NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 08:22

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden vil ha Trump for riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på et valgkampmøte i New Hampshire..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, Donald Trump, New Hampshire, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, vilha , Trump, for, riksrett
P4 - 11 Jul 19 kl. 21:15

Biden ut mot Trump

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden mener Donald Trumps presidentskap har skadet USAs renommé i verden. Det sa den Biden under en tale i dag. Han mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder.

NRK - 04 Oct 19 kl. 00:02

Biden slår tilbake mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden slår hardt tilbake mot Donald Trump og anklager presidenten for skittkasting. Trump har bedt blant andre Ukrainas president om å etterforske Biden for korrupsjon..

NRK - 11 Jul 19 kl. 20:55

Biden: Trump skader USAs rykte

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden (D) sa i dag i en utenrikspolitisk tale at Trumps presidentskap har skadet landets renommé i verden. Biden mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder..

NRK - 22 Sep 19 kl. 20:32

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

NRK - 22 Sep 19 kl. 20:32

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden: Vil ha Trump i riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på valgkampmøte i New Hampshire..

P4 - 21 Sep 19 kl. 08:30

- Trump ba Ukraina granske Biden

USAs president Donald Trump skal i en telefonsamtale med Ukrainas president oppfordret dem til å etterforske Joe Biden og hans sønn. En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm om telefonsamtalen i juli, som ifølge varselet dreier seg om en rekke hendelser. Biden som nå leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat sier den angivelige oppfordringen er et nytt lavmål av den amerikanske presidenten.

P4 - 03 Oct 19 kl. 17:42

Trump mener Kina bør etterforske Biden

USAs president Donald Trump mener også Kina burde etterforske Joe Biden og sønnen Hunter for korrupsjon. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Demokratene i Kongressen har innledet riksrettsprosess mot Trump etter at han oppfordret Ukrainas president i å etterforske Biden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Barnets fødselsdato avgjør

Barnets fødselsmåned har stor betydning for hvor mange som tar ut kontantstøtte, og for lengden på mottaket, viser en ny Nav-analyse. For de fleste har nå kontantstøtten begynt å fungere som en ventestønad i påvente av barnehageopptaket i august..

NRK - 15 minutter siden

Terrorsiktede norskkurdere løslatt

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, der de har sittet fengslet siden i sommer. Tyrkisk politi mistenker dem for å ha lederroller i den forbudte kurdiske organisasjonen PKK, som Tyrkia anser som en terrororganisasjon..

NRK - 30 minutter siden

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

NRK - 45 minutter siden

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 1 time siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 1 time siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 2 timer siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 3 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt