VG > Økonomi

Søndag, 18 April, 07:11

VG - 03 mars 21 kl. 08:24

Bevis ble destruert i voldtektssak: – Min tillit til politiet er svært svekket

Etter at en kvinne anmeldte en voldtekt i Kristiansand høsten 2018, hadde politiet et helt år på å hente ut prøvene fra overgrepsmottaket. Det gjorde de ikke..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevis, ble, destruerti , voldtektssakMin , tillit, til, politiet, er svært svekket
NRK - 29 mars 21 kl. 10:04

Håper å fjerne sprengstoff i dag

Politiets bombegruppe håper å få destruert sprengstoffet i Bamble i Telemark i løpet av mandagen, melder NTB. Siden torsdag er det funnet over 100 kilo sprengstoff i en bolig, og naboene ble igjen evakuert på mandag..

NRK - 25 mars 21 kl. 12:49

Bombegruppa skal sikre sprengstoff

Politiets bombegruppa skal no sikre sprengstoffet som vart funne i huset på Herre i Bamble. Det skal fraktast til ein eigna stad og bli destruert. Politiet opplyser at ein moglegvis vil høyre eit smell i samanheng med destruksjonen.

NRK - 15 jan. 21 kl. 13:46

Elden: – Bertheussen er skuffet

– Bertheussen er skuffet over resultatet så langt. Det retten har lagt vekt på er at det ikke er et enkelt fellende bevis, men en såkalt samlet bevisvurdering som har funnet sted. De har sett bort fra alibier og bevis som er lagt frem fra hennes side, så det er vel ting som tyder på at dette går mot en ankerunde, sier forsvarer John Christian Elden..

NRK - 16 jan. 21 kl. 01:40

Ingen bevis for drapsplaner

Påtalemyndigheten i Washington avkrefter opplysningene fra påtalemyndiheten i Arizona om at grupper som stormet Kongressen i Washington planla å «fange og likvidere folkevalgte». Det finnes ingen direkte bevis for det, sier aktor Michael Sherwin..

Dagbladet - 17 mars 21 kl. 05:14

WHO: Nye bevis om opphavet

I et nytt intervju med NPR forteller WHO-ekspert, Peter Daszak, at de har funnet nye bevis som kan si noe om coronavirusets opphav..

VG - 17 mars 21 kl. 20:58

Nordmann siktet for terror: Skal ha slettet bevis etter politiker-angrep

Få dager etter opptøyer mot den høyreradikale politikeren Rasmus Paludan i Danmark, så skal en terrorsiktet nordmann ha hjulpet bråkmakere med å slette digitale bevis mot dem..

Klartale - 18 mars 21 kl. 09:27

Mener terrorsiktet bidro til å slette bevis

Politiet mener mannen fra Norge var med i terror-gruppa IS. De mener også at han har slettet bevis etter angrep i Danmark..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:27

Hevdar å ha bevis for korrupsjon

Militærstyret i Myanmar la i dag fram det dei meiner er bevis på korrupsjon i den avsette regjeringa. I ein video seier ein avsett politikar at regjeringssjef Aung San Kuu Kyi mottok pengar og gullbarrar. Opplysningane er ikkje stadfesta..

NRK - 07 april 21 kl. 10:56

Samler bevis i Myanmar

En gruppe som representerer Myanmars styrtede regjering sier den har samlet 180.000 bevis for menneskerettsbrudd begått etter militærkuppet. Kuppet utløste store protester, og hundrevis av mennesker er drept under demonstrasjoner..

NRK - 22 jan. 21 kl. 18:12

– Mutert virus kan være dødeligere

Mutasjonen av koronaviruset som først ble oppdaget i Storbritannia kan være farligere enn det opprinnelige viruset, sier britenes statsminister Boris Johnson. – Det finnes noe bevis som antyder at viruset er mer dødelig, sier han..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Nytt Zuccarello-mål da Wild utklasset Sharks

For andre gang på to dager vant Minnesota Wild over San Jose Sharks, denne gangen med hele 5–2. Mats Zuccarello sto for ett mål og en assist..

VG - 4 timer siden

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi skal kjempe videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66)..

VG - 7 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – Et annerledes år

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 8 timer siden

Les dagens VG her!

Skyhøyt blodtrykk og kolesterol, diabetes type 2 og søvnapné. Glenn Christiansen (38) er få år unna sin egen død når legene ber ham om å ta grep. Nå, seks måneder senere, er han kvitt alle sykdommene og har fått livet sitt tilbake..

VG - 9 timer siden

Ute av «Kompani Lauritzen»: – Ble sliten av å skulle være så pinglete

– Både Jakob og Morten så ut som de hadde mistet livet. Jeg sto der og tenkte: «Fuck, hvorfor gjør jeg det her?», sier Christine Dancke om turen i «kosebua»..

VG - 10 timer siden

Nei til skiflyging for kvinner: – Blir rett og slett motarbeidet

Hoppjentene får ikke delta i skiflygingsbakken den kommende sesongen..

VG - 10 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..

VG - 11 timer siden

Hevder «Ringenes Herre»-serien blir «den største noensinne»

Turistsjefen på New Zealand røper at første sesong av den kommende «Ringenes Herre»-serien på Amazon vil koste nær 4 milliarder kroner..

VG - 12 timer siden

Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

Bayern München-trener Hansi Flick bekreftet etter lørdagens 3–2-seier over Wolfsburg at han ikke vil lede den tyske storklubben neste sesong..

VG - 13 timer siden

Hva skjer med Messi? – Fra stiv kuling til frisk bris

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona går ut om drøye to måneder – men foran kveldens VG+-sendte cupfinale blåser det ikke like hardt i retning av at han forsvinner fra klubben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt