NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:19

NRK - 06 Dec 17 kl. 20:17

Beskylder Trump for å bryte loven

Jordanske myndigheter beskylder USAs president Donald Trump for å bryte internasjonal lov når Trump nå offisielt anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Trump, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

6 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Trump, forå , bryte, loven
NRK - 14 Sep 18 kl. 22:15

Beskylder Kerry for ulovlige møter

USAs utenriksminister Mike Pompeo beskylder sin forgjenger under president Obama, John Kerry, for å ha hatt ulovlige møter med iranske myndigheter og for å aktivt motarbeide Trump-administrasjonens Iran-politikk..

Aftenposten - 28 Aug 18 kl. 19:57

Trump har sett på hva som kommer opp hvis man googler Trump. Han likte ikke det han fant.

Trump beskylder Google for å fremme negative nyheter om presidenten. Google avviser at selskapets søkemotor har en politisk slagside..

P4 - 18 Oct 17 kl. 13:25

Angriper Comey igjen

USAs president Donald Trump kritiserer nok en gang tidligere FBI-sjef James Comey. Trump beskylder nå Comey for å ha løyet under ed, og for å ha renvasket Hillary Clinton før FBIs etterforskning av henne var fullført, det skriver han på Twitter. Comey fikk sparken av Trump i mai..

NRK - 01 Aug 17 kl. 10:02

J.K. Rowling beklager Trump-tweet

Forfatter J.K. Rowling beklager twittermeldinger hvor hun feilaktig beskylder Trump for å ignorere et barn i rullestol.

NRK - 16 Aug 18 kl. 07:17

Anklager Trump for maktmisbruk

Tidligere CIA-direktør John Brennan beskylder USAs president Donald Trump for maktmisbruk etter at han fikk sikkerhetsklareringen opphevet..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

EU: – Kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Dagbladet - 30 Sep 17 kl. 16:09

Trump langer ut mot ordfører på orkanrammede Puerto Rico

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg»..

NRK - 27 Aug 17 kl. 17:48

Trugar med å bryte forhandlingane

President Donald Trump skuldar Canada og Mexico for å vere svært vanskelege i forhandlingane om ei ny NAFTA-avtale, og trugar med å bryte forhandlingane. På Twitter kallar han avtala for den verste frihandelsavtala nokosinne..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

– Ett land kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Aftenposten - 28 Aug 18 kl. 19:57

Trump googlet seg selv. Han likte ikke det han fant.

Trump beskylder Google for å fremme negative nyheter om presidenten. Google avviser at selskapets søkemotor har en politisk slagside..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 1 time siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 18 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 3 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 3 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt