P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 23:34

P4 - 20 Oct 19 kl. 07:44

Bevisstløs etter vold i Tromsø

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt.
Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevisstløs, etter, voldi , Tromsø
NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

P4 - 04 Aug 19 kl. 20:18

Mann funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En mann i 50-årene er funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø. Mannen ble dratt opp av sjøen ved Hansjordnesbukta og er fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Mannen skal ha falt i vannet etter at han befant seg på en fritidsbåt ved en brygge..

P4 - 26 May 20 kl. 13:56

Bevisstløs etter vold

En mann er sendt sykehus med hodeskader etter en voldshendelse på en båt i Oslo. Mannen hadde vært bevisstløs i en periode etter volden, opplyser politiet. En mann er pågrepet.

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 21:04

Mann i 50-årene funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En mann i 50-årene ble dratt opp fra sjøen i Hansjordnesbukta i Tromsø søndag kveld. Mannen er bevisstløs og fraktes til Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 04 Aug 19 kl. 19:43

Bevisstløs person funnet i sjøen

Politiet melder at nødetatene har rykket ut til Hansjordnesbukta i Tromsø etter innkommet melding om at en bevisstløs person er dratt opp fra sjøen..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 21:04

Alvorlig for mann i 50-årene som ble funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En bevisstløs mann i 50-årene ble dratt opp fra sjøen i Hansjordnesbukta i Tromsø søndag kveld. Tilstanden er alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset..

P4 - 28 May 20 kl. 16:49

Tre siktet for vold mot 15-åring

Tre personer er nå siktet for vold mot en 15 år gammel gutt på Vaulen badeplass ved Stavanger i starten av mai. Volden ble filmet og delt på sosiale medier og politiet etterlyser nå vitner, skriver Stavanger Aftenblad. 15-åringen ble liggende bevisstløs på bakken etter blant annet å ha blitt sparket i brystet og tråkket på hodet..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 17:22

Mann funnet bevisstløs i havet i Troms

En eldre mann er funnet bevisstløs i havet ved Skrolsvik på Senja i Troms. Mannen er fraktet i land og på vei til sykehuset i Tromsø..

VG - 05 Dec 19 kl. 20:38

Tromsø-tragedien: Ikke tegn til ytre vold

TROMSØ (VG) Den syv år gamle jenta som ble hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 30 minutter siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 30 minutter siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 1 time siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 1 time siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 1 time siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 1 time siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 1 time siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 2 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.

P4 - 2 timer siden

Palme-informasjon neste uke

Onsdag skal svensk påtalemyndighet offentliggjøre sin beslutning i Olof Palme-saken. Da får vi vite om saken henlegges etter 34 år, enten fordi den ikke er oppklart eller fordi gjerningspersonen er døde, eller om noen blir tiltalt. Leder for Palme-gruppen i politiet har tidligere sagt at han er optimistisk med tanke på å finne den ansvarlige for drapet på Sveriges daværende statsminister..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt