VG > Utenriks

Friday, 15 November, 23:25

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, Ukraina, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, pressetom , sønnens, Ukraina-rolleLa oss , heller, fokusere, på Trump
VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden på spørsmål om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 05:06

Anklages for å presse Ukraina til Biden-etterforskning

USAs president, Donald Trump, blir anklaget for å ha presset Ukrainas president til å etterforske sønnen til en av de demokratiske presidentkandidatene, Joe Biden..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 05:59

Skandalesønnen som kan felle Trump

Sulten etter en drittpakke om Biden-sønnens Ukraina-eventyr kan felle verdens mektigste mann. Dette er skandalesønnen som kan gjøre slutt på Donald Trumps presidentskap..

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..

NRK - 03 Oct 19 kl. 20:41

Mener Kina bør etterforske Biden

President Donald Trump mener Kina bør etterforske Joe Biden, som ligger an til å bli Demokratenes utfordrer i neste års presidentvalg. Under en pressekonferanse fastholdt Trump at Ukraina bør etterforske Joe Biden og sønnen for korrupsjon..

P4 - 21 Sep 19 kl. 08:30

- Trump ba Ukraina granske Biden

USAs president Donald Trump skal i en telefonsamtale med Ukrainas president oppfordret dem til å etterforske Joe Biden og hans sønn. En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm om telefonsamtalen i juli, som ifølge varselet dreier seg om en rekke hendelser. Biden som nå leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat sier den angivelige oppfordringen er et nytt lavmål av den amerikanske presidenten.

P4 - 27 Sep 19 kl. 22:28

Pompeo må legge frem dokumenter

USAs utenriksminister Mike Pompeo har fått en rettsordre som sier at han må legge frem flere Ukraina-dokumenter. Stevningen kommer fra lederne av utenriks,- etterretnings,- og oversiktskomiteen. Flere av dokumentene har Pompeo tidligere har nektet å dele.

P4 - 14 Oct 19 kl. 08:49

- Lover å ikke jobbe for utenlandske selskaper

Sønnen til Joe Biden, Hunter Biden, lover å ikke lenger jobbe for utenlandske selskaper dersom faren blir president. I en uttalelse i går annonserte sønnen at han trekker seg fra styret i et kinesisk selskap. Samtidig forsvarer han sin rolle i det ukrainske gasselskapet Burisma, som etterforskes for korrupsjon.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Et halvt år i IS-leirene: Barn ble knivdrept som straff

I et halvt år jobbet norske Randi Saure under ekstreme forhold med å følge opp barn i leirene der IS-kvinner holdes. Hun mener at den norske regjeringen tar feil når det beskrives som vanskelig å hente barn hjem fra Syria..

VG - 5 timer siden

Roger Stone funnet skyldig i falsk forklaring

En føderal jury har funnet tidligere Trump-rådgiver Roger Stone (66) skyldig i samtlige tiltalepunkter..

VG - 5 timer siden

Slik jobbet norske myndigheter for å få Berg hjem

VILNIUS/OSLO (VG) Den spiondømte russeren Nikolaj Filiptsjenko var nøkkelen for å få Frode Berg hjem, får VG opplyst..

VG - 5 timer siden

Roger Stone funnet skyldig i påvirkning av vitner

En føderal jury har funnet tidligere Trump-rådgiver Roger Stone skyldig i samtlige tiltalepunkter..

VG - 6 timer siden

Eksambassadør om Trump-samtale: Knust og sjokkert

REPRESENTANTENES HUS (VG) Den tidligere ambassadøren i Ukraina, Marie Yovanovitch, sier hun oppfattet Donald Trumps samtale med Ukrainas president som en trussel..

VG - 14 timer siden

Zikasmitte i Europa før første gang

For første gang er det registrert at personer er smittet av det fryktede zikaviruset via mygg i Europa, opplyser danske smitteverneksperter..

VG - 16 timer siden

To russere benådet – kan være klare for utveksling med Frode Berg

VILNIUS (VG) Utvekslingen av Frode Berg mellom Russland, Litauen og Norge kan være i gang. Tidlig fredag morgen har den litauiske presidenten benådet de to spiondømte russerne Nikolaj Filipsjenko og Sergej Moisejenko..

VG - 20 timer siden

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president Donald Trump ber landets Høyesterett gripe inn for å stanse innsyn i skattemeldingene hans. Det skjer etter at en ankedomstol nektet å behandle anken hans i saken mot statsadvokaten i New York..

VG - Igår: 20:55

Pirater risikerer seks måneder i varetekt

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - Igår: 17:22

Én død og fem skadet i skyting på California-skole

Skyteepisoden skjedde på Saugus High School i Santa Clarita, nord for Los Angeles. En elev ved skolen skjøt fem medelever før han skjøt seg selv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt