NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:09

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden: Vil ha Trump i riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på valgkampmøte i New Hampshire..
Les mer på NRK


Les mer om:
Biden, Donald Trump, New Hampshire, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, Vilha , Trumpi , riksrett
NRK - 09 Oct 19 kl. 20:08

Biden vil ha Trump for riksrett

Joe Biden, som kan bli demokratenes presidentkandidat i 2020, sier Donald Trump bør stilles for riksrett. – For å bevare vår konstitusjon, vårt demokrati og vår integritet bør han stilles for riksrett, sa Biden på et valgkampmøte i New Hampshire..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 20:27

Biden: - Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden sier for første gang at president Donald Trump bør stilles for riksrett..

VG - 09 Oct 19 kl. 20:16

Joe Biden: Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten og tidligere visepresidenten Joe Biden sier at han mener president Donald Trump bør stilles for riksrett..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 20:43

Biden sier Trump bør stilles for riksrett

Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden sier for første gang at president Donald Trump bør stilles for riksrett..

NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 06:29

Trump håper å bli stilt for riksrett

President Donald Trump sier han håper at Demokratene stiller han for riksrett. For da må presidentkandidat Joe Biden og sønnen også vitne, mener Trump..

P4 - 29 Dec 19 kl. 11:42

Biden vil ikke vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham i riksrettssaken mot Donald Trump. Biden skriver på Twitter at saken handler om Trumps oppførsel, ikke hans. Representantenes hus vedtok forrige uke at at Trump skal stilles for riksrett fordi han skal ha presset Ukraina til å etterforske Biden og sønnen hans..

P4 - 18 Nov 19 kl. 23:46

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:14

Flere amerikanere vil fjerne Trump

Stadig flere amerikanere mener nå at president Donald Trump bør stilles for riksrett. 51 prosent svarer dette i en i ny meningsmåling hos Fox News, opp fra 42 prosent i den samme målingen i juli. 40 prosent oppgir nå at de ikke vil ha riksrett.

P4 - 25 Sep 19 kl. 05:22

Trump-varsler vil uttale seg

Personen som varslet om Donald Trump - og som førte til at Demokratene i går kveld vedtok å starte en riksrett-prosess mot presidenten, ønsker å vitne for kongressen, ifølge New York Times. Det skal nå jobbes med en avtale som åpner for dette, noe som kan gi demokratene mer innsikt i varselet, og om det er nok til å stille Trump for riksrett. Varselet går på at Trump forsøkte å resse Ukrainas presiendet til å starte korrupsjonsetterforskning av sønnen til Joe Biden, som kan bli Trumps utfordrer i presidentvalget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 15 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 30 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 1 time siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 1 time siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt