P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 00:49

P4 - 27 Apr 19 kl. 18:07

Beslagla store mengder fisk

Tollerne ved den finsk-norske grensestasjonen i Karigasniemi beslagla totalt 758 kilo fisk i påsken.
Fisken ble forsøkt smuglet ut av Finnmark.
Det største enkeltbeslaget var på 364 kilo fisk, opplyser Tolletaten.
Det er kun tillatt å ta med seg ti kilo fisk fra eget fiske ut av Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Karigasniemi, Finnmark, Tolletaten, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beslagla, store, mengder, fisk
NRK - 27 Apr 19 kl. 16:07

Tollarar beslagla 758 kilo fisk

Tollarar på grensa til Finland beslagla i alt 758 kilo fisk i påska. Fisken blei forsøkt smugla ut av Noreg. Tollregion Nord-Noreg hittil i år beslaglagt 1.

Hegnar.no - 28 Apr 19 kl. 07:55

Tollere beslagla 758 kilo fisk

Tollerne ved den finsk-norske grensestasjonen i Karigasniemi beslagla totalt 758 kilo fisk i påsken. Fisken ble forsøkt smuglet ut av Norge..

P4 - 30 Apr 19 kl. 15:46

Strengere straff for fiskesmugling

Bøtene til utlendingene som prøver å smugle med seg fisk ut av Norge skal nå dobles. 8000 kroner må de som tar med seg mer enn den tillatte kvota ut med, opplsyer fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding.

VG - 09 May 19 kl. 05:12

Beslagla over 1000 skytevåpen fra villa i Los Angeles

Etter et anonymt tips fant politiet store mengder våpen de mistenker skulle selges ulovlig..

P4 - 09 Jun 19 kl. 09:22

30 000 i bot for fiskesmugling

Et utenlandsk reisefølge må betale 30 000 kroner etter å ha forsøkt å ta med ulovlige mengder fisk ut av Norge. De ble stanset ved grensestasjonen Karigasniemi i Finnmark med 150 kilo fisk i bilen, opplyser politiet. Det er kun lov å ta med ti kilo fisk fra get fiske ut av Norge..

P4 - 02 Jul 19 kl. 11:50

Snart en halv million i bøter

Finnmark politidistrikt har den siste måneden delt ut bøter for nesten en halv million kroner til turistfiskere som har forsøkt å ta med seg for mye fisk ut av landet. 2,3 tonn fisk er beslaglagt ved grenseovergangene i Finnmark bare siden 1. mai.

Aftenposten - 22 May 19 kl. 08:48

Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internet

De siste fire årene har politiet i Vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 08:48

Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internett

De siste fire årene har politiet i Vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett..

P4 - 05 Jul 19 kl. 12:19

Får ta igjen lakseproduksjon

Lakeoppdretterne i Nordland og Troms får ta igjen 60 prosent av den tapte produksjon etter at store mengder laks døde som følge av algeoppblomstring i mai. Fisk til en verdi av drøyt 800 millioner kroner døde av de giftige algene. Nå har fiskeriminister Harald Tom Nesvik bestemt at de rammede selskapene får øke produksjonen utover maksgrensen, melder E24..

P4 - 05 May 19 kl. 14:44

Advarer mot store snømengder i flere fylker

Meteorologisk institutt har sent ut farevarsel om store snømengder i Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud og Vestfold i morgen. Enkelte steder kan det falle hele 25 centimeter med snø, og bilister blir frarådet på det sterkeste å kjøre med sommerdekk. De største nedbørsmengdene er ventet å treffe i morgenrushet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 1 time siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 1 time siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 2 timer siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 2 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 3 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 3 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 4 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 3 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt