NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 11:44

NRK - 06 Dec 17 kl. 20:17

Beskylder Trump for å bryte loven

Jordanske myndigheter beskylder USAs president Donald Trump for å bryte internasjonal lov når Trump nå offisielt anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Trump, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

6 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Trump, forå , bryte, loven
NRK - 14 Sep 18 kl. 22:15

Beskylder Kerry for ulovlige møter

USAs utenriksminister Mike Pompeo beskylder sin forgjenger under president Obama, John Kerry, for å ha hatt ulovlige møter med iranske myndigheter og for å aktivt motarbeide Trump-administrasjonens Iran-politikk..

Aftenposten - 28 Aug 18 kl. 19:57

Trump har sett på hva som kommer opp hvis man googler Trump. Han likte ikke det han fant.

Trump beskylder Google for å fremme negative nyheter om presidenten. Google avviser at selskapets søkemotor har en politisk slagside..

P4 - 18 Oct 17 kl. 13:25

Angriper Comey igjen

USAs president Donald Trump kritiserer nok en gang tidligere FBI-sjef James Comey. Trump beskylder nå Comey for å ha løyet under ed, og for å ha renvasket Hillary Clinton før FBIs etterforskning av henne var fullført, det skriver han på Twitter. Comey fikk sparken av Trump i mai..

NRK - 01 Aug 17 kl. 10:02

J.K. Rowling beklager Trump-tweet

Forfatter J.K. Rowling beklager twittermeldinger hvor hun feilaktig beskylder Trump for å ignorere et barn i rullestol.

NRK - 16 Aug 18 kl. 07:17

Anklager Trump for maktmisbruk

Tidligere CIA-direktør John Brennan beskylder USAs president Donald Trump for maktmisbruk etter at han fikk sikkerhetsklareringen opphevet..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

EU: – Kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

Dagbladet - 30 Sep 17 kl. 16:09

Trump langer ut mot ordfører på orkanrammede Puerto Rico

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg»..

NRK - 27 Aug 17 kl. 17:48

Trugar med å bryte forhandlingane

President Donald Trump skuldar Canada og Mexico for å vere svært vanskelege i forhandlingane om ei ny NAFTA-avtale, og trugar med å bryte forhandlingane. På Twitter kallar han avtala for den verste frihandelsavtala nokosinne..

NRK - 13 Oct 17 kl. 19:48

– Ett land kan ikke bryte avtalen

– Ett enkelt land ikke kan bryte hele Iran-avtalen, sier EUs utenrikssjef Federica Mogherini, etter at Trump bekreftet at han ønsket strengere sanksjoner mot Irans revolusjonsgarde..

NRK - 30 Sep 17 kl. 16:31

Trump langer ut mot ordfører

USAs president Donald Trump beskylder ordføreren i orkanherjede San Juan for dårlig lederskap og sier folk på øya «vil ha alt gjort for seg». Carmen Yulin Cruz kritiserte USA for å ikke ha klart å hjelpe med mat og drikke, selv om de har lovet det..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 45 minutter siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 45 minutter siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 45 minutter siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..

NRK - 45 minutter siden

Mourinho ferdig i Manchester United

José Mourinho er ferdig som manager i Manchester United. Det bekrefter klubben på Twitter..

NRK - 1 time siden

– Bør overbevise om anbudsrunde

Hvis ikke samferdselsminister Jon Georg Dale overbeviser opposisjonen om hvordan Go-Ahead vant anbudsrunden om blant annet Sørlandsbanen, er Rødt og Ap åpen for at saken kan havne hos både Riksrevisjonen og kontrollkomiteen, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Vannet på vei tilbake i Bodø

Ifølge en representant fra Bodø kommune skal vannet nå være på vei tilbake etter at store deler av sentrum har vært uten vann i formiddag. En vannledning ble gravd over i forbindelse med bygging av den nye riksveien, men feilen skal nå være rettet..

NRK - 1 time siden

Almlid blir NHO-sjef

Ole Erik Almlid blir ny sjef i NHO, etter det NRK erfarer..

NRK - 18 timer siden

Sjå Dagsnytt atten her:


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt