VG > Økonomi

Wednesday, 20 November, 22:42

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, Ukraina, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, pressetom , sønnens, Ukraina-jobbLa oss , heller, fokusere, på Trump
VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden på spørsmål om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 05:06

Anklages for å presse Ukraina til Biden-etterforskning

USAs president, Donald Trump, blir anklaget for å ha presset Ukrainas president til å etterforske sønnen til en av de demokratiske presidentkandidatene, Joe Biden..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 05:59

Skandalesønnen som kan felle Trump

Sulten etter en drittpakke om Biden-sønnens Ukraina-eventyr kan felle verdens mektigste mann. Dette er skandalesønnen som kan gjøre slutt på Donald Trumps presidentskap..

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..

NRK - 03 Oct 19 kl. 20:41

Mener Kina bør etterforske Biden

President Donald Trump mener Kina bør etterforske Joe Biden, som ligger an til å bli Demokratenes utfordrer i neste års presidentvalg. Under en pressekonferanse fastholdt Trump at Ukraina bør etterforske Joe Biden og sønnen for korrupsjon..

P4 - 21 Sep 19 kl. 08:30

- Trump ba Ukraina granske Biden

USAs president Donald Trump skal i en telefonsamtale med Ukrainas president oppfordret dem til å etterforske Joe Biden og hans sønn. En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm om telefonsamtalen i juli, som ifølge varselet dreier seg om en rekke hendelser. Biden som nå leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat sier den angivelige oppfordringen er et nytt lavmål av den amerikanske presidenten.

P4 - 27 Sep 19 kl. 22:28

Pompeo må legge frem dokumenter

USAs utenriksminister Mike Pompeo har fått en rettsordre som sier at han må legge frem flere Ukraina-dokumenter. Stevningen kommer fra lederne av utenriks,- etterretnings,- og oversiktskomiteen. Flere av dokumentene har Pompeo tidligere har nektet å dele.

VG - 25 Sep 19 kl. 20:40

Trump om Ukraina-samtalen: – Jeg truet ingen

NEW YORK (VG) USAs president Donald Trump nekter for at han har truet eller presset Ukrainas president til å etterforske Hunter Biden..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fant frosk i salatblanding: – Beveget seg rundt i posen

Butikkansatte ved en Meny-butikk i Oslo gjorde et uvanlig funn i en uåpnet salatpose fra Bama. – Beklagelig, sier Bama..

VG - 3 timer siden

Angelina Jordan og Quick til «America’s Got Talent»-konkurranse

NBC har inviterte 40 tidligere vinnere fra talentkonkurranser verden over til en ny «champion»-kåring. Blant dem er norske Angelina Jordan (13) og dansegruppa Quick..

VG - 4 timer siden

Kvinne knivstukket på åpen gate – vitner grep inn

Knivstikkingen fant sted i Tollbugata i Drammen ved 15-tiden onsdag. Et vitne til hendelsen forteller om dramatiske minutter før politiet kom..

VG - 4 timer siden

Arbeidsdepartementet til NAV i februar: Trenger ikke gjennomgå gamle saker

Tre måneder etter at Arbeidsdepartementet ble kjent med at NAV feiltolket regelverket for trygd i EØS-land, skriver de i en epost at NAV ikke trenger å gjennomgå saker tilbake i tid..

VG - 4 timer siden

Billie Eilish (17) skriver Grammy-historie

Popstjernen Billie Eilish er tidenes yngste til å skilte med nominasjoner i fire av de «største» kategoriene. Flere norske navn står også på listen..

VG - 9 timer siden

Ødegaard tilbake i full trening - kjemper for å rekke Real Madrid-kampen

Martin Ødegaard kjemper en intens kamp for å bli klar til lørdagens oppgjør mot Real Madrid, klubben han er utleid fra. Onsdag gjennomførte han en full treningsøkt med Real Sociedad..

VG - 11 timer siden

Elvestuen: Krevende med nasjonalt fluorforbud

Norge jobber internasjonalt for å få på plass et forbud mot fluormiljøgifter i skismøring, ifølge klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V)..

VG - 12 timer siden

Slik blir Norge når Trygve får bestemme

Mindre avgifter, billigere strøm og diesel. Men NB! Det er ikke helt Frp.

VG - 13 timer siden

«Team Solberg» blir TV-serie: – Heftig action

Til våren kan tv-seerne få et innblikk i livet til enda en norsk idrettsfamilie når Petter, Pernilla og Oliver Solberg følges i tv-serien «Team Solberg»..

VG - 13 timer siden

Frivillige deltar i søket etter Wilma (17): – Vi er veldig takknemlige

Hundrevis av frivillige deltar i søket etter savnede Wilma Andersson, som politiet frykter kan ha blitt drept. 17-åringens mor takker alle som engasjerer seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt