P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:01

P4 - 14 Feb 20 kl. 21:40

Betalte millioner til antatte kidnappere

Tom Hagen skal ha betalt 1,3 millioner euro til personene som antas å ha kidnappet Anne-Elisabeth Hagen.
Det skriver VG. Familien fikk 8. juli i fjor en kryptert epost fra den eller de som oppgir å ha kidnappet Anne-Elisabeth Hagen skrives det om hennes helseopplysninger.
Tom Hagen betalte like etterpå beløpet som ble krevd i eposten.
Les mer på P4


Les mer om:
Hagen, Anne-Elisabeth Hagen, VG, Kripos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betalte, millioner, til, antatte, kidnappere
VG - 14 Feb 20 kl. 20:58

Fikk denne trusselen – så betalte Tom Hagen millioner

I den siste meldingen fra dem som påstår å ha kidnappet Anne-Elisabeth Hagen, skrives det om hennes helseopplysninger. Tom Hagen betalte millionbeløp like etterpå..

P4 - 02 Jan 20 kl. 20:52

Uværsskader for 700 millioner

Forsikringsselskapene betalte ut 700 millioner kroner for skader etter uvær i fjor. Det opplyser Gjensidige har foretatt utregningene. Storm og skred i Nordland og styrtregn i Fredrikstad førte til de største utbetalingene..

Klartale - 03 Jan 20 kl. 10:13

Uvær førte til skader for 700 millioner

Forsikrings-selskaper betalte ut 700 millioner for skader på grunn av uvær i fjor. Regn og vind ga de dyreste skadene..

NRK - 04 Nov 19 kl. 08:38

Betalte 6000 milliarder i skatt

Lønnstakere, pensjonister, personlig næringsdrivende og selskaper betalte 600 milliarder kroner i skatter og avgifter i 2018. Selskaper betalte 85 milliarder – lønnstakere, næringsdrivende og pensjonister betalte 514 milliarder, ifølge Skatteetaten..

NRK - 04 Nov 19 kl. 08:38

Betalte 600 milliarder i skatt

Lønnstakere, pensjonister, personlig næringsdrivende og selskaper betalte 600 milliarder kroner i skatter og avgifter i 2018. Selskaper betalte 85 milliarder – lønnstakere, næringsdrivende og pensjonister betalte 514 milliarder, ifølge Skatteetaten..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:22

Uvær ødela for rundt 700 millioner

Forsikringsselskapene betalte ut rundt 700 millioner kroner for skader forårsaket av uvær i 2019. Ifølge beregningen fra Gjensidige var det særlig storm og skred i Nordland og styrtregn i Fredrikstad som førte til store utbetalinger..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 06:17

Åtteåring dro inn flest millioner på YouTube i år

Åtte år gamle Ryan Kaji tjente 234 millioner kroner på sin YouTube-kanal i 2019, noe som gjør han til den best betalte på videoplattformen, ifølge Forbes..

P4 - 28 Oct 19 kl. 10:41

Betalte tre millioner for uvasket strikkejakke

Over tre millioner kroner for en uvasket strikkejakke. Det ble prisen da et auksjonshus i New York solgte jakka til Nirvanas avdøde vokalist, Kurt Corbain i helgen. Jakka skal være det dyreste strikkeplagget som noen sinne er solgt - og det var en ekstra bonus at den ble solgt komplett med flekker og sigarettmerker - har ikke vært vasket siden Cobain brukte den sist i 1994..

NRK - 05 Nov 19 kl. 18:35

Dei rikaste betalte lite skatt

Trond Mohn hadde i fjor landets høgaste inntekt og den femte største formuen. Han betalte 3,3 prosent av formuen sin i skatt. Det er fire gonger meir enn skattebidraget til Kjell Inge Røkke..

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:25

Betalte 6 milliarder for Ving

Petter Stordalen sier at han betalte 6 milliarder for charterselskapet Ving. Han har overtatt selskapet sammen med to andre eiere, Altor og TDR Capital, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs i september..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt