NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:19

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:25

Bilfører alvorlig skadd

Føreren av en personbil er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune i Buskerud..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Kolbræk, Eiker, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilfører, alvorlig, skadd
NRK - 06 Jul 19 kl. 18:20

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter trafikkulykken mellom to biler på E18 Grenlandsbrua tidligere i dag. Personen ble fraktet til sykehuset etter ulykken. Politiet melder nå om at personen er alvorlig skadd..

NRK - 01 Jul 19 kl. 01:20

Tre alvorlig skadd etter ulykke

De tre som var kritisk skadd etter en trafikkulykke på E134 i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark betegnes nå som alvorlig skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Veien vil fortsatt være stengt utover natten og omkjøring er skiltet..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 09:10

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke på E18

En motorsyklist i 50-årene ble alvorlig skadd i et sammenstøt med en bil på E18 ved Sandvika torsdag morgen..

NRK - 27 Jul 19 kl. 18:18

Tenåring alvorlig skadd

En gutt i tenårene er alvorlig skadd etter en utforkjøring med motorsykkel i Stange i Hedmark. En annen skal være lettere skadd. Nødetater har ankommet åstedet, og politiet foretar åstedsundersøkelser..

P4 - 17 Jul 19 kl. 21:49

Syklist alvorlig skadd

En mann i 70-årene er alvorlig skadd etter en sykkelulykke ved Moan i Levanger i ettermiddag. Det var to syklister som kolliderte med hverandre. Politiet i Trøndelag ønsker kontakt med en dame som ga hjelp til den skadde..

P4 - 24 Jun 19 kl. 10:39

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter å ha sittet fastklemt under en trafikkulykke med tre biler på E6 ved Fryasletta i Gudbrandsdalen. Totalt sju personer var involvert i ulykken, melder Innlandet politidistrikt. Den alvorlig skadde er fløyet til Lillehammer sykehus, mens to andre er fraktet til legevakt med lettere skader.

P4 - 18 Jul 19 kl. 17:50

Mann i 20-årene alvorlig skadd

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en ulykke på E6 i Krokstranda i Nordland i ettermiddag. En bil og to motorsyklister var involvert i ulykken. En person ble lettere skadd, melder politiet i Nordland.

P4 - 13 Jun 19 kl. 18:32

MC-fører alvorlig skadd

En motorsykkelfører er alvorlig skadd etter en utforkjøring i Skjåk i Oppland. Det opplyser politiet i Innlandet Ulykken skal ha skjedd idet føreren har kjørt forbi en lastebil, mistet kontrollen og kjørt av veien..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:52

Syklist alvorlig skadd

En mann i 70-åra er fraktet til sykehus etter at han ble alvorlig skadd i ei sykkelulykke ved Moan i Levanger i ettermiddag. Det var to syklister som kolliderte med hverandre. Politiet ønsker kontakt med ei kvinne som hjalp den skadde på stedet..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:52

Alvorlig skadd i ulykke

En mopedfører er alvorlig skadet etter en ulykke med en fotgjenger i Bærum nå i kveld. Fotgjengeren er lettere skadd. Det er uklart hva som har skjedd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt