VG > Økonomi

Mandag, 13 Juli, 03:01

VG - 16 okt. 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, Ukraina, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, pressetom , sønnens, Ukraina-jobbLa oss , heller, fokusere, på Trump
VG - 16 okt. 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 16 okt. 19 kl. 03:59

Biden på spørsmål om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

P4 - 29 des. 19 kl. 11:42

Biden vil ikke vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham i riksrettssaken mot Donald Trump. Biden skriver på Twitter at saken handler om Trumps oppførsel, ikke hans. Representantenes hus vedtok forrige uke at at Trump skal stilles for riksrett fordi han skal ha presset Ukraina til å etterforske Biden og sønnen hans..

Dagbladet - 21 sep. 19 kl. 05:06

Anklages for å presse Ukraina til Biden-etterforskning

USAs president, Donald Trump, blir anklaget for å ha presset Ukrainas president til å etterforske sønnen til en av de demokratiske presidentkandidatene, Joe Biden..

Dagbladet - 25 sep. 19 kl. 05:59

Skandalesønnen som kan felle Trump

Sulten etter en drittpakke om Biden-sønnens Ukraina-eventyr kan felle verdens mektigste mann. Dette er skandalesønnen som kan gjøre slutt på Donald Trumps presidentskap..

NRK - 04 juni 20 kl. 19:02

Reuters: Biden renvasket i Ukraina

En gjennomgang av utredninger hos ukrainsk påtalemyndighet fant ikke tegn til at Hunter Biden gjorde noe galt, melder Reuters. USAs president Donald Trump ble stilt for riksrett for å ha bedt Ukraina finne bevis mot presidentkandidat Joe Bidens sønn..

Aftenposten - 16 jan. 20 kl. 20:56

Giuliani-kontakt: Trump visste om Biden-press i Ukraina

En nær medarbeider av Donald Trumps advokat sier presidenten var direkte involvert i å legge press på Ukraina for å etterforske rivalen Joe Biden..

P4 - 16 jan. 20 kl. 18:20

-Trump brøt loven

USAs president Donald Trump brøt loven da han holdt tilbake militærstøtte til Ukraina. Det sier den amerikanske riksrevisjonen i følge The Washington Post. Loven handler om hvordan Det hvite hus disponerer penger som er bevilget av Kongressen.

NRK - 09 nov. 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..

P4 - 22 sep. 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Linda (18) har vært savnet siden juni: Fredag ble en mann pågrepet for kidnapping

En mann er pågrepet og siktet for kidnapping av den 18 år gamle amish-jenta Linda Stoltzfoo i Pennsylvania. Men Linda er fortsatt sporløst borte..

VG - 4 timer siden

Brann slo tilbake mot Sandefjord: – Deilig revansj

Bergen (VG) (Brann – Sandefjord 3–1) Etter å ha blitt utklasset mot Bodø/Glimt i forrige runde, så var det et revansjelystent Brann som feide over Sandefjord søndag kveld..

VG - 4 timer siden

Brann slo tilbake mot Sandefjord: 3–1

Bergen (VG) (Brann – Sandefjord 3–1) Etter å ha blitt utklasset mot Bodø-Glimt i forrige runde, så var det et revansjelysten hjemmelag som feide over Sandefjord søndag kveld..

VG - 4 timer siden

Brann i militærskip i San Diego

Elleve sjømenn er sendt til sykehus i forbindelse med en kraftig brann på krigsskipet USS Bonhomme Richard i San Diego i California..

VG - 5 timer siden

Totalkollaps fra Leicester: Nøkkelspillerne mistet hodet

(Bournemouth – Leicester 4–1) Bournemouth hadde stø kurs mot Championship og Leicester full fart mot Champions League. Så mistet Kasper Schmeichel og Çaglar Söyüncü hodet..

VG - 5 timer siden

Her møtes familien Sand for første gang siden coronautbruddet

FROGNERSETEREN (VG) Foreldrene til Vebjørn Sand besøkte onsdag «Roseslottet» for aller første gang. Der ble det også et gledelig gjensyn med barnebarna..

VG - 5 timer siden

Forsnakket seg: Røpet «Bird Box 2»

Skrekk-thrilleren med Sandra Bullock (55) i hovedrollen får en oppfølger..

VG - 7 timer siden

Nysignering avgjorde med klassescoring på overtid for Odd: – Finnes ingen bedre følelse

STAVANGER (VG) (Viking - Odd 1–2) Da det så ut som kampen skulle renne ut i poengdeling, tok Kasper Lunding (20) ansvar på overtid og sikret seieren for Odd..

VG - 7 timer siden

Pellegrino raste etter sesongens første tap: – Forbanna drittdårlig fotballkamp

(Kristiansund - Stabæk 1–2) Kornelius Normann Hansen sikret Stabæk tre poeng på tampen, og stoppet Kristiansunds ubeseirede rekke..

VG - 7 timer siden

Dårlig start - fortsatt uten seier

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08-Start 1–0) Start hadde rotet bort sju poeng på de sju siste minuttene av kampene så langt. Mot Sarpsborg brukte de åtte første minutter på å bli liggende under - og Start står fortsatt uten seier så langt i Eliteserien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt