NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:23

NRK - 12 Nov 19 kl. 16:16

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt. Brannvesenet er på staden for å fjerne bilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voksenlia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, kunne, falle, t-banespor
Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 13:41

- Oljeprisen må falle under 20 dollar for å kunne konkurrere med fornybar energi

En fersk rapport fra BNP Paribas er sørgelig lesning oljebransjen. .

P4 - 12 Nov 19 kl. 16:14

Bil kan havne i T-banesporet

Det er fare for at en bil kan falle ned i T-banesporet ved Voksenlia stasjon i Oslo nå. Bilen har havnet i et gjerde, og kan falle ned, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:24

Har falle ned fjellsida

Personen som treng å bli henta ut med redningshelikopter i Volda, er vaken, men skal ha falle kast i kast ned fjellsida og slått seg. Han ligg i eit bratt og krevjande terreng i Flatdalen ved Bjørkedal. Helsepersonell er der og tek vare på han..

NRK - 29 Jul 19 kl. 10:43

Temperaturfall over hele landet

Etter en knallvarm helg vil temperaturene nå falle i store deler av landet. – Det blir en skikkelig kamp mellom kald og varm luft, varsler meteorologene. I hovedstaden vil temperaturen falle fra 30 grader mandag helt ned til 14 grader på tirsdag..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:38

Rapport: Var ikkje klar over faren

10. april i år hamna ein mann i 50-åra i koma etter å ha falle frå eit av dekka på KNM «Otto Sverdrup». Arbeidstilsynet har avdekka at Forsvaret ikkje var klar over faren for at skanseluker på fregatten kunne opna seg utilsikta, skriv BT..

E24 - 13 Nov 19 kl. 07:59

IEA om norsk olje og gass: Venter oljefall etter 2025

Norges oljeproduksjon skal stige de neste årene, før den vil falle frem mot 2040, ifølge ferske anslag fra energibyrået IEA. Gassproduksjonen er også ventet å falle fremover..

P4 - 03 Oct 19 kl. 18:28

Gransker betongulykke

Statens vegvesen gransker nå hvordan betong kunne falle ned fra taket i Fløyfjellstunnelen i formiddag. De skal se på både utstyret og betongblandingen som ble brukt i arbeidet i natt, etter at opp mot 400 kilo betong falt rett ned i veibanen, melder Bergens Tidende. Vegvesenet er i kveld i møter med entreprenørene, melder Bergens Tidende.

VG - 01 Nov 19 kl. 12:23

Flauhetskonkurransen er i gang!

Flauhetskonkurransen kunne vel ikke bli flauere enn det Tore Sagen fikk den til å bli med ukas humorbommert, kunne den det? Jo, det kunne den - og det er hard kamp om seieren..

P4 - 27 Jul 19 kl. 15:29

- Mange aksjoner kunne vært unngått

Mange grunnløse leteaksjoner kunne vært unngått om folk hadde merket småbåtene sine med navn og mobilnummer. Det mener Hovedrednigssentralen. Da kunne de lett kontaktet eierne av båter som har slitt seg, i stedet for å starte opp store leteaksjoner etter mulige folk i vannet.

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 12:16

Hvor langt vil aksjen falle?

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 45 minutter siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 3 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 4 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..

NRK - 5 timer siden

Mann skadd etter påkjørsel i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Hendelsesforløpet er ukjent. Politiet er i kontakt med drosjesjåføren og flere vitner på stedet..

NRK - 5 timer siden

E18 stengt etter steinras

E18 er stengt i sørgående løp ved Bommestadkrysset i Larvik etter et stort steinras fredag kveld. – Det ser ut til å ha gått bra med biler og folk, utrolig nok, sier politiet til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt