NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 20:17

Beskylder Trump for å bryte loven

Jordanske myndigheter beskylder USAs president Donald Trump for å bryte internasjonal lov når Trump nå offisielt anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Trump, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

6 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Trump, forå , bryte, loven
NRK - 01 Aug 17 kl. 10:02

J.K. Rowling beklager Trump-tweet

Forfatter J.K. Rowling beklager twittermeldinger hvor hun feilaktig beskylder Trump for å ignorere et barn i rullestol.

P4 - 18 Oct 17 kl. 13:25

Angriper Comey igjen

USAs president Donald Trump kritiserer nok en gang tidligere FBI-sjef James Comey. Trump beskylder nå Comey for å ha løyet under ed, og for å ha renvasket Hillary Clinton før FBIs etterforskning av henne var fullført, det skriver han på Twitter. Comey fikk sparken av Trump i mai..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

EU: – Kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Dagbladet - 30 Sep 17 kl. 16:09

Trump langer ut mot ordfører på orkanrammede Puerto Rico

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg»..

NRK - 27 Aug 17 kl. 17:48

Trugar med å bryte forhandlingane

President Donald Trump skuldar Canada og Mexico for å vere svært vanskelege i forhandlingane om ei ny NAFTA-avtale, og trugar med å bryte forhandlingane. På Twitter kallar han avtala for den verste frihandelsavtala nokosinne..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

– Ett land kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

NRK - 30 Sep 17 kl. 16:31

Trump langer ut mot ordfører

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg». Carmen Yulin Cruz kritiserte USA for å ikke ha klart å hjelpe med mat og drikke, selv om de har lovet det..

Hegnar.no - 06 Sep 17 kl. 17:23

Stoltenberg beskylder Russland for å bryte avtale

NATO får sende tre eksperter til den store russiske militærøvelsen som starter neste uke. Ikke nok, mener NATO-sjef Jens Stoltenberg. .

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 23:02

Trump: – Bannon har gått fra vettet

Donald Trumps tidligere sjefstrateg Steve Bannon beskylder Trumps sønn og svigersønn for forræderi. Trump mener Bannon har gått fra vettet..

Hegnar.no - 29 Dec 17 kl. 12:24

Kina nekter for å bryte sanksjoner mot Nord-Korea

Beijing nekter for å bryte sanksjonene mot Nord-Korea etter at USAs president Donald Trump torsdag kritiserte Kina for å la Nord-Korea få olje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 2 timer siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt