P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:46

P4 - 12 Nov 19 kl. 16:14

Bil kan havne i T-banesporet

Det er fare for at en bil kan falle ned i T-banesporet ved Voksenlia stasjon i Oslo nå.
Bilen har havnet i et gjerde, og kan falle ned, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Ingen personer er skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Voksenlia, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilkan , havnei , T-banesporet
Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 10:05

Johnson vil utfordre brexitlov – kan havne i høyesterett

Storbritannias regjering vil teste grensene for den nye loven om brexitutsettelse. Boris Johnson vil gjøre alt for å unngå en utsettelse og kan havne i retten..

Klartale - 30 Oct 19 kl. 11:25

300 millioner mennesker kan havne i faresone for flom

Endringer i klimaet gjør kysten mer utsatt for flom. 300 millioner mennesker kan havne i faresonen innen 2050..

E24 - 09 Sep 19 kl. 09:18

Johnson vil utfordre brexitlov – kan havne i høyesterett

Storbritannias regjering vil teste grensene for den nye loven om brexitutsettelse. Boris Johnson vil gjøre alt for å unngå en utsettelse og kan havne i retten..

P4 - 11 Oct 19 kl. 10:29

Frykter ikke fengsel

Torpedoen Jan Erik Iversen sier han ikke frykter å havne i fengsel. 62-åringen står tiltalt for å forsøke presse Kjell Inge Røkke for et tosifret millonbeløp, og i dag avsluttes saken i Oslo tingrett. Iversen sier han ikke er redd for å havne i fengsel, og sier det bare blir å bytte seng.

NRK - 12 Nov 19 kl. 16:16

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

Dagbladet - 13 Nov 19 kl. 19:54

Harnes dømt for cannabisdyrking

Ble frikjent i sommer. Nå kan eks-torpedoen havne i fengsel..

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 19:02

Julebordet kan koste deg 10 000

Politiets video som oppfordrer til å ikke havne i fyllearresten, tar av i sosiale medier..

Klartale - 24 Sep 19 kl. 15:42

Kan New York havne under vann?

FN kommer med en ny rapport i dag (onsdag). Den handler om havet og de isdekte delene av kloden..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 07:04

Ga asylsøkere jobb. Nå risikerer Arne fengsel

I fire år har Arne Viste (52) forsøkt å havne for retten. I dag skjer det..

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 06:00

Når ikke engang Trump kan hjelpe Netanyahu

Israels statsminister Benjamin Netanyahu spilte høyt og tapte. Nå står han i fare for å bli dømt for korrupsjon og havne i fengsel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 5 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 6 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 8 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 7 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 7 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 9 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 9 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 8 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 10 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt