Dagbladet > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 05:54

Dagbladet - 21 jan. 21 kl. 00:51

Biden reverserer Trump-politikk umiddelbart

Bare timer etter han ble tatt i ed som USAs 46. president, signerer Joe Biden hele 17 presidentordrer og umiddelbart reverserer deler av Trumps politikk..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Joe Biden, Trumps, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, reverserer, Trump-politikk, umiddelbart
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 09 jan. 21 kl. 18:34

Ber Trump trekke seg umiddelbart

New Yorks ordfører Bill de Blasio ber president Donald Trump om å avtre embetet umiddelbart. Det uttalte de Blasio for pressen lørdag. Flere kongressmedlemmer truer Trump med riksrett dersom han ikke går av, 11 dager før Joe Biden tar over embetet..

NRK - 12 feb. 21 kl. 05:25

Biden har ikkje ringt Netanyahu

USAs president Joe Biden har enno ikkje ringt Israels statsminister Benjamin Netanyahu, tre veker etter at Biden tiltrådte. Biden ser ut til å ha god tid. Israel er rekna som USA sin næraste allierte i Midtausten..

NRK - 14 jan. 21 kl. 02:46

Biden håper Senatet kan balansere

Påtroppende president Joe Biden sier en uttalelse onsdag kveld at han håper Senatet kan behandle både en riksrettssak og «andre viktige saker». Biden tar ikke stilling til om Senatet bør dømme Donald Trump i henhold til riksrettstiltalen..

NRK - 19 jan. 21 kl. 03:21

Hushaldssjefen tar imot Biden

Når Joe Biden flytter inn i Det kvite huset på onsdag, blir han tatt imot av hushaldssjefen, og ikkje den avtroppande presidenten slik tradisjonen er. Trump har alt varsla at han ikkje kjem til seremonien der Biden blir tatt i eid..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:15

Biden tar USA inn i Parisavtalen

President Joe Biden har bestemt at USA igjen skal slutte seg til Parisavtalen, en avtale som Donald Trump trakk USA ut av. På sin første dag som president undertegnet Biden en presidentordre om at USA skal delta i det internasjonale klimasamarbeidet..

NRK - 22 jan. 21 kl. 01:56

Biden beholder FBI-sjefen

USAs president Joe Biden beholder Chris Wray som FBI-sjef, opplyser Det hvite hus. Wray ble utnevnt av Bidens forgjenger Donald Trump. – President Biden har tillit til jobben som Wray gjør, sier pressetalskvinne Jen Psaki..

NRK - 26 jan. 21 kl. 08:14

Biden kontaktet Merkel

President Joe Biden har snakket med Tysklands forbundskansler Angela Merkel på telefon, og lover bedring i forholdet mellom landene, som skrantet under Trump. Merkel er en av flere allierte ledere Biden har kontaktet for å gi USAs diplomati ny kurs..

NRK - 02 feb. 21 kl. 03:15

Biden vil ikke oppheve alu-toll

USAs president Joe Biden har omgjort nok en beslutning truffet av Donald Trump på hans siste dag som president. Biden vil beholde toll på aluminium som blir importert fra De forente arabiske emirater..

NRK - 14 feb. 21 kl. 05:40

Biden: – Demokratiet er skjørt

USAs president Joe Biden sier at stormingen av Kongressen 6. januar, som Trump var tiltalt for å oppildne til, viser at demokratiet er skjørt. – Dette triste kapitelet i vår historie er en påminnelse om at det alltid må forsvares, sier Biden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Snur etter ordkrigen

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå snur McConnell, og sier at han er åpen for å støtte Trump om han blir republikanernes neste presidentkandidat..

Dagbladet - 1 time siden

Høyeste smittetallet siden midten av januar

Det siste døgnet er det registrert 551 coronasmittede i Norge. Det er 210 flere enn dagen før og 225 flere enn samme dag i forrige uke..

Dagbladet - 3 timer siden

Etter ordkrigen: - Vil støtte Trump

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå snur McConnell, og sier at han kommer til å støtte Trump om han blir republikanernes neste presidentkandidat..

Dagbladet - 7 timer siden

40 meter har rast ut i elva

Hele bryggepromenaden har rast ut i vannet. Evakuerer naboer..

Dagbladet - 7 timer siden

Jordras i Halden

Evakuerer naboer..

Dagbladet - 7 timer siden

Jordskred i Halden

Evakuerer naboer..

Dagbladet - 9 timer siden

- Det blir påskestemning

Det blir sol og påskestemning flere steder i landet den kommende tiden, sier meteorologen..

Dagbladet - 9 timer siden

Fant 5000 piller med «dødsdop» i leke

Oppfordrer alle til å undersøke ting de kjøper på bruktmarked..

Dagbladet - 11 timer siden

Bes trekke seg etter Trump-kritikk

Liz Cheney var en av få Republikanere som stemte for å få Donald Trump dømt i den andre riksrettssaken mot ham. Nå bes hun trekke seg fra partiledelsen..

Dagbladet - 11 timer siden

Trekker seg etter Trump-kritikk

Liz Cheney var en av få Republikanere som stemte for å få Donald Trump dømt i den andre riksrettssaken mot ham. Nå trekker hun seg fra partiledelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt