VG > Utenriks

Monday, 01 June, 23:35

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, Ukraina, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, pressetom , sønnens, Ukraina-rolleLa oss , heller, fokusere, på Trump
VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden på spørsmål om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

P4 - 29 Dec 19 kl. 11:42

Biden vil ikke vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham i riksrettssaken mot Donald Trump. Biden skriver på Twitter at saken handler om Trumps oppførsel, ikke hans. Representantenes hus vedtok forrige uke at at Trump skal stilles for riksrett fordi han skal ha presset Ukraina til å etterforske Biden og sønnen hans..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 05:06

Anklages for å presse Ukraina til Biden-etterforskning

USAs president, Donald Trump, blir anklaget for å ha presset Ukrainas president til å etterforske sønnen til en av de demokratiske presidentkandidatene, Joe Biden..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 05:59

Skandalesønnen som kan felle Trump

Sulten etter en drittpakke om Biden-sønnens Ukraina-eventyr kan felle verdens mektigste mann. Dette er skandalesønnen som kan gjøre slutt på Donald Trumps presidentskap..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 20:56

Giuliani-kontakt: Trump visste om Biden-press i Ukraina

En nær medarbeider av Donald Trumps advokat sier presidenten var direkte involvert i å legge press på Ukraina for å etterforske rivalen Joe Biden..

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:20

-Trump brøt loven

USAs president Donald Trump brøt loven da han holdt tilbake militærstøtte til Ukraina. Det sier den amerikanske riksrevisjonen i følge The Washington Post. Loven handler om hvordan Det hvite hus disponerer penger som er bevilget av Kongressen.

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..

NRK - 03 Oct 19 kl. 20:41

Mener Kina bør etterforske Biden

President Donald Trump mener Kina bør etterforske Joe Biden, som ligger an til å bli Demokratenes utfordrer i neste års presidentvalg. Under en pressekonferanse fastholdt Trump at Ukraina bør etterforske Joe Biden og sønnen for korrupsjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Innfører portforbud og dobler politistyrken i New York

New York-guvernør Andrew Cuomo innfører nå, som en av de siste storbyene, portforbud under de nasjonale protestene etter Gerge Floyds død. Han dobler også politiberedskapen i byens gater..

VG - 2 timer siden

Floyds familie om ny obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene gjør at familien ønsker at alle politimennene involvert blir siktet for drap..

VG - 2 timer siden

Floyds familie om obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene ble lagt frem mandag kveld norsk tid..

VG - 5 timer siden

Trump til guvernørene i lydopptak: – Dere kommer til å se ut som en gjeng idioter

USAs president Donald Trump langer ut mot landets guvernører i et lekket lydopptak, og sier at de kommer til å se ut som «idioter» om de ikke beordrer at demonstrantene blir arrestert..

VG - 7 timer siden

Putins talsmann benekter at Russland står bak USA-opptøyer

USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for å støtte opptøyene. Vladimir Putins talsmann benekter påstandene..

VG - 9 timer siden

Aminat (44) ble smittet og døde: – Har ikke beskyttelsesutstyr - og tør ikke snakke om det

Tusenvis av russiske helsearbeidere har blitt smittet corona-viruset, og ifølge en nettside er godt over 300 døde. Nå slår helseeksperter alarm - men mange leger er redde for å snakke om det..

VG - 14 timer siden

Politisk ordkrig om USA-opptøyer

I kjølvannet av de omfattende protestene i USA forsøker begge sider av det politiske spekteret å gi hverandre skylden for de mest voldelige demonstrantene..

VG - 20 timer siden

Lastebilsjåfør pågrepet etter å ha kjørt mot demonstranter i Minneapolis: – Noe av det farligste jeg har sett

Mellom 5000 og 6000 demonstranter var samlet på motorveien i Minneapolis da en tankbil kom kjørende mot folkemengden. – Kunne endt i en tragedie med mange døde, sier Minnesota-guvernør Tim Waltz..

VG - Igår: 23:34

– Møter du opp til en fredelig demonstrasjon og håndterer det som et opprør, blir det et opprør

– Trump har gjort det mer akseptabelt å angripe journalister, sier en amerikansk jurist til VG. En annen ekspert mener man ikke kan skylde på presidenten, men på politiets manglende trening..

VG - Igår: 09:27

Secret Service i kamper mot demonstranter utenfor Det hvite hus

I USAs hovedstad Washington D.C. har politi og demonstranter vært i voldelige sammenstøt for andre dag på rad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt