NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:36

NRK - 06 Dec 17 kl. 20:17

Beskylder Trump for å bryte loven

Jordanske myndigheter beskylder USAs president Donald Trump for å bryte internasjonal lov når Trump nå offisielt anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Trump, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

6 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Trump, forå , bryte, loven
NRK - 01 Aug 17 kl. 10:02

J.K. Rowling beklager Trump-tweet

Forfatter J.K. Rowling beklager twittermeldinger hvor hun feilaktig beskylder Trump for å ignorere et barn i rullestol.

P4 - 18 Oct 17 kl. 13:25

Angriper Comey igjen

USAs president Donald Trump kritiserer nok en gang tidligere FBI-sjef James Comey. Trump beskylder nå Comey for å ha løyet under ed, og for å ha renvasket Hillary Clinton før FBIs etterforskning av henne var fullført, det skriver han på Twitter. Comey fikk sparken av Trump i mai..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

EU: – Kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Dagbladet - 30 Sep 17 kl. 16:09

Trump langer ut mot ordfører på orkanrammede Puerto Rico

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg»..

NRK - 27 Aug 17 kl. 17:48

Trugar med å bryte forhandlingane

President Donald Trump skuldar Canada og Mexico for å vere svært vanskelege i forhandlingane om ei ny NAFTA-avtale, og trugar med å bryte forhandlingane. På Twitter kallar han avtala for den verste frihandelsavtala nokosinne..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

– Ett land kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

NRK - 30 Sep 17 kl. 16:31

Trump langer ut mot ordfører

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg». Carmen Yulin Cruz kritiserte USA for å ikke ha klart å hjelpe med mat og drikke, selv om de har lovet det..

Hegnar.no - 06 Sep 17 kl. 17:23

Stoltenberg beskylder Russland for å bryte avtale

NATO får sende tre eksperter til den store russiske militærøvelsen som starter neste uke. Ikke nok, mener NATO-sjef Jens Stoltenberg. .

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 23:02

Trump: – Bannon har gått fra vettet

Donald Trumps tidligere sjefstrateg Steve Bannon beskylder Trumps sønn og svigersønn for forræderi. Trump mener Bannon har gått fra vettet..

Hegnar.no - 29 Dec 17 kl. 12:24

Kina nekter for å bryte sanksjoner mot Nord-Korea

Beijing nekter for å bryte sanksjonene mot Nord-Korea etter at USAs president Donald Trump torsdag kritiserte Kina for å la Nord-Korea få olje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 3 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..

NRK - 4 timer siden

Ni skolebarn døde i New Delhi

Minst ni skolebarn ble drept og 20 skadet da en bil kjørte inn i en skolegård i New Delhi i India, melder AFP. Gjerningsmannen kjørte videre etter hendelsen, sier lokalt politi. Mer enn 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt