NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:01

NRK - 12 Sep 19 kl. 15:05

Bil tatt av vannet - to døde

Det regnet mer enn det hadde gjort på hundre år. Stormen kom inn fra Middelhavet og traff Valencia, Murcia og Alicante. Vannet førte til omfattende skader på infrastrukturen. To mennesker har omkommet. De satt i en bil som ble tatt av vannet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Middelhavet, Valencia, Alicante

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, tattav , vannetto , døde
NRK - 20 Jun 19 kl. 10:30

Har tatt nye prøver av drikkevannet

Det er tatt nye prøver av drikkevannet på Utsira, etter at innbyggerne onsdag fikk beskjed om å koke vannet. Prøvesvarene kommer i morgen, sier ordfører Marte Eide Klovning. Hun er ikke kjent med at noen har blitt syke, men vannet må fremdeles kokes..

NRK - 21 Jul 19 kl. 05:33

To personer i vannet i Bergen

Nødetatene er på vei til Sandviken i Bergen etter en melding om at to personer har havnet i vannet, melder politiet. En av personene skal være tatt opp av en båt i nærheten, mens den andre fremdeles skal være i vannet..

P4 - 16 Jul 19 kl. 09:50

Funnet person i vannet

Det er funnet en person i vannet ved Åsgårdstrand. Det melder Sør-Øst politidistrikt. Personen ble hentet til land av et vitne, var våken og ble tatt med til sykehuset i Tønsberg..

NRK - 21 Jul 19 kl. 05:44

Flere personer i vannet i Bergen

Vest politidistrikt opplyser at de nå får melding om at det er totalt fem personer som har vært i sjøen ved Sandviken i Bergen. En av disse er tatt opp av vannet. Politiet skriver at hendelsesforløpet foreløpig er ukjent..

P4 - 22 Jul 19 kl. 15:09

Mann funnet i vannet

En mann ble hentet opp av vannet ved Halden i Østfold nå i ettermiddag. Det ble satt i gang hjerte- og lungeredning på stedet, noe som fikk i gang mannens puls og pust, melder politiet. Mannen blir nå tatt hånd om av helsevesenet..

NRK - 15 Sep 19 kl. 14:19

Tatt ombord i båt

En person som ble observert flytende i vannet utenfor Alnes i Giske, er tatt ombord i en båt. Ambulansehelikopteret som ble satt inn i søket, har returnert, opplyser politiet..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 19:10

To søstre hentet opp av vannet – 12-åring fløyet til Trondheim

To jenter på syv og 12 år havnet under vannet Fjellbrudammen utenfor Molde. Den yngste ble hjulpet ut av ungdommer. Den andre lå i vannet i nesten 40 minutter..

P4 - 13 Sep 19 kl. 16:43

Fire døde i Spania

Dødstallene fortsetter å stige i Spania etter ekstremværet som har rammet landet de siste dagene. I dag har to menn mistet livet, melder avisen El Pais. Den ene mannen døde da bilen hans ble fanget av vannet inne i en tunnel.

P4 - 02 Jun 19 kl. 14:50

Tauferje kantret i Oslo

Politiet søker med store styrker etter personer som havnet i vannet da en tauferje kantret ved Frysjavannet i Oslo for kort tid siden. 17 personer har kommet seg opp av vannet, opplyser politiet. De har blant annet tatt i bruk helikopter i redningsarbeidet..

NRK - 20 Dec 19 kl. 22:47

Hentet opp av vannet i Sandvika

En person er hentet opp av sjøen ved Kadettangen i Bærum, melder Oslo 110-sentral. Brannvesenet søker med overflatereddere og dykkere for å avklare om det er flere personer i vannet. Alarmen gikk da det ble hørt rop om hjelp fra vannet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil «opne bygda» etter påske

Fyresdal har 1300 innbyggarar og ingen koronasmitte. No håpar dei regjeringa opnar for at kommunane sjølve kan bestemme om dei skal opne barnehagar og skular etter påske..

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved SUS

En person over 80 år døde mandag som følge av koronaviruset ved Stavanger universitetssykehus. Det viser den oppdaterte statistikken fra sykehuset tirsdag, melder Aftenbladet..

NRK - 15 minutter siden

Debatt i Stortinget om krisepakke

NRK - 30 minutter siden

Helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister David Clark omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien på en kjøretur på to mil og dratt til stranden. Det var et brudd på landets strenge reiserestriksjoner i forbindelse med koronapandemien..

NRK - 15 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Japan

Japans statsminister Shinzo Abe har erklært unntakstilstand for å begrense koronautbruddet i landet. Unntakstilstanden gjelder i Tokyo og seks andre områder i landet. Årsaken er at Japan den siste tiden har opplevd en økning i antall smittetilfeller..

NRK - 15 minutter siden

Fire døde på samme omsorgssenter

Nok en beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter i Kristiansand er død etter å ha blitt smittet av korona. Totalt fire beboere blitt offer for Covid-19 ved Stener Heyerdahl..

NRK - 45 minutter siden

To nye dødsfall i Bærum

Bærum kommune bekrefter at to personer mistet livet på grunn av koronaviruset i helgen. Det er nå totalt syv personer som har dødd i Bærum. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog..

NRK - 45 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 1 time siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt