NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:42

NRK - 14 Apr 19 kl. 14:04

Bilfører erkjenner straffskyld

Mannen i 30 årene, som er siktet etter dødsulykken i Sandefjord, har erkjent straffskyld for uaktsom drap. Det opplyser politiet søndag ettermiddag. Han har erkjent at han kjørte ned ekteparet i 50-årene hvor en kvinne døde og en mann ble skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, erkjenner, straffskyld
Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 14:04

Siktet bilfører i Sandefjord erkjenner straffskyld for uaktsomt drap

Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter påkjørselen i Sandefjord fredag kveld, hvor en kvinne i 50-årene døde, erkjenner straffskyld..

NRK - 30 Nov 18 kl. 14:20

Siktede erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet etter at en person ble funnet drept på Sortland erkjenner straffskyld, opplyser Nordland politidistrikt i en pressemelding..

P4 - 19 Aug 19 kl. 18:33

Veireno-sjef erkjenner straffskyld

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger erkjenner straffskyld for å ha fått sine ansatte til å jobbe for mye overtid under søppelkaoset i Oslo og Vestfold fra 2015 til 2017. Det ble klart da ankebehandlingen mot ham startet i Follo tingrett i dag. I Follo tingrett nektet han straffskyld og påberopte seg nødrett.

NRK - 18 Jan 19 kl. 13:55

Erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet for å ha drept samboeren sin i Haugesund natt til første nyttårsdag, erkjenner nå straffskyld for forsettlig drap. Det opplyser hans advokat Erik Lea til NRK. Dette kom frem under et avhør i dag..

NRK - 11 Jun 19 kl. 09:18

Erkjenner ikke straffskyld

Tiltalen leses opp. Svein Ludvigsen erkjenner ikke straffskyld. Han er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med de tre fornærmede..

NRK - 04 Feb 19 kl. 10:34

Erkjenner ikke straffskyld

Stortingspolitikeren som i helgen ble arrestert for grove trusler erkjenner ikke straffskyld. det skriver VG som først omtalte saken..

NRK - 08 Mar 19 kl. 13:34

Knivangrep: Erkjenner straffskyld

Kvinnen i 20-årene, som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i 60-årene på Nærbø i Rogaland, erkjenner straffskyld. Hun ble avhørt av politiet torsdag. I Jæren tingrett samtykket hun til varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud..

P4 - 27 Apr 19 kl. 14:52

Erkjenner straffskyld etter trusler og villmannskjøring

Mannen, som blant annet er siktet for trusler og villmannskjøring i Stavanger i går, erkjenner straffskyld. Fredag ettermiddag truet han til seg en bil med kniv og det utviklet seg etterhvert til en blijakt i Stavanger sentrum. 19-åringen kræsjet til slutt i bygget hovr Aftenbladet holder til.

NRK - 11 Aug 19 kl. 23:51

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld, bekrefter hans forsvarer Unni Fries til NTB søndag kveld. Mandag klokken 13 vil mannen bli fremstilt for varetektsfengsling..

NRK - 12 Mar 19 kl. 22:43

Erkjenner ikke straffskyld

36-åringen som er siktet for å ha drept et familiemedlem og forsøkt å drepe et annet familiemedlem på Landås i Bergen natt til tirsdag, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser midlertidig forsvarsadvokat for mannen, Steinar Moritz Andersen, til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt