NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:13

NRK - 14 okt. 19 kl. 01:15

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, Joe Biden, Reuters, Donald Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, trekker, segfra , styrejobb
NRK - 19 juni 20 kl. 05:32

Klobuchar trekker seg

Senator Amy Klobuchar har trukket seg som kandidat til å bli visepresident for Demokratenes Joe Biden. I stedet anbefaler hun Biden «å velge en farget kvinne»..

VG - 08 mai 20 kl. 03:34

Reade: Vil at Biden trekker seg som presidentkandidat

Tara Reade sier at hun vil ta en løgndetektortest om det påståtte seksuelle overgrepet, om Joe Biden går med på å gjøre det samme..

P4 - 08 juli 20 kl. 05:11

Biden vil ha USA med i WHO

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha USA med i Verdens Helseorganisasjon. Han sier at dersom han vinner høstens valg i USA så er det første han vil gjøre å reversere Donald Trumps beslutning om å gå ut av WHO. Det var i går at den amerikanske presidenten kunngjorde at landet trekker seg ut av helseorganisasjonen med virkning fra juli neste år.

P4 - 14 okt. 19 kl. 08:49

- Lover å ikke jobbe for utenlandske selskaper

Sønnen til Joe Biden, Hunter Biden, lover å ikke lenger jobbe for utenlandske selskaper dersom faren blir president. I en uttalelse i går annonserte sønnen at han trekker seg fra styret i et kinesisk selskap. Samtidig forsvarer han sin rolle i det ukrainske gasselskapet Burisma, som etterforskes for korrupsjon.

P4 - 11 juli 19 kl. 21:15

Biden ut mot Trump

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden mener Donald Trumps presidentskap har skadet USAs renommé i verden. Det sa den Biden under en tale i dag. Han mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder.

P4 - 06 feb. 20 kl. 05:57

Biden erkjenner nederlag

Tidligere visepresident Joe Biden innrømmer nå at det ble et nederlag for han i det viktige primærvalget i Iowa. Etter at 92 prosent av stemmene er talt, er det fortsatt Pete Buttigieg som leder. Biden er nede på 4.

P4 - 02 mars 20 kl. 20:13

Klobuchar trekker seg

Amy Klobuchar blir ikke Demokratenes presidentkandidat. 58-åringen opplyser i kveld at hun trekker seg fra nominasjonskampen. I dag tidlig kunngjorde Pete Buttigieg også det samme.

NRK - 29 des. 19 kl. 07:41

Biden vil nekte å vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham som vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Det skriver Biden selv på Twitter. Biden har sagt til Des Moine Register at han vil nekte å vitne..

Aftenposten - 04 mars 20 kl. 16:17

Nok en god nyhet for Joe Biden: Bloomberg trekker seg fra presidentkampen

Michael Bloomberg trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, etter et dårlig resultat på supertirsdag..

NRK - 30 april 20 kl. 23:24

Biden taus om overgreps-anklager

Demokraten Joe Biden anklages for seksuelt overgrep mot en ung rådgiver mens han var senator i 1993. Tara Reade sier Biden penetrerte henne med fingeren mot hennes vilje. Bidens valgkampteam avviser anklagene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

MC-førar køyrde inn i murvegg

Ein MC-førar skal vere alvorleg skadd etter å ha køyrd inn i ein murvegg i Trondheim sentrum, opplyser politiet på Twitter. Alle naudetatane er på staden..

NRK - 30 minutter siden

Mexico passerer Italia

35.006 personer har dødd som følge av koronaviruset i Mexico, viser tall fra helsestyresmaktene i landet. Mexico passerer dermed Italia i antall døde, og ligger nå på fjerdeplass i antall koronadøde i verden, viser oversikten til Worldometers..

NRK - 45 minutter siden

Vil ta imot demokratiforkjempere

Høyres Michael Tetzschner åpner for å gi asyl til demokratiforkjempere som er i fare etter at Kina innførte en omstridt sikkerhetslov i Hongkong. I en kronikk i Aftenposten skriver han at Norge bør ta en tøffere tone overfor Kina..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 1 time siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 3 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 4 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt