NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:56

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden vil ha Trump for riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på et valgkampmøte i New Hampshire..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, Donald Trump, New Hampshire, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, vilha , Trump, for, riksrett
P4 - 11 Jul 19 kl. 21:15

Biden ut mot Trump

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden mener Donald Trumps presidentskap har skadet USAs renommé i verden. Det sa den Biden under en tale i dag. Han mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder.

NRK - 04 Oct 19 kl. 00:02

Biden slår tilbake mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden slår hardt tilbake mot Donald Trump og anklager presidenten for skittkasting. Trump har bedt blant andre Ukrainas president om å etterforske Biden for korrupsjon..

NRK - 22 Sep 19 kl. 20:32

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 11 Jul 19 kl. 20:55

Biden: Trump skader USAs rykte

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden (D) sa i dag i en utenrikspolitisk tale at Trumps presidentskap har skadet landets renommé i verden. Biden mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder..

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

NRK - 22 Sep 19 kl. 20:32

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

P4 - 29 Dec 19 kl. 11:42

Biden vil ikke vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham i riksrettssaken mot Donald Trump. Biden skriver på Twitter at saken handler om Trumps oppførsel, ikke hans. Representantenes hus vedtok forrige uke at at Trump skal stilles for riksrett fordi han skal ha presset Ukraina til å etterforske Biden og sønnen hans..

NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden: Vil ha Trump i riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på valgkampmøte i New Hampshire..

P4 - 21 Sep 19 kl. 08:30

- Trump ba Ukraina granske Biden

USAs president Donald Trump skal i en telefonsamtale med Ukrainas president oppfordret dem til å etterforske Joe Biden og hans sønn. En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm om telefonsamtalen i juli, som ifølge varselet dreier seg om en rekke hendelser. Biden som nå leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat sier den angivelige oppfordringen er et nytt lavmål av den amerikanske presidenten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flyplass på Gran Canaria gjenåpnet

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyster at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet igjen. Flyplassene har vært stengt i helgen på grunn av sandstorm. Hundrevis av passasjerer har vært værfaste..

NRK - 10 minutter siden

En skadd i utforkjøring i Sunndal

En passasjer er sendt til sykehuset i Molde for undersøkelse etter en utforkjøring på Fv 62 i Øksendal i Sunndal. Det var tre personer i bilen..

NRK - 45 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 30 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 30 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 30 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 45 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 2 timer siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt