NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 17:20

NRK - 02 Dec 19 kl. 23:48

Betaler ut militærhjelp til Libanon

USA lar Libanon få militær bistand etter å ha holdt den tilbake siden i sommer. Sperringen på utbetaling av militær bistand verdt i alt 100 millioner dollar er nå opphevet av budsjettkontoret i Det hvite hus, opplyser kilder til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Libanon, Det, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betalerut , militærhjelp, til, Libanon
VG - 05 Nov 19 kl. 20:43

Toppdiplomat knyttet USAs militærhjelp til Biden-etterforskning

Gordon Sandland skal ha sagt at han fortalte en ukrainsk tjenestemann at han knyttet militærhjelp til Ukraina sammen med etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

VG - 05 Nov 19 kl. 20:43

Toppdiplomet knyttet USAs militærhjelp til Biden-etterforskning

Gordon Sandland skal ha sagt at han fortalte en ukrainsk tjenestemann at han knyttet militærhjelp til Ukraina sammen med etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

NRK - 05 Nov 19 kl. 15:17

Trump tilbyr Mexico militærhjelp

USAs president Donald Trump tilbyr Mexico militærhjelp etter at ni mennesker ble drept i nord i landet, skriver Washington Post. Det var seks barn og tre kvinner som ble drept, de skal alle ha vært del av et amerikanske mormon-miljø..

VG - 01 Oct 19 kl. 20:08

Ukraina fikk ingen forklaring på hvorfor Trump holdt tilbake militærhjelp

Ukraina fikk ingen forklaring på hvorfor Donald Trump holdt tilbake over to milliarder kroner i lovet militærhjelp, sier president Volodymyr Zelenskyj..

P4 - 01 Sep 19 kl. 16:27

Angriper mål i Libanon etter angrep

Hizbollah hevder å drept israelske soldater i et kjøretøy i et rakettangrep i Nord-Israel. Angrepet er besvart fra israelsk side, og militæret i Israel sier de vil angripe flere mål i Libanon utover dagen. Forrige uke sverget Hizbollah hevn for et droneangrep i Libanon, som de ga Israel skylden for..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:58

Israel angriper mål i Libanon

Israelsk militære sier de besvarer angrepet mot en av deres baser nord i landet. Hizbollah sier de har ødelagt et militært, israelsk kjøretøy og drept og skadet dem som satt i det. Israel sier de søndag ettermiddag angriper mål i Libanon..

NRK - 26 Oct 19 kl. 11:16

Fjernar vegsperringar i Libanon

Militæret i Libanon fjerna laurdag vegsperringar som var sette opp av demonstrantar rundt hovudstaden Beirut. Demonstrantane protesterer mot regjeringa si handtering av den økonomiske krisa landet er i..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 15:26

Tilbyr militærhjelp etter familiemassakre

- Kvinner og barn ble massakrert, sier medlem av mormonersamfunnet i Mexico..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 21:07

Amerikansk toppdiplomat innrømmer å ha koblet militærhjelp til Biden-etterforskning

USAs EU-ambassadør, en republikaner som har donert penger til Trump, har innrømmet å ha knyttet utbetalingen av militærstøtte til Ukraina til etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

NRK - 18 Oct 19 kl. 11:31

Omfattende opptøyer i Libanon

De voldsomme demonstrasjonene mot myndighetene fortsetter i Libanon, utløst av et forslag om å innføre gebyr på meldingstjenester som WhatsApp. Libanon sliter med store økonomiske problemer, gjeld og budsjettunderskudd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann kritisk skadd etter påkjørsel

En mann fraktes til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt mens han krysset en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Lover Brexit-avstemning før jul

Boris Johnson lovet lørdag at parlamentet skal stemme over en Brexit-avtale før jul, melder AP. De konservatives flertall etter valget gjør at avstemningen sannsynligvis blir en formalitet, og britene forlater dermed EU innen 31. januar..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner mot Salvini i Roma

Tusenvis demonstrerte i Roma lørdag mot Italias opposisjonsleder Matteo Salvini og hans ytre høyre-parti Ligaen, melder NTB. Sardinbevegelsen, en protestbevegelse som er mot Salvinis strenge innvandringspolitikk, sto bak demonstrasjonen..

NRK - 1 time siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 1 time siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 1 time siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 1 time siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt