P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 06:04

P4 - 20 sep. 20 kl. 21:42

Biden frir til Republikanerne

Joe Biden appellerte til samvittigheten da han i kveld oppfordret de republikanske senatorene til å vente med utnevnelsen av ny høyesterettsdommer, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde fredag,
President Donald Trump har sagt at han ikke vil vente, men at han skal nominere en kandidat allerede neste uke. I så fall vil det bli en overvekt av konseravtive dommere i høyesterett, som avgjør mange viktige lover i USA.
Biden mener det mest reale er å vente til etter at folket har valgt president:.
Les mer på P4


Les mer om:
Biden, Ruth Bader Ginsburg, Donald Trump, USA, Republikanerne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, frir, til, Republikanerne
P4 - 15 okt. 20 kl. 23:08

Smitte i kretsen til Biden

Nok en person som har vært i nærheten av demokratenes presidentkandidat Joe Biden har testet positivt for covid-19. Dette er den tredje personen som var på samme fly som Biden forrige uke som har testet positivt. Biden opplyser på twitter at han har blitt testet, og at testen kom tilbake negativ..

NRK - 29 sep. 20 kl. 19:17

Biden offentliggjør selvangivelse

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort sin selvangivelse for 2019. Den viser ifølge Reuters at ekteparet Biden betalte over 346.000 dollar i skatt i 2019.

NRK - 02 okt. 20 kl. 18:31

Joe Biden testet negativt på korona

Joe Biden bekrefter selv på Twitter at han og kona Jill Biden har testet negativt på korona. Biden deltok i en debatt mot Trump onsdag. Trump fikk påvist koronasmitte fredag..

NRK - 23 okt. 20 kl. 06:21

Færre avbrytelser under debatten

Nattens presidentdebatt i USA var roligere enn den forrige. Da avbrøt president Trump Joe Biden 145 ganger, mens Biden avbrøt Trump 67 ganger. En oversikt fra NBC viser at i natt avbrøt Biden presidenten 25 ganger, mens Trump avbrøt Biden 24 ganger..

P4 - 21 okt. 20 kl. 15:47

Trump ber om etterforskning av Biden

Donald Trump ber nå justisminister William Barr umiddelbart sette i gang etterforskning av Joe Biden og hans sønn Hunter Biden. Det er første gang presidenten ber direkte om dette. Trump hevder Biden og hans sønn er innblandet i korrupsjon i Ukraina, der sønnen var styremedlem i et gasselskap..

VG - 13 okt. 20 kl. 21:22

Biden: – Jeg tror ikke Trump bryr seg

Valgresultatene i Florida kan bety vinn eller forsvinn for begge presidentkandidatene. Tirsdag frir Joe Biden (D) til den eldre garde i delstaten..

VG - 20 okt. 20 kl. 13:03

Meningsmålinger: Republikanerne kan tape senatet

Joe Biden leder klart på meningsmålene i presidentvalget. Republikanerne frykter nå at de også kan miste flertallet i Senatet..

NRK - 20 okt. 20 kl. 15:00

Republikansk eks-leder velger Biden

Den tidligere partilederen for Republikanerne i USA, Michael Steele, sier han vil stemme på Demokratenes kandidat Joe Biden i presidentvalget. Han er den hittil siste av framtredende partifeller som tar avstand fra president Donald Trump..

NRK - 05 okt. 20 kl. 23:12

Biden ber om munnbind-påbud

Den demokratiske presidentkandidaten, Joe Biden, ber president Donald Trump lytte til vitenskap og støtte bruk av munnbind. Biden sa dette på et valgmøte i Miami, der han oppfordret Trump til å gi sin støtte til et nasjonalt påbud om munnbindbruk..

NRK - 05 okt. 20 kl. 23:26

Biden sier han ber for familiene

President Donald Trumps uttalelse om at amerikanere ikke trenger å være redd for koronaviruset, får hans utfordrer Joe Biden til å reagere. – Mine bønner går til familiene til dem som døde av viruset, sier Biden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Innlandet har rammet av korona

Innlandet fylke er hardt rammet av koronaviruset akkurat nå. I Gjøvik kommune er 1.165 personer i karantene, etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller i går.

P4 - 15 minutter siden

Pence fortsetter tross smitte

USAs visepresident Mike Pence fortsetter sin valgkampturné, tross koronasmitte i staben hans. I helgen ble det kjent at visepresidentens egen stabssjef er smittet, og fire andre personer som jobber tett på Pence er også smittet. Allikevel fortsetter han sin kampanjeturné som planlagt, noe han får kritikk for av flere eksperter..

P4 - 30 minutter siden

Kaller hacking sjokkerende

Finlands statsminister Sanna Marin kaller hacke-skandalen i landet sjokkerende. Sensitiv informasjon om 40.000 psykiatriske pasienter er på avveie etter datainnbruddet, og pasientene presses for penger for å unngå publisering av opplysningene.

P4 - 45 minutter siden

Varsler opptrapping av legestreik

Legestreiken kan bli trappet opp innen kort tid. Fra i dag er 23 leger tatt ut i streik i Bergen, Tromsø, Narvik, Stavanger og Trondheim. Og Legeforeningen varsler at streiken allerede i begynnelsen av uken kan trappes opp om partene ikke kommer til enighet.

P4 - 1 time siden

Kastrati legger seg flat

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati legger seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under Eliteserie-kampen i går kveld. 28-åringen kalte Fagermo, sitat, "jævla soper", noe han også bekreftet etter kampen. Nå sier han til VG at han ikke visste hva det betydde, og at han tenkte det betydde noe sånt som idiot.

P4 - 1 time siden

160 nye koronasmittede

160 personer er bekreftet smittet av korona i Norge det siste døgnet. Det viser tallene fra Folkehelseinstituttet. Det er ned fra 217 døgnet før.

P4 - 6 timer siden

Gjemte seg i ti dager på skip

Fire menn fra Nigeria gjemte seg i ti dager bak roret på en oljetanker fra Bergen. Da skipet ankom Las Palmas tidligere denne måneden ble de fire oppdaget sittende på roret, melder NRK. Skipet var på vei fra Nigeria til Herøya ved Porsgrunn.

P4 - 7 timer siden

Lagerbäck og Sørloth har snakket ut

Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har nå snakket ut om bråket den siste tiden og er enige om å legge saken bak seg. Det bekrefter NFF i kveld. Landslagssjefen hevdet at Sørloth kalte ham inkompetent etter tapet mot Serbia, noe Sørloth har nektet for.

P4 - 7 timer siden

Rødt nivå på skoler i Gjøvik

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går nå til rødt nivå. Det innebærer mindre grupper, strengere avstandsregler og ulike oppmøtetider på skolen, SFO og barnehagen, opplyser kommunen etter at kriseledelsen hadde møte i kveld. Barnehagene går også tilbake til redusert åpningstid.

P4 - 7 timer siden

Reagerer på løslatelse

Naboene til mannen i 40-årene som ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Vintrebro fredag, reagerer på at han nå er løslatt. Det skriver VG. Mannen slo ut kameraet hos naboene før han forskanset seg i sin egen bolig med et luftvåpen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt