NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 19:44

NRK - 11 Dec 19 kl. 11:01

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Regestranda, Sola, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilen, til, drapsoffer, dumpai , sjøen
NRK - Igår: 16:19

Meiner siktade var med i bilen

Den tredje drapssikta (33) er fengsla i fire veker. I rettsavgjerda kjem det fram at politiet meiner 33-åringen var med i bilen då dei avdøde blei frakta og dumpa på funnstaden i Mindefossen, like ved Osavatnet i Arna..

NRK - 11 Dec 19 kl. 11:43

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

P4 - 13 Dec 19 kl. 11:28

Mener drapsoffer ble flyttet

Den 44 år gamle mannen som ble drept på Sola i Rogaland kan ha blitt utsatt for vold et annet sted før han ble forlatt på Regestranden. Politiet bekrefter overfor NRK at de undersøker om drapssaken har to åsteder. Tre menn i 20-årene er siktet i saken, og to av dem har innrømmet befatning med drapet.

NRK - 10 Dec 19 kl. 18:21

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

NRK - 28 Sep 19 kl. 20:43

Fann 23 sparkesyklar i vatnet

Dykkarar i Norra hamnen i Helsingborg i Sør-Sverige fann laurdag 23 dumpa elsparkesyklar. Ryddeaksjonen tok tre timar. – Batteria på elsparkesyklane høyrer ikkje heime i vatnet, seier miljøansvarleg Jonny Magnusson til Helsingborgs Dagblad i Skåne..

NRK - 01 Sep 19 kl. 03:35

Beslagla skytevåpen i Oslo

En politipatrulje stoppet en bil på Alexander Kiellands plass i Oslo, på grunn av hvordan bilen kjørte. I bilen ble det funnet to skytevåpen, ett slagvåpen og narkotika. Politiet opplyser til NRK at de har arrestert to personer som var i bilen..

VG - 08 Sep 19 kl. 22:44

Orkanen «Dorian»: Florida-mann parkerte bilen på kjøkkenet

I frykt for at bilen skulle blåse av gårde parkerte mannen bilen sin på kjøkkenet..

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 20:10

Drapsoffer hånes i sosiale medier

Anonyme personer uttrykker glede over at 15-åringen i Malmö ble skutt og drept. Nå ber familien politiet ta affære..

NRK - 13 Jan 20 kl. 15:10

Politiet oppga navn på drapsoffer

Det var Halil Kara (21) som ble drept på Prinsdal i Oslo natt til lørdag. Det opplyste politet på en pressekonferanse i ettermiddag..

P4 - 10 Nov 19 kl. 21:07

Starter heving av bil i Jølster

I morgen begunner abreidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 3. juli. En mann i 50-årene fra Jølster omkom da bilen ble tatt av raset, som gikk over en vei.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frp jobber med kravliste

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 30 minutter siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 1 time siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 2 timer siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 2 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 2 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 2 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..

NRK - 3 timer siden

Demonstranter sperret Louvre

For første gang siden de franske demonstrasjonene startet 5. desember, måtte Louvre-museet i Paris i dag stenge dørene. Grunnen var at demonstranter sperret inngangen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt