NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:15

NRK - 12 nov. 19 kl. 16:16

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt. Brannvesenet er på staden for å fjerne bilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voksenlia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, kunne, falle, t-banespor
NRK - 06 mai 20 kl. 19:50

Smittetall vil falle på kort sikt

Antallet koronasmittede og innlagte vil fortsette å falle de neste ukene, tror Folkehelseinstituttet. I sitt siste framtidsscenario anslår FHI at antallet sykehusinnleggelser vil falle til 34 innen 25. mai.

Hegnar.no - 05 aug. 19 kl. 13:41

- Oljeprisen må falle under 20 dollar for å kunne konkurrere med fornybar energi

En fersk rapport fra BNP Paribas er sørgelig lesning oljebransjen. .

NRK - 22 feb. 20 kl. 14:22

Mange tre har falle over vegar

Politiet i Sør-Øst har fått 17 meldingar om tre som har falle over vegen på ulike strekningar i dag. Det har vore kraftig vind på Sør- og Austlandet laurdag, og NVE har sendt ut fleire farevarsel av ulik grad for vêr og føre i Noreg dei neste dagane..

P4 - 12 nov. 19 kl. 16:14

Bil kan havne i T-banesporet

Det er fare for at en bil kan falle ned i T-banesporet ved Voksenlia stasjon i Oslo nå. Bilen har havnet i et gjerde, og kan falle ned, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

NRK - 13 mai 20 kl. 15:17

Tror verdenshandelen vil falle

FNs handelsorgan UNCTAD tror verdenshandelen vil falle med over en firedel fra først til andre kvartal i år, på grunn av pandemien. Råvareprisindeksen falt med 20,4 prosent i mars. Det var særlig oljeprisen som trakk ned..

NRK - 05 okt. 19 kl. 13:24

Har falle ned fjellsida

Personen som treng å bli henta ut med redningshelikopter i Volda, er vaken, men skal ha falle kast i kast ned fjellsida og slått seg. Han ligg i eit bratt og krevjande terreng i Flatdalen ved Bjørkedal. Helsepersonell er der og tek vare på han..

Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 18:28

Tenåringer hoppet ned i T-banespor i Oslo – politiet advarer mot livsfarlig trend

Fem tenåringsjenter hoppet lørdag ned på skinnene på T-banestasjon i Oslo mens de filmet seg selv. Politiet advarer mot ny «livsfarlig» trend på sosiale medier..

Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 18:28

Tenåringer hoppet ned i T-banespor i Oslo – politiet advarer mot livsfarlig trend

Fem tenåringsjenter hoppet lørdag ned på skinnene på T-banestasjon i Oslo mens de filmet seg selv. Politiet advarer mot ny «livsfarlig» trend på sosiale medier..

NRK - 29 juli 19 kl. 10:43

Temperaturfall over hele landet

Etter en knallvarm helg vil temperaturene nå falle i store deler av landet. – Det blir en skikkelig kamp mellom kald og varm luft, varsler meteorologene. I hovedstaden vil temperaturen falle fra 30 grader mandag helt ned til 14 grader på tirsdag..

NRK - 14 april 20 kl. 15:37

BNP kan falle 6,3 prosent i Norge

Det internasjonale pengefondet (IMF) anslår at Norges bruttonasjonalprodukt (BNP) vil falle med 6,3 prosent i år. Neste år ventes en vekst på 2,9 prosent. De tror også at arbeidsledigheten vil øke til 13 prosent i år, og igjen til 7 prosent neste år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 10 minutter siden

Over 20.000 koronadøde i Midtøsten

Nå har over 20.000 dødsfall blitt registrert i Midtøsten som følge av koronaviruset. Over halvparten av dødsfallene har vært i Iran, som er regionens hardest rammede land, ifølge AFP.

NRK - 15 minutter siden

Person fraktet i luftambulanse

En person på Langneset i Vefsn er fraktet til sykehus i luftambulanse, melder politiet. Personen skal ha blitt skadet i forbindelse med kjøring på motocrossbane. Føreren var våken og stabil, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..

NRK - 30 minutter siden

Eks-soldat på flukt med puma

Rundt 200 polske politifolk har deltatt i jakten på en tidligere soldat på flukt i skogen med pumaen hans. Det melder Straits Times. Det er ulovlig å eie en puma i Polen, og mannen skal ha kjøpt den i Tsjekkia i 2014.

NRK - 30 minutter siden

To soldater drept i Aserbajdsjan

Minst to aserbajdsjanske soldater ble drept og fem andre såret da armenske styrker skal ha angrepet langs grensen mellom de to landende, ifølge Aserbajdsjans forsvarsdepartement. Departementet opplyser videre at angrepet «ble besvart»..

NRK - 8 timer siden

Stadig fleire smitta i USA

USA registrerte 66.600 nye tilfelle av koronasmitte laurdag, det høgaste talet hittil på 24 timar. No stig òg dødstala igjen.

NRK - 1 time siden

«Falsk selger» var ekte selger

Sector Alarm beklager oppførselen til en av selgerne som var i Gausdal på torsdag. Huseierne opplevde ham som så uhøflig at de trodde det var en person med falsk identitet som ville inn i huset. Ledelsen i selskapet har nå snakket med selgeren..

NRK - 45 minutter siden

Flere døde trær enn normalt i år

Tørkesommeren for to år siden er i ferd med å ta livet av mange trær mange steder i landet, skriver Dagsavisen. Senior treforvalter i Bymiljøetaten i Oslo kommune, Matthew Wells, sier til avisen at de har oppdaget flere døde trær enn normalt i år..

NRK - 45 minutter siden

Savnet kvinne funnet

Leteaksjonen etter en kvinne i 30-årene er avsluttet etter at hun ble funnet av en turgåer ved Kanebogelva i Harstad, ifølge politiet. Hun ivaretas nå av helsepersonell. Både politiet og frivillige deltok i søket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt