NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:01

NRK - 03 Nov 19 kl. 07:09

Bil i brann i Oslo

Politiet mistenker at bilen som begynte å brenne på Bogerud i Oslo natt til søndag, ble påsatt. To personer er sett løpende fra stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bogerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bili , branni , Oslo
NRK - 16 Feb 20 kl. 04:56

Brann i tre biler i Oslo

Nødetatene rykket ved 04.30-tiden natt til søndag ut til tre bilbranner på Bøler i Oslo. Bilene sto i Utmarksveien.

NRK - 30 Sep 19 kl. 03:06

Brann i fem biler i Oslo

Like etter klokken 2 natt til mandag fikk politiet i Oslo melding om brann i flere biler i Ulvenveien. Da nødetatene kom til stedet konstaterte de brann i fem biler. Brannene er trolig påsatt..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 14:42

Brann i Oslo

Det er full fyr i en leilighet i Vestlisvingen i Oslo, opplyser Oslo brann- og redningsetat..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien. Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..

NRK - 22 Mar 20 kl. 03:19

Brann i leilighet i Oslo

Brannvesen, politi og ambulanse har rykket ut til Lambertseter i Oslo etter melding om brann i en leilighet, melder Oslo-poltiet på Twitter..

NRK - 16 Dec 19 kl. 11:09

Skadd i brann i Oslo

En person er hardt skadd og skal kjøres til sykehus etter en brann i en leilighet på Tveita i Oslo. – Det var mye røyk i leiligheten da vi ankom, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo-politiet til NTB..

P4 - 26 Dec 19 kl. 07:17

Brann i Oslo fengsel

Politiet i Oslo måtte rykke ut til Oslo fengsel etter melding om brann i en celle i natt. Det var en av de insatte som hadde tent på sengetøyet sitt. Brannen ble slukket raskt og ingen ble skadet..

NRK - 17 Apr 20 kl. 19:45

Person død etter brann i Oslo

Ein person er bekrefta død etter at det oppstod brann i eit trehus ved Galgeberg i Oslo. – Livreddande tiltak blei utført, men livet sto dessverre ikkje til å redde, skriv Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 28 Oct 19 kl. 23:53

Brann i leilighet i Oslo

Det brenner i en leilighet i Parkveien i Oslo. Det melder Oslo brann og redningsetat på Twitter. Politiet melder at det kommer mye røyk fra leiligheten..

NRK - 05 Apr 20 kl. 00:47

Tre biler skadet i brann i Oslo

Tre biler er skadet i brann ved Lutvann i Oslo, BRannårsaken er ukjent , melder Oslo-politiet. Brannene er slukket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Færre enn 30 innlagte i Norge

Det er nå 28 personer innlagt med covid-19 på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går. Tre personer får behandling med respirator, to færre enn i går..

NRK - 30 minutter siden

Brann sprer seg - én kritisk skadd

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Én person er kritisk skadd som følge av brannen. Det brenner fremdeles kraftig i området, og åtte bo-enheter er nå ubeboelige..

NRK - 30 minutter siden

Brannen spredd til annen husrekke

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Politiet sier at én person er meldt skadet som følge av brannen, og at det fremdeles brenner kraftig i området..

NRK - 45 minutter siden

Kina forbyr omsetning av hundekjøtt

Landbruksdepartementet i Kina har innført forbud mot omsetning av hundekjøtt og hunder for kjøttproduksjon. Det melder Dyrevernalliansen. Forbudet kommer i en oppdatert forskrift med liste over hvilke dyrearter det er tillatt å omsette for konsum..

NRK - 1 time siden

Motorsyklist alvorlig skadd

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en motorsykkel og bil på Notodden. Politiet er på stedet, og andre nødetater er på vei..

NRK - 1 time siden

Kraftig husbrann i Oslo

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo, og nødetatene varsler at de ikke har kontroll på brannen, ei heller beboerne i huset. Brannvesenet er på stedet og arbeider med slukking av brannen, samt evakuering av beboere..

NRK - 1 time siden

Flomfare i indre Trøndelag

NVE varsler om flomfare, og sender ut oransje farenivå for indre Trøndelag. På varsom.no står det at det er ventet raskt stigende temperatur, og dermed stor snøsmelting som vil føre til økende vannføring i alle elver i området..

NRK - 1 time siden

Har brukt naturen tre ganger så mye

Oslofolk har brukt naturen tre ganger mer enn normalt under koronakrisen, viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning. Økningen gjelder alle former for utendørsaktiviteter, både løping, fotturer og sykling..

NRK - 2 timer siden

Finland: Munnbind virker ikke

Finske helsemyndigheter har kommet fram til at munnbind ikke hindrer smittespredning i stor grad, melder YLE. En rapport viser at munnbind i en viss grad kan hindre spredning om den som bruker det er smittet, men ellers er effekten minimal..

NRK - 2 timer siden

13 siktet for menneskehandel

I Frankrike er 13 personar sikta i saka der 39 vietnamiske migrantar blei funne døde i ein lastebil i Storbritannia. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei 13 er sikta for menneskehandel.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt