeringshus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt