NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:09

NRK - 14 Apr 19 kl. 14:04

Bilfører erkjenner straffskyld

Mannen i 30 årene, som er siktet etter dødsulykken i Sandefjord, har erkjent straffskyld for uaktsom drap. Det opplyser politiet søndag ettermiddag. Han har erkjent at han kjørte ned ekteparet i 50-årene hvor en kvinne døde og en mann ble skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, erkjenner, straffskyld
Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 14:04

Siktet bilfører i Sandefjord erkjenner straffskyld for uaktsomt drap

Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter påkjørselen i Sandefjord fredag kveld, hvor en kvinne i 50-årene døde, erkjenner straffskyld..

NRK - 30 Nov 18 kl. 14:20

Siktede erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet etter at en person ble funnet drept på Sortland erkjenner straffskyld, opplyser Nordland politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 18 Jan 19 kl. 13:55

Erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet for å ha drept samboeren sin i Haugesund natt til første nyttårsdag, erkjenner nå straffskyld for forsettlig drap. Det opplyser hans advokat Erik Lea til NRK. Dette kom frem under et avhør i dag..

NRK - 04 Feb 19 kl. 10:34

Erkjenner ikke straffskyld

Stortingspolitikeren som i helgen ble arrestert for grove trusler erkjenner ikke straffskyld. det skriver VG som først omtalte saken..

NRK - 08 Mar 19 kl. 13:34

Knivangrep: Erkjenner straffskyld

Kvinnen i 20-årene, som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i 60-årene på Nærbø i Rogaland, erkjenner straffskyld. Hun ble avhørt av politiet torsdag. I Jæren tingrett samtykket hun til varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud..

P4 - 27 Apr 19 kl. 14:52

Erkjenner straffskyld etter trusler og villmannskjøring

Mannen, som blant annet er siktet for trusler og villmannskjøring i Stavanger i går, erkjenner straffskyld. Fredag ettermiddag truet han til seg en bil med kniv og det utviklet seg etterhvert til en blijakt i Stavanger sentrum. 19-åringen kræsjet til slutt i bygget hovr Aftenbladet holder til.

NRK - 12 Mar 19 kl. 22:43

Erkjenner ikke straffskyld

36-åringen som er siktet for å ha drept et familiemedlem og forsøkt å drepe et annet familiemedlem på Landås i Bergen natt til tirsdag, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser midlertidig forsvarsadvokat for mannen, Steinar Moritz Andersen, til NRK..

VG - 14 Apr 19 kl. 14:15

Erkjenner straffskyld etter dødsulykke: – Han har vært i sjokk

Mannen som er siktet for å ha kjørt på et ektepar i Sandefjord fredag, erkjenner straffskyld for uaktsomt drap og uaktsom kjøring..

NRK - 30 Dec 18 kl. 17:11

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 50-årene, som ble pågrepet etter funn av en død kvinne på Sortland søndag ettermiddag, erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Det opplyser mannens forsvarer, Stian Paulsen. Mannen ble pågrepet i leiligheten der kvinnen ble funnet død..

VG - 14 Apr 19 kl. 14:15

Siktede erkjenner straffskyld etter dødsulykke: – Han har vært i sjokk

Mannen som er siktet etter påkjørselen på en gangvei i Sandefjord fredag, erkjenner straffskyld for uaktsomt drap og uaktsom kjøring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt