NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 16:54

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:15

Betinget fengsel for doping

Den østerrikske langrennsløperen Dominik Baldauf ble i dag dømt til fem måneders betinget fengsel for idrettslig bedrageri gjennom doping. I oktober ble Baldaufs lagkamerat Max Hauke også dømt til fem måneders betinget fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dominik Baldauf, Baldaufs, Max Hauke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betinget, fengsel, for, doping
Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 18:53

Betinget fengsel for dopingtatt langrennsløper

Den østerrikske langrennsløperen Dominik Baldauf ble tirsdag dømt til fem måneders betinget fengsel for idrettslig bedrageri gjennom doping..

Aftenposten - 19 des. 19 kl. 10:10

Stålsett dømt til betinget fengsel: – Jeg hadde gjort det igjen

Tidligere Oslo-biskop Gunnar Stålsett ble torsdag dømt til 45 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner. Han slipper å sone i fengsel..

NRK - 30 sep. 19 kl. 12:01

Betinget dom for skuespiller

En domstol i Moskva har omgjort fengselsdommen mot skuespilleren Pavel Ustinov til en betinget dom på ett års fengsel. Det betyr at han løslates. Ustinov ble tidligere dømt til tre og et halvt års fengsel for politivold under en demonstrasjon..

NRK - 19 des. 19 kl. 13:51

Stålsett dømt til betinget fengsel

Biskop emeritus Gunnar Stålsett (84) er i Oslo tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel for brudd på utlendingsloven. Han slipper dermed å sone, men må betale en bot på 10.000 kroner..

NRK - 15 des. 19 kl. 22:20

15-åring dømt til betinget fengsel

En 15 år gammel gutt ble i Kristiansand tingrett dømt for å ha filmet seksuell omgang med en 13 år gammel jente. Filmen ble delt på Snapchat. Gutten ble dømt til 45 dagers betinget fengsel.

Aftenposten - 08 nov. 19 kl. 10:59

SIAN-leder dømt til betinget fengsel for hatytringer

SIAN-leder Lars Thorsen er dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20.000 kroner for hatefulle ytringer..

NRK - 03 okt. 19 kl. 16:55

Påstand om ett års betinget fengsel

Aktor ba i retten om ett års betinget fengsel for Arne Viste, som er tiltalt for å ha ansatt asylsøkere som ikke har opphold eller arbeidstillatelse i Norge. Viste har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke straffskyld..

NRK - 11 mars 20 kl. 16:55

Påstand om betinget fengsel

Aktor Julie Dalsveen la ned påstand om 45 dagers BETINGET fengselstraff og 10.000 kroner i bot for mannen som er tiltalt for å ha frontkollidert med Sigvart Dagsland i 2018. Hun mener lang saksbehandlingstid og store skader teller for tiltalte..

Klartale - 19 des. 19 kl. 14:21

Dømt til betinget fengsel

Oslo tingrett dømte Gunnar Stålsett til 45 dagers fengsel. Men han slipper å sone..

P4 - 28 april 20 kl. 18:20

Slipper fengsel for karantenebrudd

En 22 år gammel mann slipper fengselsstraff etter at han fire ganger brøt reglene om karantene. Påtalemyndigheten ba om at han skulle dømmes til ubetinget fengsel, men Oslo tingrett mente 18 dages betinget fengsel og en bot på 10 000 kroner var riktig straff. Politiadvokaten sier til TV2 at de skal vurdere dommen og om den skal ankes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..

NRK - 15 minutter siden

Eks-soldat på flukt med puma

Rundt 200 polske politifolk har deltatt i jakten på en tidligere soldat på flukt i skogen med pumaen hans. Det melder Straits Times. Det er ulovlig å eie en puma i Polen, og mannen skal ha kjøpt den i Tsjekkia i 2014.

NRK - 15 minutter siden

To soldater drept i Aserbajdsjan

Minst to aserbajdsjanske soldater ble drept og fem andre såret da armenske styrker skal ha angrepet langs grensen mellom de to landende, ifølge Aserbajdsjans forsvarsdepartement. Departementet opplyser videre at angrepet «ble besvart»..

NRK - 8 timer siden

Stadig fleire smitta i USA

USA registrerte 66.600 nye tilfelle av koronasmitte laurdag, det høgaste talet hittil på 24 timar. No stig òg dødstala igjen.

NRK - 30 minutter siden

«Falsk selger» var ekte selger

Sector Alarm beklager oppførselen til en av selgerne som var i Gausdal på torsdag. Huseierne opplevde ham som så uhøflig at de trodde det var en person med falsk identitet som ville inn i huset. Ledelsen i selskapet har nå snakket med selgeren..

NRK - 30 minutter siden

Flere døde trær enn normalt i år

Tørkesommeren for to år siden er i ferd med å ta livet av mange trær mange steder i landet, skriver Dagsavisen. Senior treforvalter i Bymiljøetaten i Oslo kommune, Matthew Wells, sier til avisen at de har oppdaget flere døde trær enn normalt i år..

NRK - 30 minutter siden

Savnet kvinne funnet

Leteaksjonen etter en kvinne i 30-årene er avsluttet etter at hun ble funnet av en turgåer ved Kanebogelva i Harstad, ifølge politiet. Hun ivaretas nå av helsepersonell. Både politiet og frivillige deltok i søket..

NRK - 30 minutter siden

Ikke fare for liv etter bilulykke

Tre personer som ble sendt til Ullevål lørdag etter en trafikkulykke ved Ørgenviktunnellen i Krødsherad er søndag utenfor livsfare. De var kategorisert som kritisk skadd da de ble fraktet med luftambulanse til sykehuset..

NRK - 45 minutter siden

Ungarn strammer inn grensene

Ungarn strammer inn grensekontrollen og nekter innreise fra flere land som de mener har høy risiko for å spre koronavirus, ifølge NTB. Rødlistede land inkluderer alle afrikanske og asiatiske land, med unntak av Japan og Kina..

NRK - 1 time siden

Må i fengsel for Nav-bedrageri

En mann i 60-årene ble i Oslo tingrett denne uka dømt for grovt bedrageri og må sone fire måneder i fengsel. Han hadde mottatt 718.000 kroner i arbeidsavklaringspenger i to år selv om han hadde full jobb.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt