P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 04:21

P4 - 20 Oct 19 kl. 07:44

Bevisstløs etter vold i Tromsø

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt.
Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevisstløs, etter, voldi , Tromsø
NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

P4 - 04 Aug 19 kl. 20:18

Mann funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En mann i 50-årene er funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø. Mannen ble dratt opp av sjøen ved Hansjordnesbukta og er fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Mannen skal ha falt i vannet etter at han befant seg på en fritidsbåt ved en brygge..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 21:04

Mann i 50-årene funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En mann i 50-årene ble dratt opp fra sjøen i Hansjordnesbukta i Tromsø søndag kveld. Mannen er bevisstløs og fraktes til Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 04 Aug 19 kl. 19:43

Bevisstløs person funnet i sjøen

Politiet melder at nødetatene har rykket ut til Hansjordnesbukta i Tromsø etter innkommet melding om at en bevisstløs person er dratt opp fra sjøen..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 21:04

Alvorlig for mann i 50-årene som ble funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En bevisstløs mann i 50-årene ble dratt opp fra sjøen i Hansjordnesbukta i Tromsø søndag kveld. Tilstanden er alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 17:22

Mann funnet bevisstløs i havet i Troms

En eldre mann er funnet bevisstløs i havet ved Skrolsvik på Senja i Troms. Mannen er fraktet i land og på vei til sykehuset i Tromsø..

NRK - 27 Jul 19 kl. 19:39

Bevisstløs etter drukningsulykke

En kvinne i 70-årene er bevisstløs etter en drukningsulykke ved Øysand camping i Melhus i Trøndelag. Ambulansen ankom stedet før politiet, og satte i gang hjerte- og lungeredning, skriver Adresseavisen..

P4 - 29 Jul 19 kl. 16:24

Syklist bevisstløs

En syklist er bevisstløs etter en ulykke i Asker i ettermiddag. Personen skal ha falt i en grøft og slått hodet i asfalten og er nå fløyet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 27 Jul 19 kl. 19:47

Bevisstløs etter drukningsulykke

En kvinne i 70-årene er bevisstløs etter en drukningsulykke ved Øysand camping i Melhus. Kvinnen har hjerterytme, men puster ikke, opplyser AMK. Bakgrunnen for ulykken er ikke klar..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 11 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 11 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 10 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 10 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 12 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 12 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 12 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 13 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 13 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt