NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 04:12

NRK - 02 Dec 19 kl. 23:48

Betaler ut militærhjelp til Libanon

USA lar Libanon få militær bistand etter å ha holdt den tilbake siden i sommer. Sperringen på utbetaling av militær bistand verdt i alt 100 millioner dollar er nå opphevet av budsjettkontoret i Det hvite hus, opplyser kilder til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Libanon, Det, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betalerut , militærhjelp, til, Libanon
VG - 05 Nov 19 kl. 20:43

Toppdiplomet knyttet USAs militærhjelp til Biden-etterforskning

Gordon Sandland skal ha sagt at han fortalte en ukrainsk tjenestemann at han knyttet militærhjelp til Ukraina sammen med etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

VG - 05 Nov 19 kl. 20:43

Toppdiplomat knyttet USAs militærhjelp til Biden-etterforskning

Gordon Sandland skal ha sagt at han fortalte en ukrainsk tjenestemann at han knyttet militærhjelp til Ukraina sammen med etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

NRK - 05 Nov 19 kl. 15:17

Trump tilbyr Mexico militærhjelp

USAs president Donald Trump tilbyr Mexico militærhjelp etter at ni mennesker ble drept i nord i landet, skriver Washington Post. Det var seks barn og tre kvinner som ble drept, de skal alle ha vært del av et amerikanske mormon-miljø..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 05:58

New York Times: Trump fortalte John Bolton om tilbakeholding av militærhjelp

President Trump fortalte sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times..

VG - 01 Oct 19 kl. 20:08

Ukraina fikk ingen forklaring på hvorfor Trump holdt tilbake militærhjelp

Ukraina fikk ingen forklaring på hvorfor Donald Trump holdt tilbake over to milliarder kroner i lovet militærhjelp, sier president Volodymyr Zelenskyj..

P4 - 01 Sep 19 kl. 16:27

Angriper mål i Libanon etter angrep

Hizbollah hevder å drept israelske soldater i et kjøretøy i et rakettangrep i Nord-Israel. Angrepet er besvart fra israelsk side, og militæret i Israel sier de vil angripe flere mål i Libanon utover dagen. Forrige uke sverget Hizbollah hevn for et droneangrep i Libanon, som de ga Israel skylden for..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:58

Israel angriper mål i Libanon

Israelsk militære sier de besvarer angrepet mot en av deres baser nord i landet. Hizbollah sier de har ødelagt et militært, israelsk kjøretøy og drept og skadet dem som satt i det. Israel sier de søndag ettermiddag angriper mål i Libanon..

NRK - 26 Oct 19 kl. 11:16

Fjernar vegsperringar i Libanon

Militæret i Libanon fjerna laurdag vegsperringar som var sette opp av demonstrantar rundt hovudstaden Beirut. Demonstrantane protesterer mot regjeringa si handtering av den økonomiske krisa landet er i..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 15:26

Tilbyr militærhjelp etter familiemassakre

- Kvinner og barn ble massakrert, sier medlem av mormonersamfunnet i Mexico..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 21:07

Amerikansk toppdiplomat innrømmer å ha koblet militærhjelp til Biden-etterforskning

USAs EU-ambassadør, en republikaner som har donert penger til Trump, har innrømmet å ha knyttet utbetalingen av militærstøtte til Ukraina til etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 45 minutter siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 1 time siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 1 time siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 10 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 3 timer siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 3 timer siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 4 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt