NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:18

NRK - 13 Sep 19 kl. 08:55

Beto vil fjerne våpen fra markedet

– Du kan være sikker på at vi vil ta fra deg din AR-15, din AK-47. Vi vil ikke lenger tillate at disse våpnene blir brukt mot amerikanere. Det sa Beto O'Rourke under demokratenes debatt i Houston i natt. Våpnene er brukt i nylige masseskytinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
AR, AK, Beto, 'rourke, Houston

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beto, vil, fjerne, våpenfra , markedet
NRK - 01 Nov 19 kl. 22:33

Beto O’Rourke trekker seg

Demokraten Beto O’Rourke, fra Texas, trekker seg fra kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat i 2020-valget, melder New York Times..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg fra presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke (47) seg som presidentkandidat..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg som presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke seg som presidentkandidat..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:42

Beto O'Rourke trekker seg i presidentkampen

Han ble beskrevet som en stjerneskudd som kunne utfordre president Donald Trump. Nå trekker Beto O'Rourke seg som presidentkandidat..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 22:40

Beto O'Rourke trekker seg fra Demokratenes nominasjonskamp

Demokraten Beto O’Rourke sier at han trekker seg fra kappløpet om å bli Demokratenes presidentkandidat i 2020-valget..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 22:55

Beto O'Rourke dropper ut av presidentkampen

P4 - 07 Oct 19 kl. 05:54

Vil fjerne særregler for flyktninger

Regjeringen går inn for å fjerne flere særordninger for flyktninger i statsbudsjettet som legges frem i dag. VG erfarer at regjeringen vil fjerne retten til pensjon fra første dag etter oppholdstillatelse, samt heve botidskravet fra tre til fem år for arbeidsavklaringspenger og uføretrygd for flyktninger. I dag har flyktninger som får opphold i Norge krav på rettigheter som ellers krever 40 års medlemskap i folketrygden.

NRK - 13 Nov 19 kl. 10:07

Kan la Trump fjerne beskyttelse

Det konservative flertallet i USAs høyesterett kan være klare til å ha regjeringen til Trump fjerne beskyttelsen som lar 660.000 unge immigranter jobbe. Det ventes at høyesterett skal stemme over forslaget om å fjerne DACA-programmet i juni 2020..

NRK - 01 Oct 19 kl. 22:37

Dømt til å fjerne kirke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg pålegger Bosnia å fjerne en serbisk-ortodoks kirke som er bygget ulovlig på en muslimsk enkes eiendom. Domstolen har gitt Bosnia tre måneder på å fjerne kirken, samt tilkjent enken 5.000 euro i oppreisning..

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:53

Høyre vil fjerne pensjonstvang

Offentlige ansatte i yrker som politi og forsvar bør kunne stå lenger i jobben enn i dag. Det mener Høyre som nå åpner opp for å fjerne særaldersgrensen for pensjon. I flere stillinger med stor fysisk og psykisk belastning i offentlig sektor har personer i dag en plikt til å fratre når de har nådd en viss alder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 30 minutter siden

16-åring tatt etter machete-trusler

Det var en 16 år gammel gutt som brukte kniv eller machete til å true noen ved Jordal ungdomsskole i Oslo. Politiet mistenker en konflikt i et kriminelt miljø. Ingen ble fysisk skadet.

NRK - 30 minutter siden

Ap sier ja til E18 vest for Oslo

Et klart flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for ny E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum. Det kan bety flertall når Stortinget behandler saken 18. juni, melder Budstikka.

NRK - 30 minutter siden

- Boligmarkedet tilbake etter sjokk

Koronautbruddet førte til en kortvarig nedgang i boliprisene, men i mai steg prisene kraftig igjen. Administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge sier markedet er tilbake etter korona-sjokket. Norges Banks styringsrente er null prosent..

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye smitta i Finland

For første gong på tre månader er ingen nye koronasmitta registrert i Finland det siste døgnet. Det er første gong sidan 26. februar, seier helsestyresmaktene.

NRK - 1 time siden

20 dødsfall i Sverige, to i Danmark

I Sverige er 20 nye dødsfall knyttet til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere er smittet etter at det samlede tallet i går passerte 40.000.

NRK - 45 minutter siden

Åpner lommebøker for Biden

Uroen i USA har fått mange flere til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. Den demokratiske presidentkandidaten har til og med fått bidrag fra mange republikanere, får Reuters opplyst. President Donald Trump har fortsatt samlet inn langt mer..

NRK - 45 minutter siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jevngammel jente til å prostituere seg, melder TV2. Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa..

NRK - 1 time siden

Sterk markering i Hongkong

Tusener av mennesker har tent lys i Hongkong til minne om massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing for 31 år siden. Mange i den tidligere kolonien frykter for byens selvstyre, og det gjør markeringen av demokratiopprøret i 1989 ekstra viktig..

NRK - 1 time siden

20 nye dødsfall i Sverige

Svenske myndigheter har registrert 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere smittede er registrert etter at landet i går passerte 40.000.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt