P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:52

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Bergs helse forverret

Helsetilstanden til spiondømte Frode Berg i Russland har blitt forverret.
Støttegruppen hans opplyser til NRK at Berg blir medisinert for sykdommer han ikke hadde før.
I april ble han dømt til 14 års fengsel i Russland. Norske myndigheter jobber med å få ham utlvert til Norge, men sier det er krevende..
Les mer på P4


Les mer om:
Frode Berg, Russland, NRK, Berg, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergs, helse, forverret
NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymret for Frode Bergs helse

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Vi har fått tilbakemeldinger om at helsetilstanden har blitt dårligere, sier Torbjørn Brox Webber..

NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymrer seg for manglende framgang

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Både vi og familien er utålmodige, sier Øystein Hansen i støttegruppen til VG..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 13:48

Bruun-Hanssen: Forverret sikkerhetssituasjon i 2018

Russisk sabelrasling gjør at den sikkerhetspolitiske situasjonen sett fra et norsk perspektiv ble forverret i fjor, mener forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen..

NRK - 01 May 19 kl. 21:04

Vil ha digitale pasientjournaler

Helse- og omsorgsdepartementet vil i samarbeid med KS innføre en felles digital pasientjournalløsning for kommune helse- og omsorgstjenester. Oppdraget har departementet nå gitt til Direktoratet for e-helse..

P4 - 23 Apr 19 kl. 12:08

– Den sikkerhetspolitiske situasjonen er forverret

– Sett med norske øyne ble den sikkerhetpolitiske situasjonen forverret i løpet av fjoråret. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen, som i formiddag presenterte Forsvarets årsrapport for 2018. Utfordringene har ikke endret karakter, men blitt mer tydelige og tilspisset mellom Russland og NATO, sier Bruun-Hanssen:.

P4 - 23 May 19 kl. 17:19

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har i dag bestemt at luftambulansen skal styres fra Bergen. Det har vært en lengre diskusjon på vestlandet, fordi Stavanger også har ønsket seg ansvaret. Styret i Helse vest var i dag samlet i Førde for å avslutte krangelen og har bestemt at luftambulansene skal koordineres fra en felles sentral i Bergen.

NRK - 16 Jul 19 kl. 14:24

Helse Møre og Romsdal får kritikk

Helsetilsynet kommer med kraftig kritikk mot Helse Møre og Romsdal etter at nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus og nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. Helse Midt-Norge beklager at de ikke ga pasientene forsvarlig helsehjelp..

Dagbladet - 05 Jul 19 kl. 08:39

Et mageplask

Vi trenger et kraftigere løft for barns psykiske helse. Mange av punktene i regjeringens plan for barn og unges psykiske helse er gamle vedtak pakket inn som «opptrapping»..

NRK - 28 Jul 19 kl. 00:49

– Mannskap ved god helse

Mannskapet som var om bord på den svenskeide oljetankeren Stena Impero er ved god helse, det sier eierne av skipet. Ambassadefolk fra India, Russlad og Filippinene har sett til borgerne av sine land som sitter fengslet i Iran..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 13:00

Helse Møre og Romsdal utsetter sammenslåing av fødeavdelinger

Styret i Helse Møre og Romsdal vedtok i dag å utsette sammenslåingen av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 30 minutter siden

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

P4 - 45 minutter siden

Ligger på 25 meters dyp

Bilen som havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld, liggerp å 25 meters dyp. Det opplyser politiet. Tre personer som satt i bilen ble hentet opp av dykkere.

P4 - 45 minutter siden

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen. Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin. Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.

P4 - 1 time siden

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale. Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB. Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..

P4 - 1 time siden

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.

P4 - 2 timer siden

TIl sykehus etter å ha havnet i vannet

De tre personene som ble hentet opp av en bil som havnet i vannet i Svolvær i kveld, er nå sendt til sykehus i Tromsø med helikopter. Bilen kjørte i vannet ved fergekaia rundt klokken 20. Nødetatene og dykkere var på stedet rundt et kvarter senere, og fikk de tre ut av bilen og opp på land.

P4 - 2 timer siden

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

P4 - 3 timer siden

Ingebrigtsen to og tre 1500

Filip Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Paris, med 3.31.06, mens lillebror Jakob ble nummer fire med 3.

P4 - 3 timer siden

Liverpool banket Arsenal

Liverpool hadde full kontroll på Arsenal på hjemme på Anfield i Premier League i kveld. Det endte 3-1 til Liverpool, etter to scoringer av Mohamed Salah og ett mål av Joel Matip. Lucas Torreira scoret gjestenes mål.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt