NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 02:15

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:15

Betinget fengsel for doping

Den østerrikske langrennsløperen Dominik Baldauf ble i dag dømt til fem måneders betinget fengsel for idrettslig bedrageri gjennom doping. I oktober ble Baldaufs lagkamerat Max Hauke også dømt til fem måneders betinget fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dominik Baldauf, Baldaufs, Max Hauke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betinget, fengsel, for, doping
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 18:53

Betinget fengsel for dopingtatt langrennsløper

Den østerrikske langrennsløperen Dominik Baldauf ble tirsdag dømt til fem måneders betinget fengsel for idrettslig bedrageri gjennom doping..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 10:10

Stålsett dømt til betinget fengsel: – Jeg hadde gjort det igjen

Tidligere Oslo-biskop Gunnar Stålsett ble torsdag dømt til 45 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner. Han slipper å sone i fengsel..

NRK - 30 Sep 19 kl. 12:01

Betinget dom for skuespiller

En domstol i Moskva har omgjort fengselsdommen mot skuespilleren Pavel Ustinov til en betinget dom på ett års fengsel. Det betyr at han løslates. Ustinov ble tidligere dømt til tre og et halvt års fengsel for politivold under en demonstrasjon..

NRK - 19 Dec 19 kl. 13:51

Stålsett dømt til betinget fengsel

Biskop emeritus Gunnar Stålsett (84) er i Oslo tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel for brudd på utlendingsloven. Han slipper dermed å sone, men må betale en bot på 10.000 kroner..

NRK - 15 Dec 19 kl. 22:20

15-åring dømt til betinget fengsel

En 15 år gammel gutt ble i Kristiansand tingrett dømt for å ha filmet seksuell omgang med en 13 år gammel jente. Filmen ble delt på Snapchat. Gutten ble dømt til 45 dagers betinget fengsel.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 10:59

SIAN-leder dømt til betinget fengsel for hatytringer

SIAN-leder Lars Thorsen er dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20.000 kroner for hatefulle ytringer..

NRK - 03 Oct 19 kl. 16:55

Påstand om ett års betinget fengsel

Aktor ba i retten om ett års betinget fengsel for Arne Viste, som er tiltalt for å ha ansatt asylsøkere som ikke har opphold eller arbeidstillatelse i Norge. Viste har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke straffskyld..

Klartale - 19 Dec 19 kl. 14:21

Dømt til betinget fengsel

Oslo tingrett dømte Gunnar Stålsett til 45 dagers fengsel. Men han slipper å sone..

P4 - 19 Sep 19 kl. 12:18

Dømt til fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne er dømt til 21 dager ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen utenfor Grimstad. Straffen i Agder lagmannsrett er strengere enn dommen i Aust-Agder tingrett der hun ble dømt til 45 dager betinget fengsel. I følge Dagens Næringsliv er dette andre gang noen dømmes til ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen..

NRK - 19 Dec 19 kl. 14:07

Stålsett dømt til fengsel

Den pensjonerte biskopen Gunnar Stålsett er dømt til betinget fengsel i 45 dager for å ha ansatt en ureturnerbar asylsøker. 84 år gamle Stålsett har tilstått og sagt han ikke angrer. Han får også en bot på 10000 kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 30 minutter siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 45 minutter siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 1 time siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 2 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 3 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 3 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 4 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..

NRK - 5 timer siden

WHO holder nytt krisemøte i morgen

Verdens helseorganisasjon (WHO) satt i kveld i et krisemøte på grunn av utbruddet av et nytt coronavirus i Kina. Det ble besluttet at det skal holdes et nytt møte i morgen, hvor det skal diskuteres om lungeviruset skal erklæres en global helsefare..

NRK - 5 timer siden

WHO holder pressekonferanse


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt