NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:44

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:01

Beruset passasjer var etterlyst

Politiet rykket lørdag kveld ut til Torp flyplass på grunn av en beruset passasjer om bord i et fly. Det viste seg at mannen i 50-årene var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torp

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beruset, passasjervar , etterlyst
VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flyp2assasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være en etterlyst mann..

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:46

Pål Enger pågrepet på Torp

Det var den kjente kunsttyven Pål Enger, som ble pågrepet på Torp flyplass i Sandefjord i kveld, melder Dagbladet. Enger var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning. Politiet rykket ut til melding om en beruset passasjer..

NRK - 07 Apr 19 kl. 21:52

Passasjer skadet beruset mann

En beruset mann ble dyttet og skadet av en bilpassasjer på Kampen i Oslo søndag kveld. Mannen skal ha stilt seg foran en bil som hadde kjørt mot enveiskjøring. Mannen ble påført skader og er sendt til legevakt, og politi har kontroll på passasjeren..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:28

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet..

NRK - 24 May 19 kl. 07:16

Fyllekjørte med gressklipper

En mann i 20-årene ble tatt for å fyllekjøre med en sittegressklipper i Sandefjord i natt. Mannens passasjer som også var beruset falt av gressklipperen. Politiet ble tilkalt og det viste seg at føreren hadde 0,5 i promille..

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 07:20

Rabiat passasjer på nattoget truet brannmann med kaffetrakter

En beruset 30-åring fra Bergen slo seg fullstendig vrang på nattoget fra Bergen til Oslo og ble kastet av på Nesbyen stasjon. Men historien stopper ikke der..

NRK - 19 Jan 19 kl. 22:39

Vrang flypassasjer arrestert

Politiet måtte rykke ut til Kristiansand lufthavn for å ta hånd om en passasjer som slo seg vrang på flyet fra Kanariøyene. Ifølge politiet hadde mannen vært beruset og ble oppfattet som truende. Mannen er satt i arresten og blir anmeldt..

NRK - 22 Oct 18 kl. 16:21

Drapsmistenkt etterlyst av Interpol

20-åringen frå Sverige som er etterlyst etter drapet på ein 24 år gammal mann på Majorstua i Oslo, er no etterlyst offentleg over heile verda av Interpol. Det betyr at alle grenseovergangar er varsla om den etterlyste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt