NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 06:31

NRK - 31 Aug 19 kl. 14:13

Bevisstløs etter fall i sykkelritt

En syklist er bevisstløs etter et fall under et sykkelritt i Raundalen i Hordaland. Nødetatene er på stedet, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raundalen, Hordaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevisstløs, etter, falli , sykkelritt
NRK - 17 Jun 19 kl. 14:59

Tvangsutsendte bevisstløs kvinne

Politiet forsvarer at de valgte å sende moren i Abbasi-familien ut av landet mens hun var bevisstløs. Kvinnen ble bevisstløs kort tid etter pågripelsen lørdag morgen og var fortsatt bevisstløs da hun og de tre barna ankom Istanbul, opplyser politiet..

P4 - 31 Aug 19 kl. 14:43

Syklist til sykehus med luftambulanse

En mann i 60-årene ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter et uhell i et sykkelritt i Raundalen i Hordaland. Mannen var bevisstløs da nødetatene ankom stedet. Han har slått ansikt og hode i asfalten..

P4 - 05 Mar 20 kl. 16:10

Trekker seg fra sykkelritt

Sykkellaget til Alexander Kristoff, UAE, trekker seg fra tre kommende sykkelritt på grunn av koronaviruset. Det melder TV2. Også flere andre sykkellag har valgt å trekke seg..

P4 - 20 Oct 19 kl. 07:44

Bevisstløs etter vold i Tromsø

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt. Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse..

P4 - 27 Jan 20 kl. 17:49

Bevisstløs etter ulykke

En person sitter fastklemt og er bevisstløs etter en trafikkulykke på E8 ved Balsfjord. Det opplyser politiet i Troms. Det jobbes nå med frigjøring.

P4 - 05 Jun 19 kl. 11:49

Bevisstløs etter ulykke

En person er bevisstløs etter å ha kjørt en bil gjennom et gjerde i Kvinnherad i Hordaland i formiddag. Ifølge politiet har forbipasserende startet med hjerte- og lungeredning på stedet. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

P4 - 26 May 20 kl. 13:56

Bevisstløs etter vold

En mann er sendt sykehus med hodeskader etter en voldshendelse på en båt i Oslo. Mannen hadde vært bevisstløs i en periode etter volden, opplyser politiet. En mann er pågrepet.

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 08:47

Sikkerhetsregel truer fremtiden til norske sykkelritt. Nå jubler man for lovendring.

Mange sykkelritt i Norge er blitt nedlagt de siste årene. Kravet om sikkerhetskurs til trafikkvakter nevnes som én av årsakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 30 minutter siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 1 time siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 1 time siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 1 time siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 17 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.

NRK - 3 timer siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt