NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 20:17

Beskylder Trump for å bryte loven

Jordanske myndigheter beskylder USAs president Donald Trump for å bryte internasjonal lov når Trump nå offisielt anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Trump, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

13 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Trump, forå , bryte, loven
NRK - 01 Aug 17 kl. 10:02

J.K. Rowling beklager Trump-tweet

Forfatter J.K. Rowling beklager twittermeldinger hvor hun feilaktig beskylder Trump for å ignorere et barn i rullestol.

P4 - 18 Oct 17 kl. 13:25

Angriper Comey igjen

USAs president Donald Trump kritiserer nok en gang tidligere FBI-sjef James Comey. Trump beskylder nå Comey for å ha løyet under ed, og for å ha renvasket Hillary Clinton før FBIs etterforskning av henne var fullført, det skriver han på Twitter. Comey fikk sparken av Trump i mai..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

EU: – Kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Dagbladet - 30 Sep 17 kl. 16:09

Trump langer ut mot ordfører på orkanrammede Puerto Rico

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg»..

NRK - 27 Aug 17 kl. 17:48

Trugar med å bryte forhandlingane

President Donald Trump skuldar Canada og Mexico for å vere svært vanskelege i forhandlingane om ei ny NAFTA-avtale, og trugar med å bryte forhandlingane. På Twitter kallar han avtala for den verste frihandelsavtala nokosinne..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

– Ett land kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

NRK - 30 Sep 17 kl. 16:31

Trump langer ut mot ordfører

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg». Carmen Yulin Cruz kritiserte USA for å ikke ha klart å hjelpe med mat og drikke, selv om de har lovet det..

Hegnar.no - 06 Sep 17 kl. 17:23

Stoltenberg beskylder Russland for å bryte avtale

NATO får sende tre eksperter til den store russiske militærøvelsen som starter neste uke. Ikke nok, mener NATO-sjef Jens Stoltenberg. .

VG - 16 Oct 17 kl. 19:27

Hillary Clinton: Julian Assange fikk Donald Trump valgt

Hillary Clinton beskylder Wikileaks-gründer Julian Assange for å ha samarbeidet med Russland for å hjelpe president Donald Trump med å komme til makten, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 16 Oct 17 kl. 19:27

Hillary Clinton: Julian Assange hjalp Donald Trump vinne valget

Hillary Clinton beskylder Wikileaks-gründer Julian Assange for å ha samarbeidet med Russland for å hjelpe president Donald Trump med å komme til makten, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt