NRK > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 11:15

NRK - 09 nov. 19 kl. 03:31

Betviler at norsk ulv er finsk

Analyser av blod fra ulv som Telemark Bonde- og Småbrukarlag har fått utført i Tyskland, viser ikke slektskap mellom norsk og finsk ulv, skriver Nationen. Det mener bøndene betyr at forskerne tar feil når de sier at ulven har innvandret fra Finland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telemark Bonde, Småbrukarlag, Tyskland, Nationen, Finland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betvilerat , norsk, ulver , finsk
Dagbladet - 01 okt. 19 kl. 13:07

Finsk ordfører: - Neppe terror

Finsk politi bekrefter at en person er død og at ti personer er skadd etter en voldshendelse på en skole i byen Kuopio..

E24 - 01 okt. 19 kl. 20:03

Mener oljebransjen selv står bak «oljeskam»

SV-politiker Kari Elisabeth Kaski mener oljebransjen tjener på en mer polarisert debatt om klimautfordringene. Det betviler bransjeorganisasjonen Norsk olje og gass..

NRK - 26 feb. 20 kl. 18:31

Finland fikk sitt 2. koronatilfelle

En finsk kvinne som har vært på ferie i Italia, er bekreftet smittet med koronaviruset og innlagt på synehus i Helsingfors, opplyser YLE. Det første tilflelet var en kineisk kvinne som reiste fra Wuhan i Kina til finsk Lappland..

P4 - 19 jan. 20 kl. 12:32

Finsk mann omkom

Det er en finsk mann i 40-årene som mistet livet i en fallulykke i Tonstad vindpark i Sirdal i Agder sent i går kveld. Det melder Stavanger Aftenblad. Politiet har avhørt vitner på stedet, men kan så langt ikke si noe om årsaken til ulykken..

E24 - 18 jan. 20 kl. 17:27

Nokia-melding etterforskes av finsk finanstilsyn

Det finske finanstilsynet skal ifølge finsk avis etterforske telegiganten Nokias børsmelding fra oktober, som sendte aksjen ned 24 prosent..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 17:49

Viking-tap i Spania - ble kontret i senk av finsk lag

Runar Hove hadde to gode sjanser til å score for Viking mot Honka. I stedet var han direkte involvert i baklengsmålet som førte til finsk seier..

NRK - 01 okt. 19 kl. 14:44

Gjerningsmann hadde skytevåpen

Mannen som angrep en skole i Finland med sverd i dag, hadde også skytevåpen. Det var en etnisk finsk mann som sto bak angrepet, skriver finsk politi på Twitter. En person ble drept og ti skadd i angrepet på en yrkesskole i Kuopio i formiddag..

VG - 27 juni 20 kl. 01:49

USA-ekspert: Dette er skrekkscenarioet ved poststemmer

Flere studier viser at poststemme-systemet ikke åpner for omfattende valgjuks, slik president Donald Trump hevder. Men i verste fall kan metoden resultere i at begge sider betviler valgresultatet..

P4 - 30 nov. 19 kl. 12:16

Klæbo imponerte igjen

Det ble finsk seier på herrenes 15-kilometer klassisk i Ruka i ettermiddag. Iivo Niskanen var suveren på hjemmebane. Men det var også god norsk innsats.

Aftenposten - 30 juli 19 kl. 08:03

Finsk landslagsspiss nærmer seg Viking

Benjamin Källman (21) ser ut til å bli Vikings ny mann på topp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

E16 mellom Bergen og Voss utsatt

Utbyggingen av den rasutsatte E16 mellom Bergen og Voss er ytterligere utsatt med to år etter kostnadsoverskridelser, skriver TV2. Veien benyttes av over fire millioner passasjer årlig og er en av hovedveiene mellom Bergen og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Ni Srebrenica-ofre begraves

Over 1.000 av ofrene fra Srebrenica-massakren er fortsatt ikke gjort rede for. Men iblant dukker det opp levninger, og lørdag blir ni gutter og menn omsider begravet ved minnestedet, ved tusenvis av andre gravsteiner..

NRK - 30 minutter siden

Solberg: – Må lære av Srebrenica

Statsminister Erna Solberg minnes de over 8.000 bosnjakene som ble drept i Srebrenica for 25 år siden i en videomelding på Twitter. – Vi må erkjenne fortiden hvis vi skal lege sårene og bygge en framtid basert på sannhet og forsoning, sier Solberg..

NRK - 45 minutter siden

Jack Charlton er død

Den engelske fotballlegenden Jack Charlton er død, 85 år gammel, melder The Sun..

NRK - 1 time siden

Mange dyr dumpes likevel

Selv om langt færre reiser på utenlandsferie ser Dyrebeskyttelsen ingen nedgang i dumping av dyr. Sommeren er høysesong for dette. Dyrebeskyttelsen i Oslo og Omegn har hatt like mye å gjøre – selv om flere enn normalt er hjemme i sommer..

NRK - 1 time siden

Kortbaneverdensmester (27) død

Den nederlanske kortbaneløperen og regjerende verdensmesteren på 500 meter, Lara van Ruijven (27), døde på fransk sykehus fredag. Ruijven følte seg syk under en treningsleier i Pyreneene og ble innlagt på sykehus med en alvorlig autoimmun reaksjon..

NRK - 2 timer siden

Avtale om nytt museumsbygg

Norsk Industriarbeidermuseum (NIA) skal nå bygge et sikrings- og museumsbygg over ruinene av Tungtvannskjelleren på Vemork. Arbeidet starter 3. august.

NRK - 1 time siden

17 år gammel surfer drept av hai

En 17 år gammel gutt ble drept av en hai mens han surfet på Wooli Beach nær Grafton på østkysten i Australia lørdag ettermiddag lokal tid, ifølge vitner. Flere surfere klarte å få tenåringen opp på stranden, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 2 timer siden

Åtte Srebrenica-ofre begraves

Over 1.000 av ofrene fra Srebrenica-massakren er fortsatt ikke gjort rede for. Men iblant dukker det opp levninger, og lørdag blir åtte gutter og menn omsider begravet ved minnestedet, ved tusenvis av andre gravsteiner..

NRK - 2 timer siden

Gifter seg før de blir samboere

Kun én av ti aktive kristne på Sørlandet har vært samboere før de giftet seg. Det kommer frem i en undersøkelse utført av den kristne avisen Dagen i samarbeid med analysebyrået Nordic Navigation og Senter for undersøkende journalistikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt