NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 21:06

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:07

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rena, Nordre Osen, Hedmark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, omkomi , ulykke
NRK - 28 Sep 18 kl. 18:47

To personar omkom i ulykke

To tyske statsborgarar omkom etter ulykke på sjøen utanfor Korshavn i Lyngdal fredag. Det stadfestar politiet. Båten dei sat i skal ha kantra og tre personar datt i sjøen.

NRK - 26 Aug 18 kl. 14:41

Ny ulykke under NM

Nødetatene er på vei til en ny ulykke på Konsmo i Vest-Agder der det arrangeres NM i rallycross. Skadeomfanget til bilføreren som er involvert er ikke kjent, men vedkommende er ved bevissthet. Tidligere i dag ble en annen deltaker fløyet til sykehus..

VG - 05 Nov 18 kl. 08:58

Sveitsisk alpintalent omkom i paragliding-ulykke

Herrenes alpinsirkus er rystet av et tragisk dødsfall bare to uker før verdenscupåpningen i Levi. Søndag omkom Gian Luca Barandun (24) i en paragliding-ulykke..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:08

Vilde Marie Aanderaa (25) omkom i ulykke i Sør-Afrika

Universitetet i Bergen frigir navnet på kvinnen som omkom natt til mandag..

NRK - 29 Jul 18 kl. 12:32

Omkom etter ulykke på sjøen

En person har omkommet etter en ulykke på sjøen ved Hove i Arendal i formiddag. Det opplyser politiet til TV 2. Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent..

NRK - 29 Jul 18 kl. 14:23

Skofterud omkommet i ulykke

Den tidligere langrennsløperen Vibeke Skofterud (38) omkom i en ulykke med vannskuter i Arendal i dag. Det bekrefter politiet. Det var redningsskøyten Inge Steensland fra Redningsselskapet som fant den omkomne..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 18:04

Skogsarbeider omkom i ulykke i Vest-Agder

En mann er bekreftet omkommet i en ulykke politiet knytter til skogsarbeid ved Farsund i Vest-Agder..

Aftenposten - 28 Sep 18 kl. 22:38

Mann omkom i MC-ulykke i Enebakk

En mann mistet livet i en MC-ulykke på fylkesvei 120 like nord for Strandneset i Enebakk fredag kveld..

NRK - 22 Jul 18 kl. 08:10

18-åring omkom i ulykke i Enebakk

Det var ein 18 år gammal mann som omkom i trafikkulykka ved Flateby i Enebakk. I bilen sat også to 17-år gamle gutar og ei 17 år gamal jente. Dei kolliderte med eit par i 40-åra, som fekk lettare skader.

NRK - 02 Sep 18 kl. 12:44

Mann omkom på Høgfjell i Ådal

En mann i 60-årene omkom i en ulykke under felling av et tre på Høgfjell ved Ådal på Ringerike. Mannen fikk treet over seg under dugnadsarbeid. Pårørende er varslet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 45 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 1 time siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt