NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:53

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:48

Berre 58 prosent testa seg ved OSL

Frå 2. januar vart det obligatorisk å teste seg ved innreise til Noreg. Likevel valde berre 58 prosent av dei som kom til landet mellom 2-7. januar å ta testen på Oslo lufthamn, skriv VG. Dei som lot vere fekk beskjed om å teste seg innan 24 timar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Oslo, VG, OSL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berre58 , prosent, testa, seg, ved, OSL
NRK - 14 jan. 21 kl. 08:14

Få kan høyre tyfonanlegget

Det er over to millionar menneske som ikkje høyrde tyfonanlegget som blei testa klokka 12 i går. I Telemark er det berre Grenland som høyrer anlegget. Og i Vestfold er det berre folk i bynære område som fekk med seg signala..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:37

Mange har testa seg i Tromsø

7,5 prosent av Tromsøs befolkning har testa seg i løpet av den siste uka. Det sa ordfører Gunnar Wilhelmsen i mandagens pressekonferanse. Det er ikke planlagt nye tiltak i Tromsø, men ordføreren viser til at det kan komme nasjonale tiltak tirsdag..

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:10

Vil testa austlandsreisande

Øygarden kommune vil at folk som har vore i austlandsregionen skal testa seg for koronavirus. Dette gjeld også folk som har vore i kontakt med personar som har vore i området..

NRK - 24 feb. 21 kl. 08:11

Mange testa positivt i Stavanger

10 personar har testa positivt i Stavanger siste døgn. Dei 10 tilhøyrer fire forskjellige skular, St. Svithun vidaregåande, Lassa, Kannik og Sunde skule.

NRK - 04 april 21 kl. 15:14

VG: 14 i karantene på Ahus

Totalt 14 tilsette er i karantene på barselseksjonen på Ahus etter at ein pasient testa positivt for koronaviruset. Det opplyser pressesjef Geir Lindhjem til VG. Pasienten vart testa fordi ein nærkontakt synte seg å vere smitta av korona..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:29

36 allierte soldater testa positivt

36 utenlandske soldater har testa positivt for covid-19 etter ankomst i Indre Troms. Det skriver Nye Troms. – Tallet kan virke høyt, men vi er ikke skremt, sier talsperson for Hæren, Eirik Skomedal til avisa..

NRK - 14 jan. 21 kl. 09:07

WHO-representantar testa positivt

To av ekspertane frå WHO som skulle til Wuhan i Kina for å finne årsaka til utbrotet av covid-19, er nekta innreise fordi dei skal ha testa positivt for antistoff, melder Wall Street Journal. WHO skriv på Twitter at dei no tek nye testar i Singapore..

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:04

Startar massetesting i Haugesund

Haugesund kommune har allereie testa om lag 200 personar i samanheng med smitteutbrotet på Aibel i Haugesund. I dag startar jobben med å testa ytterlegare 300 personar, opplyser kommunedirektør Ole Bernt Thorbjørnsen..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:08

President Assad har korona

President i Syria, Bashar al-Assad, har testa positivt for koronaviruset. Det melder styresmaktene i landet, ifylgje Reuters. Også kona til Assad har testa positivt..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:01

Fire nye smitta i Bergen

Det er registrert berre fire nye tilfelle av koronasmitte i Bergen, oppdaterer kommunen måndag føremiddag. Personane er i alderen 6 -37 år. Ein er importsmitte og to har ukjent smitteveg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 30 minutter siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 45 minutter siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 45 minutter siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt