NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:57

NRK - 09 Nov 18 kl. 09:05

Beskylder Russland for spionasje

Østerrike kaller inn Russlands ambassadør på teppet etter at sikkerhetstjenesten i landet sier den har avslørt at en tidligere offiser i den østerriske hæren har spionert for russerne i 30 år. Østerikes utenriksminister avlyser et møte til Moskva..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russlands, Moskva, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Russland, for, spionasje
Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 09:51

Amerikaner pågrepet for spionasje i Russland

En amerikansk statsborger er pågrepet og siktet for spionasje i Russland, opplyser den russiske sikkerhetstjenesten FSB..

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 17:18

Storbritannia advarer Russland mot diplomatik spill

Storbritannia advarer Russland mot et «diplomatisk sjakkspill», etter at britisk-amerikanske Paul Whelan ble siktet for spionasje i Russland..

NRK - 23 May 20 kl. 20:38

Russland vil ikke ha ny avtale

Russland avviser muligheten for å forhandle fram en ny Open Skies-avtale hvis USA trekker seg ut av den nåværende avtalen. Donald Trumps regjering varslet torsdag at USA vil trekke seg fra våpenkontrollavtalen, som de beskylder Russland for å bryte..

NRK - 14 Mar 19 kl. 10:52

- Russland og Kina største trusler

Russland og Kina utgjør de største truslene mot Sverige, heter det i en trusselrapport fra sikkerhetspolitiet Säpo. Russland pekes ut som landet som har størst konsekvens for Sveriges sikkerhet gjennom påvirkning og spionasje..

NRK - 04 Oct 18 kl. 14:28

Beskylder Vesten for «spionhysteri»

Russland mener Vesten er rammet av «spionhysteri» etter at en flere Nato-land beskylder russisk militæretterretning for en rekke dataangrep. I dag utviste Nederland fire russere etter påstand om et planlagt hackerangrep mot OPCW..

VG - 04 Oct 18 kl. 09:06

Russland om spionsaken: – Falske anklager

Russland hevder at anklagene mot russeren, som er varetektsfengslet mistenkt for spionasje på Stortinget, er falske..

NRK - 13 May 20 kl. 19:40

Beskylder Russland for datatyveri

Angela Merkel sier det er bevis for at Russland var innblandet i et hackerangrep mot Forbundsdagen i 2015, Nylig meldte Süddeutsche Zeitung at Tyskland har utstedt arrestordre på en offiser i den russiske etterretningstjenesten GRU..

NRK - 24 Aug 18 kl. 19:09

Støre: – Kan ikke utelukke risiko

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre erkjenner at han ikke burde ha tatt med seg tjenestetelefon til Russland i 2011. Russland regnes, som Iran, som et høyrisikoland for spionasje. Støre utelukker ikke at han kan ha utgjort en sikkerhetsrisiko..

NRK - 21 Oct 19 kl. 07:38

Pågrep professor for spionasje

Kina har pågrepet en japansk professor som anklages for spionasje. Minst 13 japanere er pågrepet i Kina siden 2015, anklaget for ulike forholdt, blant annet spionasje..

P4 - 01 Jun 20 kl. 23:02

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Guaidó er ikke på fransk ambassade

Opposisjonslederen i Venezuela, Juan Guaidó, får ikke søke tilflukt på den franske ambassaden i Caracas, sier den franske utenriksministeren til AFP. Guaidó ble i mars stevnet for kuppforsøk etter politisk uro i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 45 minutter siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 1 time siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 45 minutter siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 10 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 1 time siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt