NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 11:53

NRK - 04 Oct 18 kl. 14:28

Beskylder Vesten for «spionhysteri»

Russland mener Vesten er rammet av «spionhysteri» etter at en flere Nato-land beskylder russisk militæretterretning for en rekke dataangrep. I dag utviste Nederland fire russere etter påstand om et planlagt hackerangrep mot OPCW..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vesten, Nato, Nederland, OPCW

Dele artikeln

1982 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Vesten, for, spionhysteri
Hegnar.no - 03 Mar 19 kl. 08:26

USA beskylder britene for «drittslenging»

USAs ambassadør til Storbritannia beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

NRK - 29 Dec 18 kl. 07:57

Kritiserer Vesten

Kambodsjas statsminister Hun Sen, som har sittet med makten i over 30 år, raste lørdag mot vestlige land. I en politisk tale beskyldte statsministeren Vesten for å presse "demokrati og menneskerettigheter" på landet hans..

NRK - 14 Sep 18 kl. 22:15

Beskylder Kerry for ulovlige møter

USAs utenriksminister Mike Pompeo beskylder sin forgjenger under president Obama, John Kerry, for å ha hatt ulovlige møter med iranske myndigheter og for å aktivt motarbeide Trump-administrasjonens Iran-politikk..

Aftenposten - 03 Aug 18 kl. 20:40

Iran går stadig Vesten på nervene. Her er syv av grunnene til det.

Iran har skapt problemer for Vesten i en årrekke. En over 60 år lang historie ligger bak det anstrengte forholdet..

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 20:09

Høyre ut mot Rødt – beskylder partiet for å bruke hatretorikk

Høyre-politiker Trond Helland beskylder Rødt for å bruke hatretorikk fra andre verdenskrig, og mener det er skammelig å bruke begreper som velferdsprofilitører..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 06:43

Britisk spionsjef advarer Russland mot å undervurdere Vesten

I en tale ved et skotsk universitet mandag kommer etterretningssjef Alex Younger med en advarsel til Russland mot å undervurdere Vesten..

Aftenposten - 07 Jun 18 kl. 23:28

Da afrikanske land ikke ville ha bruktklær fra Vesten, fikk de Trump på nakken

Rwandas president sier nei takk til bruktklær fra Vesten. Han mener det ødelegger for landets økonomiske utvikling..

VG - 20 Jun 18 kl. 14:46

Har Vesten en fremtid?

Donald Trump er i ferd med å ødelegge Vesten innenfra..

Aftenposten - 15 Aug 18 kl. 21:00

Hvor lenge skal Vesten vende et blindt øye til de saudiske angrepene i Jemen? | Samia Bouta

Det er på tide at regjeringene her i Vesten trapper opp presset mot Saudi-Arabia for å få slutt på menneskerettighetsbruddene i Jemen..

E24 - 03 Mar 19 kl. 08:20

USA beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt

USAs ambassadør til Storbritannia beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 30 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 2 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 30 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 30 minutter siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 1 time siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 1 time siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vil ta igjen med samme mynt

Tyrkia sier de vil ta igjen med samme mynt hvis USA sanksjonerer kjøpet av det russiske luftvernsystemet S-400 fra. – Enhver sanksjon vil være uakseptabel, sier Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu til tyrkisk TV..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt