P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:32

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Bergs helse forverret

Helsetilstanden til spiondømte Frode Berg i Russland har blitt forverret.
Støttegruppen hans opplyser til NRK at Berg blir medisinert for sykdommer han ikke hadde før.
I april ble han dømt til 14 års fengsel i Russland. Norske myndigheter jobber med å få ham utlvert til Norge, men sier det er krevende..
Les mer på P4


Les mer om:
Frode Berg, Russland, NRK, Berg, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergs, helse, forverret
NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymret for Frode Bergs helse

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Vi har fått tilbakemeldinger om at helsetilstanden har blitt dårligere, sier Torbjørn Brox Webber..

NRK - 20 Nov 19 kl. 16:36

Kamp om Frode Bergs signatur

Rundt ti forlag har allerede kastet seg inn i kampen om å sikre seg spiondømte Frode Bergs historie. – Det har kommet mange henvendelser. Alle de store forlagene man har hørt om pluss noen til, sier Bergs advokat Brynjulf Risnes til NTB..

NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymrer seg for manglende framgang

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Både vi og familien er utålmodige, sier Øystein Hansen i støttegruppen til VG..

NRK - 15 Nov 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet i ettermiddag..

NRK - 15 Nov 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykkelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet og sluppet fri..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 13:48

Bruun-Hanssen: Forverret sikkerhetssituasjon i 2018

Russisk sabelrasling gjør at den sikkerhetspolitiske situasjonen sett fra et norsk perspektiv ble forverret i fjor, mener forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen..

NRK - 01 May 19 kl. 21:04

Vil ha digitale pasientjournaler

Helse- og omsorgsdepartementet vil i samarbeid med KS innføre en felles digital pasientjournalløsning for kommune helse- og omsorgstjenester. Oppdraget har departementet nå gitt til Direktoratet for e-helse..

NRK - 18 Nov 19 kl. 19:07

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

P4 - 23 Apr 19 kl. 12:08

– Den sikkerhetspolitiske situasjonen er forverret

– Sett med norske øyne ble den sikkerhetpolitiske situasjonen forverret i løpet av fjoråret. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen, som i formiddag presenterte Forsvarets årsrapport for 2018. Utfordringene har ikke endret karakter, men blitt mer tydelige og tilspisset mellom Russland og NATO, sier Bruun-Hanssen:.

VG - 17 Oct 19 kl. 16:41

Frode Bergs advokat: Har søkt om benådning

Frode Bergs advokat bekrefter nå overfor Tass at den spiondømte nordmannen har søkt om benådning..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 minutter siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 2 timer siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 1 time siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt