NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 20:13

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:25

Bilfører alvorlig skadd

Føreren av en personbil er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune i Buskerud..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Kolbræk, Eiker, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, alvorlig, skadd
NRK - 20 Oct 19 kl. 09:27

Ikke alvorlig skadd - mistenker rus

Politiet melder at bilføreren som kjørte ut av veien på E18 i Bærum trolig ikke er alvorlig skadd som først antatt. Mannen i 20-årene er mistenkt å ha kjørt i høy hastighet mens han var ruspåvirket, før utforkjørselen ved Høvik tidlig søndag morgen..

NRK - 27 Nov 19 kl. 05:30

Alvorlig skadd i ulykke i Sola

Personen som var involvert i trafikkulykken i Nesbuveien i Sola natt til onsdag, er alvorlig skadd, opplyser politiet. Bilføreren skal ha kjørt inn i en lastebil, som stod parkert ved veien. Personen skal ha vært alene i bilen..

NRK - 26 Nov 19 kl. 01:18

Bilførar skadd i utforkøyring

Ein bilførar vart lettare skadd etter at han køyrde utfor vegen på E6 sør for Mosjøen like etter midnatt. Bilen hamna på sida, og føraren får tilsyn frå helsepersonell, melder politiet i Nordland..

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 06 Jul 19 kl. 18:20

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter trafikkulykken mellom to biler på E18 Grenlandsbrua tidligere i dag. Personen ble fraktet til sykehuset etter ulykken. Politiet melder nå om at personen er alvorlig skadd..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:18

Alvorlig skadd etter vold i Horten

De to mennene som ble funnet liggende skadd på bakken i Storgata i Horten, er alvorlig skadd. Den ene er kjørt til sykehuset i Tønsberg, mens den andre ble fløyet til Ullevål sykehus. Politiet går ut ifra at det har vært en voldshendelse..

NRK - 25 Aug 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

P4 - 08 Sep 19 kl. 17:38

Alvorlig skadd i kollisjon

En personer alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Hemne i Trøndelag. Det er personen i bilen som er skadd. I bussen skal det kun ha vært én person.

NRK - 01 Jul 19 kl. 01:20

Tre alvorlig skadd etter ulykke

De tre som var kritisk skadd etter en trafikkulykke på E134 i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark betegnes nå som alvorlig skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Veien vil fortsatt være stengt utover natten og omkjøring er skiltet..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 09:10

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke på E18

En motorsyklist i 50-årene ble alvorlig skadd i et sammenstøt med en bil på E18 ved Sandvika torsdag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Veien stengt over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 15 minutter siden

Ahmed hedres med bankett

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali, hedres med bankett og en femretters meny på Grand Hotel tirsdag kveld. Lam svøpt i jordskokk og trøffel er blant de kulinariske høydepunktene som venter gjestene under fredsprisbanketten..

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 30 minutter siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 30 minutter siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 45 minutter siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 1 time siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 1 time siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt