NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:10

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:01

Beruset passasjer var etterlyst

Politiet rykket lørdag kveld ut til Torp flyplass på grunn av en beruset passasjer om bord i et fly. Det viste seg at mannen i 50-årene var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torp

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beruset, passasjervar , etterlyst
VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flyp2assasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være en etterlyst mann..

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:46

Pål Enger pågrepet på Torp

Det var den kjente kunsttyven Pål Enger, som ble pågrepet på Torp flyplass i Sandefjord i kveld, melder Dagbladet. Enger var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning. Politiet rykket ut til melding om en beruset passasjer..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:28

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 07:20

Rabiat passasjer på nattoget truet brannmann med kaffetrakter

En beruset 30-åring fra Bergen slo seg fullstendig vrang på nattoget fra Bergen til Oslo og ble kastet av på Nesbyen stasjon. Men historien stopper ikke der..

NRK - 19 Jan 19 kl. 22:39

Vrang flypassasjer arrestert

Politiet måtte rykke ut til Kristiansand lufthavn for å ta hånd om en passasjer som slo seg vrang på flyet fra Kanariøyene. Ifølge politiet hadde mannen vært beruset og ble oppfattet som truende. Mannen er satt i arresten og blir anmeldt..

NRK - 22 Oct 18 kl. 16:21

Drapsmistenkt etterlyst av Interpol

20-åringen frå Sverige som er etterlyst etter drapet på ein 24 år gammal mann på Majorstua i Oslo, er no etterlyst offentleg over heile verda av Interpol. Det betyr at alle grenseovergangar er varsla om den etterlyste..

NRK - 21 Oct 18 kl. 18:14

Namngir etterlyst etter drap

Namnet på den etterlyste svenske 20-åringen som er sikta og etterlyst for ranet og drapet på Majorstua i Oslo er Makaveli Lindén. Det opplyser politiet. Han heitte tidlegare Christian Bo Lindén.

NRK - 03 Feb 19 kl. 03:30

Passasjer skadd i trafikkulykke

En traktor og en personbil kolliderte på Gjøvik i natt. En passasjer i personbilen ble sendt til sykehus med lettere skader. Politiet fikk melding om ulykken klokken 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt