NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:30

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:07

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rena, Nordre Osen, Hedmark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, omkomi , ulykke
NRK - 28 Sep 18 kl. 18:47

To personar omkom i ulykke

To tyske statsborgarar omkom etter ulykke på sjøen utanfor Korshavn i Lyngdal fredag. Det stadfestar politiet. Båten dei sat i skal ha kantra og tre personar datt i sjøen.

NRK - 26 Aug 18 kl. 14:41

Ny ulykke under NM

Nødetatene er på vei til en ny ulykke på Konsmo i Vest-Agder der det arrangeres NM i rallycross. Skadeomfanget til bilføreren som er involvert er ikke kjent, men vedkommende er ved bevissthet. Tidligere i dag ble en annen deltaker fløyet til sykehus..

VG - 05 Nov 18 kl. 08:58

Sveitsisk alpintalent omkom i paragliding-ulykke

Herrenes alpinsirkus er rystet av et tragisk dødsfall bare to uker før verdenscupåpningen i Levi. Søndag omkom Gian Luca Barandun (24) i en paragliding-ulykke..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:08

Vilde Marie Aanderaa (25) omkom i ulykke i Sør-Afrika

Universitetet i Bergen frigir navnet på kvinnen som omkom natt til mandag..

NRK - 29 Jul 18 kl. 12:32

Omkom etter ulykke på sjøen

En person har omkommet etter en ulykke på sjøen ved Hove i Arendal i formiddag. Det opplyser politiet til TV 2. Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent..

NRK - 29 Jul 18 kl. 14:23

Skofterud omkommet i ulykke

Den tidligere langrennsløperen Vibeke Skofterud (38) omkom i en ulykke med vannskuter i Arendal i dag. Det bekrefter politiet. Det var redningsskøyten Inge Steensland fra Redningsselskapet som fant den omkomne..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 12:31

Unge sveitsere omkom i Kiruna-ulykke

De seks som omkom i kollisjonen mellom en minibuss og en lastebil ved Kiruna i Nord-Sverige natt til lørdag, var alle sveitsiske statsborgere..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 18:04

Skogsarbeider omkom i ulykke i Vest-Agder

En mann er bekreftet omkommet i en ulykke politiet knytter til skogsarbeid ved Farsund i Vest-Agder..

Aftenposten - 28 Sep 18 kl. 22:38

Mann omkom i MC-ulykke i Enebakk

En mann mistet livet i en MC-ulykke på fylkesvei 120 like nord for Strandneset i Enebakk fredag kveld..

NRK - 22 Jul 18 kl. 08:10

18-åring omkom i ulykke i Enebakk

Det var ein 18 år gammal mann som omkom i trafikkulykka ved Flateby i Enebakk. I bilen sat også to 17-år gamle gutar og ei 17 år gamal jente. Dei kolliderte med eit par i 40-åra, som fekk lettare skader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 18 timer siden

Drapssiktet domfelt over 20 ganger

Den 48 år gamle drapssiktede haugesunderen har blitt dømt for lovbrudd over tjue ganger tidligere, i tillegg til å ha pådratt seg en rekke bøter. Mange av dommene handler om vold, skriver Haugesunds Avis..

NRK - 30 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 4 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 5 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt