NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 11:50

NRK - 31 Aug 19 kl. 14:13

Bevisstløs etter fall i sykkelritt

En syklist er bevisstløs etter et fall under et sykkelritt i Raundalen i Hordaland. Nødetatene er på stedet, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raundalen, Hordaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevisstløs, etter, falli , sykkelritt
NRK - 17 Jun 19 kl. 14:59

Tvangsutsendte bevisstløs kvinne

Politiet forsvarer at de valgte å sende moren i Abbasi-familien ut av landet mens hun var bevisstløs. Kvinnen ble bevisstløs kort tid etter pågripelsen lørdag morgen og var fortsatt bevisstløs da hun og de tre barna ankom Istanbul, opplyser politiet..

P4 - 31 Aug 19 kl. 14:43

Syklist til sykehus med luftambulanse

En mann i 60-årene ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter et uhell i et sykkelritt i Raundalen i Hordaland. Mannen var bevisstløs da nødetatene ankom stedet. Han har slått ansikt og hode i asfalten..

P4 - 20 Oct 19 kl. 07:44

Bevisstløs etter vold i Tromsø

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt. Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse..

P4 - 05 Jun 19 kl. 11:49

Bevisstløs etter ulykke

En person er bevisstløs etter å ha kjørt en bil gjennom et gjerde i Kvinnherad i Hordaland i formiddag. Ifølge politiet har forbipasserende startet med hjerte- og lungeredning på stedet. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:52

Kvinne bevisstløs etter vold

En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse. Kvinnen kom til bevissthet og blir ivaretatt av helsevesenet, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 08:47

Sikkerhetsregel truer fremtiden til norske sykkelritt. Nå jubler man for lovendring.

Mange sykkelritt i Norge er blitt nedlagt de siste årene. Kravet om sikkerhetskurs til trafikkvakter nevnes som én av årsakene..

NRK - 27 Jul 19 kl. 19:39

Bevisstløs etter drukningsulykke

En kvinne i 70-årene er bevisstløs etter en drukningsulykke ved Øysand camping i Melhus i Trøndelag. Ambulansen ankom stedet før politiet, og satte i gang hjerte- og lungeredning, skriver Adresseavisen..

P4 - 28 Jun 19 kl. 12:23

Syklist bevisstløs

En syklist er bevisstløs etter en hendelse på Økernveien i Oslo i ettermiddag. Det er uklart hva som har skjedd, og tilstanden til syklisten er ikke kjent..

NRK - 04 Aug 19 kl. 19:43

Bevisstløs person funnet i sjøen

Politiet melder at nødetatene har rykket ut til Hansjordnesbukta i Tromsø etter innkommet melding om at en bevisstløs person er dratt opp fra sjøen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..

NRK - 5 minutter siden

Flere barn får diabetes

I dag er «Verdens diabetesdag», og ferske tall viser at stadig flere barn og unge i Norge får diabetes type 1. Tallet øker hvert år, og forskerne vet ikke hvorfor. Ifjor fikk 431 barn og unge sykdommen..

NRK - 15 minutter siden

Lippestad vil ha mer likhet i loven

Advokat Geir Lippestad mener trygdeskandalen er et typisk eksempel på hvordan urettferdighet fortsatt rammer dem som har falt utenfor, skriver Velferd.no. Lippestad er ny styreleder i ASVL og mener det er behov for et mer inkluderende samfunn..

NRK - 45 minutter siden

Dømt for trusler

Romsdal tingrett har dømt en mann i slutten av 20-årene til fengsel i 20 dager for å ha truet en annen mann med kniv etter en krangel om skyss. Mannen er også tidligere dømt for trusler og vold. Han får inndratt flere kniver og et balltre..

NRK - 45 minutter siden

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..

NRK - 1 time siden

Minst to drept i Bagdad

Minst to personer er drept under nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad, opplyser kilder i helsevesenet. Den siste måneden har tusenvis av mennesker demonstrert i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 1 time siden

Dømt for machete-angrep

En 35 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til fengsel i ett år og en måned etter å ha angrepet en annen mann med machete. Offeret ble påført flere kuttskader, og tiltalte er dømt til å betale ham 60.000 kroner i oppreisningserstatning..

NRK - 1 time siden

Norges Bank kaster ut selskap

Norges Bank har bestemt seg for å utelukke det britiske sikkerhetsselskapet G4S Plc fra Oljefondet. Dette er besluttet på bakgrunn av at Etikkrådet frykter «uakseptabel risiko» for brudd på menneskerettighetene. Det skriver E24..

NRK - 1 time siden

Ønsker lik foreldrepermisjon

I Norden tar fedre bare ut 20 prosent av foreldrepermisjonen i gjennomsnitt, men nå mener 70 prosent av nordiske foreldre at permisjonen skal deles likt. Det viser rapporten State of Nordic Fathers. I Norge tar fedre ut 20 prosent foreldrepermisjon..

NRK - 1 time siden

Økt støtte til seksualundervisning

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Med det øker Norge støtten til arbeidet gjennom FN-organisasjonen UNESCOs globale arbeid og seksualundervisning i skolen i blant annet Mali..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt