P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 01:40

P4 - 27 Apr 19 kl. 18:07

Beslagla store mengder fisk

Tollerne ved den finsk-norske grensestasjonen i Karigasniemi beslagla totalt 758 kilo fisk i påsken.
Fisken ble forsøkt smuglet ut av Finnmark.
Det største enkeltbeslaget var på 364 kilo fisk, opplyser Tolletaten.
Det er kun tillatt å ta med seg ti kilo fisk fra eget fiske ut av Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Karigasniemi, Finnmark, Tolletaten, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beslagla, store, mengder, fisk
NRK - 27 Apr 19 kl. 16:07

Tollarar beslagla 758 kilo fisk

Tollarar på grensa til Finland beslagla i alt 758 kilo fisk i påska. Fisken blei forsøkt smugla ut av Noreg. Tollregion Nord-Noreg hittil i år beslaglagt 1.

Hegnar.no - 28 Apr 19 kl. 07:55

Tollere beslagla 758 kilo fisk

Tollerne ved den finsk-norske grensestasjonen i Karigasniemi beslagla totalt 758 kilo fisk i påsken. Fisken ble forsøkt smuglet ut av Norge..

P4 - 30 Apr 19 kl. 15:46

Strengere straff for fiskesmugling

Bøtene til utlendingene som prøver å smugle med seg fisk ut av Norge skal nå dobles. 8000 kroner må de som tar med seg mer enn den tillatte kvota ut med, opplsyer fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding.

VG - 09 May 19 kl. 05:12

Beslagla over 1000 skytevåpen fra villa i Los Angeles

Etter et anonymt tips fant politiet store mengder våpen de mistenker skulle selges ulovlig..

P4 - 09 Jun 19 kl. 09:22

30 000 i bot for fiskesmugling

Et utenlandsk reisefølge må betale 30 000 kroner etter å ha forsøkt å ta med ulovlige mengder fisk ut av Norge. De ble stanset ved grensestasjonen Karigasniemi i Finnmark med 150 kilo fisk i bilen, opplyser politiet. Det er kun lov å ta med ti kilo fisk fra get fiske ut av Norge..

P4 - 02 Jul 19 kl. 11:50

Snart en halv million i bøter

Finnmark politidistrikt har den siste måneden delt ut bøter for nesten en halv million kroner til turistfiskere som har forsøkt å ta med seg for mye fisk ut av landet. 2,3 tonn fisk er beslaglagt ved grenseovergangene i Finnmark bare siden 1. mai.

Aftenposten - 22 May 19 kl. 08:48

Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internet

De siste fire årene har politiet i Vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 08:48

Fant store mengder ulovlige våpen kjøpt i deler på internett

De siste fire årene har politiet i Vestfold avdekket at store mengder våpen er blitt kjøpt og solgt på internett..

P4 - 05 Jul 19 kl. 12:19

Får ta igjen lakseproduksjon

Lakeoppdretterne i Nordland og Troms får ta igjen 60 prosent av den tapte produksjon etter at store mengder laks døde som følge av algeoppblomstring i mai. Fisk til en verdi av drøyt 800 millioner kroner døde av de giftige algene. Nå har fiskeriminister Harald Tom Nesvik bestemt at de rammede selskapene får øke produksjonen utover maksgrensen, melder E24..

P4 - 05 May 19 kl. 14:44

Advarer mot store snømengder i flere fylker

Meteorologisk institutt har sent ut farevarsel om store snømengder i Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud og Vestfold i morgen. Enkelte steder kan det falle hele 25 centimeter med snø, og bilister blir frarådet på det sterkeste å kjøre med sommerdekk. De største nedbørsmengdene er ventet å treffe i morgenrushet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 2 timer siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 2 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 2 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 3 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 4 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 5 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 4 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 5 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 4 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt