P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 11:02

P4 - 09 Dec 19 kl. 12:35

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland.
Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..
Les mer på P4


Les mer om:
Karmøy, Rogaland, Sørvest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilist, kjørtei , hull, derto personer , jobbet
NRK - 09 Dec 19 kl. 12:24

Bilist kjørte ned i hull

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de jobbet på Karmøy i Rogaland. Ulykken skyldes at bilisten skal ha fått solen i øynene, skriver Sørvest politidistrikt..

P4 - 30 Dec 19 kl. 15:49

Bilist involvert i vaskehallulykke

En bilist har kjørt inn i en vaskemaskin inne i en vaskehall ved en bensinstasjon i Ski i Follo og forårsaket store materielle skader. Sjåføren skal ha forvekslet gassen med bremsen, og dyttet på hele vaskemaskinen, ifølge politiet. Føreren kom fra ulykken uten alvorlige skader..

P4 - 18 Jan 20 kl. 09:18

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 15 Sep 19 kl. 12:13

Bilist nesten truffet av tre

En bilist ble nesten truffet av et tre som veltet over veien i Arendal i Agder i formiddag. Men ingen ble skadet. En rekke trær har blåst over ende i dag, og i følge Meteorologisk institutt er høststormen nå på sitt sterkeste.

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:18

Bilist stakk fra fartskontroll

En bilist stakk av fra en fartskontroll etter å ha kjørt for fort. Bilen ble funnet forlatt i nærområdet ved E39, Osterfjordvegen. Etter søk med politihund ble føreren av bilen funnet i et uthus, melder Vest politidistrikt..

NRK - 06 Nov 19 kl. 09:11

Rømte gjennom hull i taket

To drapssiktede menn rømte har rømt fra varetekt i et fengsel i California via et hull i taket på toalettet. Hullet er i et hjørne av taket, ute av syne fra fengselsbetjenter og kameraer, over vaskene, skriver Los Angeles Times..

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:54

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

VG - 15 Sep 19 kl. 06:18

Sort hull i Melkeveien har stor appetitt

Forskere har oppdaget at et sort hull i vår egen galakse, Melkeveien, har begynt å sluke mer og mer av materialet rundt seg..

VG - 25 Jan 20 kl. 20:26

Samuelsens Hull klarte ikke å senke PL-giganten

Martin Samuelsen fikk drøye 20 minutter i FA-cupen for Hull da de møtte Chelsea lørdag kveld. Premier League-laget måtte slite med å ta seg videre mot «The Tigers»..

VG - 20 Aug 19 kl. 13:28

– Hull vil ha Markus Henriksen vekk

Den nye Hull-manageren Grant McCann strippet Markus Henriksen (27) for kapteinsbindet - og gjør det helt klart at han vil at trønderen skal flytte på seg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Jahn Teigen var en fargerik artist

- En nasjonalskatt er død. Det sier kulturminsiter Abid Raja etter nyheten om at Jahn Teigen er død. Raja sier han mottar dødsbudskapet med stor sorg og beskriver Teigen som en folkekjær artist..

P4 - 15 minutter siden

To siktet etter stor politirazzia i Oslo

To personer er pågrepet, siktet for økonomisk kriminalitet etter en omfattende politirazzia mot regnskapskontorer i Oslo og Akershus i dag. Rundt hundre personer fra politi og skatteetaten deltok i aksjonen, og det er gjort omfattende beslag på flere adresser. Politiet er sparsommelige med detaljer, men sier personene har tilrettelagt for skatteunndragelser og annen kriminalitet.

P4 - 45 minutter siden

Svinesundbrua stengt i timesvis

Svinesundbroen på E6 er fortsatt stengt og vil være det i flere timer fremover etter en ulykke i dag morges. En lastebil kjørte inn i autovernet på broen, og det ligger mellom 50 til 100 liter diesel i veibanen. Ifølge svensk politi var det svært glatt på stedet da ulykken oppsto.

P4 - 1 time siden

Jahn Teigen er død

Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn på Ystad sykehus i Sverige i går kveld. Artisten har vært åpen om at han har strevd med sykdom den siste tiden, og han har levd et tilbaketrukket liv i Sverige de siste årene.

P4 - 1 time siden

Dømt til 10 års fengsel for voldtekt

En mann er er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i 10 år for voldtekt for seksuell omgang og over 100 voldtekter av et familiemedlem. Den fornærmede var mindreårig da overgrepene skjedde. Mannen og offeret er opprinnelig fra Kosovo.

P4 - 1 time siden

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 2 timer siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 4 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 2 timer siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 2 timer siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt