NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:15

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden: Vil ha Trump i riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på valgkampmøte i New Hampshire..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, Donald Trump, New Hampshire, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, Vilha , Trumpi , riksrett
NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden vil ha Trump for riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på et valgkampmøte i New Hampshire..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 20:27

Biden: - Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden sier for første gang at president Donald Trump bør stilles for riksrett..

VG - 09 Oct 19 kl. 20:16

Joe Biden: Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten og tidligere visepresidenten Joe Biden sier at han mener president Donald Trump bør stilles for riksrett..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 20:43

Biden sier Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden sier for første gang at president Donald Trump bør stilles for riksrett..

NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:14

Flere amerikanere vil fjerne Trump

Stadig flere amerikanere mener nå at president Donald Trump bør stilles for riksrett. 51 prosent svarer dette i en i ny meningsmåling hos Fox News, opp fra 42 prosent i den samme målingen i juli. 40 prosent oppgir nå at de ikke vil ha riksrett.

P4 - 25 Sep 19 kl. 05:22

Trump-varsler vil uttale seg

Personen som varslet om Donald Trump - og som førte til at Demokratene i går kveld vedtok å starte en riksrett-prosess mot presidenten, ønsker å vitne for kongressen, ifølge New York Times. Det skal nå jobbes med en avtale som åpner for dette, noe som kan gi demokratene mer innsikt i varselet, og om det er nok til å stille Trump for riksrett. Varselet går på at Trump forsøkte å resse Ukrainas presiendet til å starte korrupsjonsetterforskning av sønnen til Joe Biden, som kan bli Trumps utfordrer i presidentvalget..

P4 - 15 timer siden

Hunter Biden beklager

Joe Bidens sønn Hunter beklager han ikke forutså at president Donald Trump ville bruke at han tok et styreverv i Ukraina mot hans far. Hunter Biden sier i et intervju med ABC News at han ikke beklager at han tok styrevervet og at han ikke gjorde noe galt. Demokratene ønsker å stille Trump for riksrett etter at han skal ba bedt Ukrainas president etterforske Joe Biden og hans sønn for korrupsjon..

P4 - 11 Jul 19 kl. 21:15

Biden ut mot Trump

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden mener Donald Trumps presidentskap har skadet USAs renommé i verden. Det sa den Biden under en tale i dag. Han mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder.

NRK - 04 Oct 19 kl. 00:02

Biden slår tilbake mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden slår hardt tilbake mot Donald Trump og anklager presidenten for skittkasting. Trump har bedt blant andre Ukrainas president om å etterforske Biden for korrupsjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 1 time siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 3 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt