VG > Innenriks

Fredag, 30 Oktober, 10:51

VG - 22 sep. 20 kl. 11:42

Bertheussen-saken: Skal svare om trusselbrev til ekteparet Tybring-Gjedde

OSLO TINGRETT (VG) Tirsdag skal Laila Bertheussen forklare seg om trusselbrevet hun er tiltalt for å ha sendt til daværende samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde og hennes mann Christian Tybring-Gjedde..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OSLO TINGRETT, Laila Bertheussen, Ingvil Smines Tybring-Gjedde, Christian Tybring-Gjedde, Tybring-Gjedde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bertheussen-saken, Skal, svareom , trusselbrev, til, ekteparet, Tybring-Gjedde
Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 16:00

PST mener bevegelsesdata fra helseapp og PC-logger kan indikere at Bertheussen produserte trusselbrev

PST-etterforsker Martin Bøyum redegjorde onsdag i tingretten for tekniske beslag som skal underbygge at Laila Anita Bertheussen selv produserte trusselbrev rettet mot egen familie og politikerekteparet Tybring-Gjedde..

Klartale - 24 sep. 20 kl. 12:23

Trusselbrev og papir hos Bertheussen var like

Kripos har undersøkt brevpapir og en printer. De mener disse knytter Laila Anita Bertheussen til trusselbrev..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 08:44

Tybring-Gjedde: Fikk mistanke til Bertheussen etter trusselbrev

Ingvild Smines Tybring-Gjedde og Laila Anita Bertheussen sendte fortrolige meldinger på Messenger. Nå skal eksstatsråden forklare seg i saken der Bertheussen er tiltalt..

P4 - 25 sep. 20 kl. 12:36

Bertheussen: -Ikke redd for pulver

Laila Anita Bertheussen ble ikke redd da det ble funnet hvitt pulver i postkassen sammen med et trusselbrev 2. mars i fjor. Det fortalte hun i Oslo tingrett i dag.

P4 - 23 sep. 20 kl. 15:48

Ap krever svar om Bertheussen-varsling

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 12:05

Aktor mener Bertheussen kvittet seg med printer for å fjerne bevis

Aktor mener at Laila Anita Bertheussen kjøpte en egen printer for at bokstaver som ble klippet ut til trusselbrev ikke kunne kobles til henne..

P4 - 25 sep. 20 kl. 12:36

Bertheussen ikke redd for pulver

Laila Anita Bertheussen ble ikke redd da det ble funnet hvitt pulver i postkassen sammen med et trusselbrev 2. mars i fjor. Det fortalte hun i Oslo tingrett i dag.

P4 - 23 sep. 20 kl. 15:48

SMK: - Ble ikke varslet

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

P4 - 15 okt. 20 kl. 09:45

- Prøver på karakterdrap

- Påtalemyndigheten prøver seg på karakterdrap. Det sa Laila Bertheussen da saken mot henne startet opp igjen i Oslo tingrett i dag. Hun ba om å få en kommentar før vitneforklaringene fortsatte, og viste da til påtalemyndighetens bruk av tidligere svindel- og bedrageridommer mot henne.

P4 - 18 sep. 20 kl. 07:56

På befaring i bolig

Oslo tingrett skal i dag på befaring i boligen til Laila Anita Bertheussen og Tor Mikkel Wara. De seks dommerne skal til boligen, sammen med Bertheussen, hennes forsvarer og aktoratet. Det er i og ved boligen at de fleste av trusselhendelsene Bertheussen er tiltalt for har skjedd..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Slik vil Ap-Jonas slå tilbake

RIS, OSLO (VG) Jonas Gahr Støre tror bunnen er nådd i Ap-krisen og sier at han er rett mann til å ta partiet inn i regjering..

VG - 9 timer siden

Terrorangrepet i Nice: Dette skjedde i timene før angrepet

Tre personer ble onsdag morgen drept av en 21 år gammel tunisier i en kirke i den franske byen Nice. Ny informasjon fra politiet viser gjerningsmannens bevegelser..

VG - 12 timer siden

Nytt smittetilfelle i militærleir

En ny ansatt i militærleiren Setermoen har testet positivt for corona. Tre personer er nå bekreftet smittet, og Forsvaret er forberedt på at det kan komme flere smittetilfeller..

VG - 12 timer siden

LO-kjempe Sture Arntzen: Raymond kan overta Ap etter Jonas

LIER (VG) Sture Arntzen (72) har vært Ap-medlem i et halvt århundre. Den tidligere LO-kjempen synes det er «jævla trist» at partiet vaker rundt 20 prosent. Han vil ha Raymond Johansen som ny partileder etter Støre..

VG - 15 timer siden

Filleristing: Riksadvokaten vil ikke gjenåpne

Forskergruppen gjennomgikk 17 tidligere straffesaker med filleristing, og mente det var tvilsomme beviser i flere av sakene. Nå svarer riksadvokaten at han foreløpig ikke ønsker gjenåpning..

VG - 17 timer siden

Forvirret over coronaråd, påbud og forbud? Dette gjelder landet rundt nå

Fra torsdag er hele landet omfattet av nye coronatiltak..

VG - 20 timer siden

Vil gi 7,3 milliarder ekstra til kommunene

Regjeringen foreslår å bevilge 7,3 milliarder kroner i corona-kompensasjon til norsk kommuner i første halvdel av 2021..

VG - 20 timer siden

FHI: Tviler på at det er influensa i Norge nå

Strenge coronatiltak får æren for at det trolig ikke er påvist influensa i landet denne sesongen..

VG - 22 timer siden

Opplysninger til VG: Pressekonferanse om corona-kroner til kommuner

Kommunene har selv anslått behovet for ekstra corona-kompensasjon til rundt ni milliarder kroner. I dag vil regjeringen trolig snakke om den nye ordningen på en pressekonferanse..

VG - Igår: 09:34

Har vært Ap-medlem siden 1972: Følger Bøhler over til Sp

GRORUDDALEN (VG) Vi har møtt pensjonisten, sykepleieren, og bussjåføren for å ta pulsen på kriserammede Ap i deres største og viktigste stemmefiske-land – Groruddalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt