NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 00:17

NRK - 13 Sep 19 kl. 08:55

Beto vil fjerne våpen fra markedet

– Du kan være sikker på at vi vil ta fra deg din AR-15, din AK-47. Vi vil ikke lenger tillate at disse våpnene blir brukt mot amerikanere. Det sa Beto O'Rourke under demokratenes debatt i Houston i natt. Våpnene er brukt i nylige masseskytinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
AR, AK, Beto, 'rourke, Houston

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beto, vil, fjerne, våpenfra , markedet
NRK - 01 Nov 19 kl. 22:33

Beto O’Rourke trekker seg

Demokraten Beto O’Rourke, fra Texas, trekker seg fra kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat i 2020-valget, melder New York Times..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg som presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke seg som presidentkandidat..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg i presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke seg som presidentkandidat..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg fra presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke (47) seg som presidentkandidat..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 22:40

Beto O'Rourke trekker seg fra Demokratenes nominasjonskamp

Demokraten Beto O’Rourke sier at han trekker seg fra kappløpet om å bli Demokratenes presidentkandidat i 2020-valget..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 22:55

Beto O'Rourke dropper ut av presidentkampen

P4 - 07 Oct 19 kl. 05:54

Vil fjerne særregler for flyktninger

Regjeringen går inn for å fjerne flere særordninger for flyktninger i statsbudsjettet som legges frem i dag. VG erfarer at regjeringen vil fjerne retten til pensjon fra første dag etter oppholdstillatelse, samt heve botidskravet fra tre til fem år for arbeidsavklaringspenger og uføretrygd for flyktninger. I dag har flyktninger som får opphold i Norge krav på rettigheter som ellers krever 40 års medlemskap i folketrygden.

NRK - 13 Nov 19 kl. 10:07

Kan la Trump fjerne beskyttelse

Det konservative flertallet i USAs høyesterett kan være klare til å ha regjeringen til Trump fjerne beskyttelsen som lar 660.000 unge immigranter jobbe. Det ventes at høyesterett skal stemme over forslaget om å fjerne DACA-programmet i juni 2020..

NRK - 01 Oct 19 kl. 22:37

Dømt til å fjerne kirke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg pålegger Bosnia å fjerne en serbisk-ortodoks kirke som er bygget ulovlig på en muslimsk enkes eiendom. Domstolen har gitt Bosnia tre måneder på å fjerne kirken, samt tilkjent enken 5.000 euro i oppreisning..

P4 - 06 Jun 19 kl. 16:14

Forslag om å fjerne 350-kronersgrensen

Finansdepartementet har i dag sendt et forslag om å fjerne den såkalte 350-kronersgrensen på høring. Avgiftsfritaket gjelder i dag varer som blir sendt fra utlandet, men Stortinget har vedtatt å fjerne den fra nyttår..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 1 time siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 1 time siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 1 time siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 2 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..

NRK - 3 timer siden

Kaller tiltalen et kuppforsøk

Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu kaller korrupsjonstiltalen mot ham for et kuppforsøk, og sier han ikke vil gå av. Den israelske riksadvokaten kunngjorde i dag at det er tatt ut tiltale for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 3 timer siden

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..

NRK - 3 timer siden

Slutter med sekstimers arbeidsdag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har jobbet seks timer om dagen de siste 12 åra, men nå er det slutt. Grunnen er at selskapet må kutte kostnader. Tine anslår at de kan spare omtrent åtte millioner kroner på dette..

NRK - 3 timer siden

Oppretter lokalkontor på Svalbard

To ansatte ved et nytt lokalkontor for Nærings- og fiskeridepartementet på Svalbard skal forvalte 98,75 prosent av øygruppa. De ansatte skal etter planen være på plass i april 2020..

NRK - 4 timer siden

Demonstrerte mot homoterapi

Omtrent 200 demonstranter møtte i ettermiddag opp foran Stortinget, for å markere sin motstand mot såkalt konverteringsterapi. Arbeiderpartiet og MDG har foreslått å forby terapi som har som formål å «omvende» homofile til å bli heterofile..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt