NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 00:42

NRK - 25 nov. 20 kl. 17:07

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Joe Biden, Trump, Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bidenfår , tilgang, til, etteretning
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 25 nov. 20 kl. 17:07

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 09 des. 20 kl. 22:58

Hunter Biden etterforskes for skatt

Hunter Biden, sønnen til USAs neste president Joe Biden, er under etterforskning av føderale myndigheter i en skattesak. Hunter Biden sier i en kort uttalelse at han ikke har gjort noe ulovlig..

NRK - 29 nov. 20 kl. 22:45

Biden har vrikket ankelen

USAs påtroppende president Joe Biden vrikket denne helgen ankelen, da han lekte med hunden sin Major. Biden skal for sikkerhets skyld undersøkes av lege, det opplyser Bidens team. Biden og kona adopterte nylig hunden Major..

NRK - 24 nov. 20 kl. 22:30

Biden får tilgang til brifinger

Det hvite hus har godkjent at påtroppende president Joe Biden skal få tilgang til presidentens daglige brifinger. Det melder flere amerikanske medier som siterer en ikke-navngitt kilde i Trump-administrasjonen..

NRK - 28 des. 20 kl. 21:32

– Får ikke viktig info fra Trump

USAs påtroppende president Joe Biden kritiserer Trump-administrasjonen. På en pressekonferanse mandag sier Biden at overgangsteamet hans ikke får tilgang på viktig sikkerhetsinformasjon. – Intet mindre enn uansvarlig, sier Biden..

NRK - 28 des. 20 kl. 21:32

– Hindrer overgangsarbeidet

USAs påtroppende president Joe Biden kritiserer Trump-regjeringen. På en pressekonferanse mandag sier Biden at overgangsteamet hans ikke får tilgang på viktig sikkerhetsinformasjon. – Intet mindre enn uansvarlig, sier Biden..

NRK - 30 nov. 20 kl. 11:52

Biden vel kvinner til kommunikasjon

Påtroppande president Joe Biden har sett saman kommunikasjonsteamet som skal jobbe i Det kvite huset. Dei leiande stillingane har utelukkande gått til kvinner, melder nyheitsbyrået AP. Ifølge eit utsegn frå Biden er det fyrste gong dette skjer..

NRK - 14 des. 20 kl. 23:27

Biden formelt valgt til president

Joe Biden er formelt valgt til USAs 46. president etter å ha nådd 270 valgstemmer etter at California avsa sine 55 stemmer. Biden nådde totalt 302 stemmer.

NRK - 15 des. 20 kl. 23:08

Obrador gratulerte Biden

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador har sendt gratulasjonsbrev til USAs påtroppende president Joe Biden. Orbador sa tirsdag at han ventet med å gratulere Biden til valgdelegatene hadde stemt, melder Nbcnews..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 1 time siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 1 time siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 1 time siden

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 1 time siden

Biden:– Bruk munnbind

– Over 50.000 liv kan bli reddet dersom man bruker munnbind fra nå og til april, sa president Joe Biden på sin pressekonferanse tirsdag kveld. Videre sa han at munnbind er det beste redskapet mot å bli smittet av koronaviruset, og oppfordret alle amerikanere til å det i bruk.

NRK - 1 time siden

USA vil øke antall vaksinasjoner

Fra nesteue vil USA øke antall vaksinasjoner per uke fra 8. millioner doser til 10. millioner doser, opplyste president Joe Biden på sin orientering om koronaviruset tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..

NRK - 2 timer siden

Agder har satt færrest doser

Agder er det fylket i landet som har satt færrest vaksinedoser. Det viser statistikk fra FHI. Vegard Vige, fylkesdirektør for folkehelse i Agder, mener det viktigste nå er å ha fokus på smitteverntiltak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt