P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 12:47

P4 - 12 nov. 19 kl. 16:14

Bil kan havne i T-banesporet

Det er fare for at en bil kan falle ned i T-banesporet ved Voksenlia stasjon i Oslo nå.
Bilen har havnet i et gjerde, og kan falle ned, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Ingen personer er skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Voksenlia, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilkan , havnei , T-banesporet
Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 10:05

Johnson vil utfordre brexitlov – kan havne i høyesterett

Storbritannias regjering vil teste grensene for den nye loven om brexitutsettelse. Boris Johnson vil gjøre alt for å unngå en utsettelse og kan havne i retten..

Klartale - 30 okt. 19 kl. 11:25

300 millioner mennesker kan havne i faresone for flom

Endringer i klimaet gjør kysten mer utsatt for flom. 300 millioner mennesker kan havne i faresonen innen 2050..

E24 - 28 april 20 kl. 07:28

Okea varsler at de kan havne i brudd med lånevilkår

Oljeprisfall, viruskrise og en svak kronekurs preger Okeas rapport for første kvartal. Nå varsler selskapet at de kan havne i brudd med lånevilkår..

E24 - 09 sep. 19 kl. 09:18

Johnson vil utfordre brexitlov – kan havne i høyesterett

Storbritannias regjering vil teste grensene for den nye loven om brexitutsettelse. Boris Johnson vil gjøre alt for å unngå en utsettelse og kan havne i retten..

Aftenposten - 08 mai 20 kl. 20:39

Personer løp i T-banesporet etter mulig masseslagsmål: T-banestrekning foreløpig stengt for trafikk

Politiet forteller på Twitter at de har rykket til mulig masseslagsmål i på Tveita i Oslo..

P4 - 11 okt. 19 kl. 10:29

Frykter ikke fengsel

Torpedoen Jan Erik Iversen sier han ikke frykter å havne i fengsel. 62-åringen står tiltalt for å forsøke presse Kjell Inge Røkke for et tosifret millonbeløp, og i dag avsluttes saken i Oslo tingrett. Iversen sier han ikke er redd for å havne i fengsel, og sier det bare blir å bytte seng.

NRK - 12 nov. 19 kl. 16:16

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 08 mai 20 kl. 20:36

Masseslagsmål ved t-banestasjon

Politiet i Oslo rykket ut til t-banestasjonen ved Tveita etter flere meldinger om masseslagsmål. Det skriver de på Twitter. De involverte skal ha løpt fra stedet i t-banesporet før politiet kom frem, som medfører midlertidig stans i trafikken..

NRK - 15 feb. 20 kl. 18:31

Jentene blir anmeldt

De fem jentene som hoppet i T-banesporet på Storo i Oslo kan forvente seg en anmeldelse fra Sporveien, sier politiet til NTB. Jentene mellom 15 og 16 år sa de hoppet i sporet fordi det var en trend i appen TikTok..

P4 - 08 mai 20 kl. 20:46

Masseslagsmål ved t-bane

Politiet i Oslo har fått melding om et masseslagsmål på Tveita. De involverte har forsvunnet i før politiet kom til stedet. Politiet opplyser at flere av personene ble observert løpende vekk på t-banesporet, og at trafikken er stoppet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 30 minutter siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 1 time siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 1 time siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 1 time siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 1 time siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i København

Det brenner kraftig ved et hotell i København i nærheten av Kongens Have. Det er uvisst om personer er kommet til skade. Ifølge dansk politi brenner det på taket av hotellet, og bilder fra stedet viser kraftig røyk..

P4 - 1 time siden

Unge vil sove ute

Det blir uteliv på mange unge i sommer. Vi snakker ikke om utelivet på byen, men i skog og mark. Hele tre av fire unge mellom 15 og 24 år planlegger sove ute i løpet av sommeren, viser en undersøkelse fra Ipsos.

P4 - 2 timer siden

Siktes for drap og drapsforsøk

Det er en 31 år gammel tidligere voldsdømt mann som er pågrepet etter etter knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. Han blir nå siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. Motivet er fortsatt ukjent, men han har en relasjon til to av ofrene, deriblant avdøde, som var i 50-årene..

P4 - 1 time siden

Over 30 migranter i kjølebil

Tysk politi og tollere har funnet 31 mennesker som var gjemt i kjølerommet på en tyrkiskregistrert lastebil på grensen til Tsjekkia. Tilstanden til de 31, som antas å være migranter, har ikke politiet sagt noe om ennå. De vil gi ytterligere detaljer om saken senere i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt