NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 09:20

NRK - 03 Nov 19 kl. 07:09

Bil i brann i Oslo

Politiet mistenker at bilen som begynte å brenne på Bogerud i Oslo natt til søndag, ble påsatt. To personer er sett løpende fra stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bogerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bili , branni , Oslo
NRK - 30 Sep 19 kl. 03:06

Brann i fem biler i Oslo

Like etter klokken 2 natt til mandag fikk politiet i Oslo melding om brann i flere biler i Ulvenveien. Da nødetatene kom til stedet konstaterte de brann i fem biler. Brannene er trolig påsatt..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 14:42

Brann i Oslo

Det er full fyr i en leilighet i Vestlisvingen i Oslo, opplyser Oslo brann- og redningsetat..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien. Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..

NRK - 28 Oct 19 kl. 23:53

Brann i leilighet i Oslo

Det brenner i en leilighet i Parkveien i Oslo. Det melder Oslo brann og redningsetat på Twitter. Politiet melder at det kommer mye røyk fra leiligheten..

NRK - 15 Sep 19 kl. 06:28

Brann i bygård i Oslo

Det er meldt om brann i en bygård i Kirkeveien på Oslo vest. En person skal være skadet, og får behandling på stedet. Det opplyser operasjonsleder Tor Grøttum til NRK..

NRK - 14 Jul 19 kl. 01:54

Motorsykkel i brann i Oslo

En motorsykkel og et tre står i brann i Darresgate i Oslo. Ifølge politiet er det store flammer, men ikke fare for spredning til bygninger..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

Tolv biler totalskadd etter brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet er i gang med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 14:42

Brann i blokk på Vestli i Oslo

Det er full fyr i en leilighet i en blokk i Vestlisvingen, opplyser Oslo brann- og redningsetat..

P4 - 06 Aug 19 kl. 07:20

Brann i fly fra Oslo

Det brøt ut brann i et Cessna-fly fra Oslo, med elleve personer om bord, under landing på Aarhus lufthavn i Danmark i natt. Alle passasjerene, som var turister fra USA, Australia og Storbritannia, kom seg uskadd ut, melder politiet på Østjylland nå i morgentimene, ifølge TV 2. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 03 Nov 19 kl. 02:03

Brann i bil i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut etter melding om brann i en bil på Bogerud i Oslo. Klokka 2 meldte politiet at brannen er slukket. To personer er blitt sett løpende bort fra stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Legger frem nye læreplaner

Kildekritikk, praktisk arbeid, digital dømmekraft og læring om 22. juli er blant temaene Kunnskapsdepartementet har lovet å fokusere på i de nye læreplanene..

NRK - 15 minutter siden

Soldater kommandert ut i gatene

Lørdag ble soldater fra en kinesisk eliteavdeling sendt ut i Hongkongs gater iført treningstøy. De plukket stein og søppel, men aksjonen tolkes som et klart signal fra kinesiske myndigheter..

NRK - 45 minutter siden

Misfornøyde togpassasjerer

Togpassasjerer har ikke vært mer misfornøyde på over 15 år, viser Vys kundeundersøkelser. Årsaken er forsinkelser, instillinger og dårlig infrastruktur, skriver Aftenposten. Passasjerer på Østfoldbanen mellom Oslo og Ski er minst fornøyd..

NRK - 1 time siden

Må skyte mot demonstrantene

Sjefsredaktøren i den kinesiske avisa Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Hu Xijin skriver i sosiale medier at politiet ikke bør få ansvaret hvis demonstranter blir drept..

NRK - 1 time siden

Møtt med tåregass

Mange av demonstrantene på det omringede universitetet i Hongkong prøvde å komme seg ut, men ble møtt med tåregass, gummikuler og køller. Det er uklart om noen av dem har klart å unnslippe, melder Ap..

NRK - 2 timer siden

Flere skutt i California

Minst fire personer skal være skutt og drept i Fresno i California, melder Reuters. En familie skal ha sett på en fotballkamp i hagen da en person kom inn og begynte å skyte. Seks andre personer ble også skutt og overlevde, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Poltisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Maskeforbud strider med grunnloven

Høyesterett i Hong Kong mener maskeforbudet regjeringen har innført går imot grunnloven. Det gjelder demonstranter som bruker ansiktsmasker for å skjule identiteten sin, melder Ap. Straffen er ett års fengsel eller en bot på rundt 30.

NRK - 2 timer siden

Mange biler med dårlig veigrep

Over 350.000 nordmenn kjører rundt med for gamle vinterdekk, det viser en ny undersøkelse gjort av forsikringsselskapet Tryg Forsikring. Ifølge forsikringsselskapet betyr det at svært mange norske biler har dårlig veigrep på vinterføret..

NRK - 2 timer siden

Flere skutt og drept i California

Minst ni personer skal være skutt i Fresno i California. Flere av dem er døde, ifølge politiet. En familie skal ha sett på en fotballkamp i hagen da en person kom inn og begynte å skyte, melder flere lokale medier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt