P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:36

P4 - 13 aug. 19 kl. 23:08

Bergs helse forverret

Helsetilstanden til spiondømte Frode Berg i Russland har blitt forverret.
Støttegruppen hans opplyser til NRK at Berg blir medisinert for sykdommer han ikke hadde før.
I april ble han dømt til 14 års fengsel i Russland. Norske myndigheter jobber med å få ham utlvert til Norge, men sier det er krevende..
Les mer på P4


Les mer om:
Frode Berg, Russland, NRK, Berg, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergs, helse, forverret
NRK - 13 aug. 19 kl. 17:05

Bekymret for Frode Bergs helse

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Vi har fått tilbakemeldinger om at helsetilstanden har blitt dårligere, sier Torbjørn Brox Webber..

P4 - 25 mai 20 kl. 17:51

- Har økt risiko for verre helse

- Flere pasientgrupper har fått økt risiko for forverret helse under koronapandemien. Det sa helsedirektør Bjørn Guldvog på regjeringen pessekonferanse i ettermiddag. Han pekte på at mindre aktivitet gjør at flere får et redusert helsetilbud..

NRK - 20 nov. 19 kl. 16:36

Kamp om Frode Bergs signatur

Rundt ti forlag har allerede kastet seg inn i kampen om å sikre seg spiondømte Frode Bergs historie. – Det har kommet mange henvendelser. Alle de store forlagene man har hørt om pluss noen til, sier Bergs advokat Brynjulf Risnes til NTB..

P4 - 21 des. 19 kl. 18:23

Brannene i Australia er forverret

En hetebølge har forverret brannene rundt millionbyen Sydney, som er dekket av giftig røyk. Brannvesenet sier dagen i dag har vært forferdelig, og at det stadig bryter ut nye branner..

NRK - 13 aug. 19 kl. 17:05

Bekymrer seg for manglende framgang

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Både vi og familien er utålmodige, sier Øystein Hansen i støttegruppen til VG..

NRK - 15 nov. 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet i ettermiddag..

NRK - 15 nov. 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykkelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet og sluppet fri..

Aftenposten - 23 april 19 kl. 13:48

Bruun-Hanssen: Forverret sikkerhetssituasjon i 2018

Russisk sabelrasling gjør at den sikkerhetspolitiske situasjonen sett fra et norsk perspektiv ble forverret i fjor, mener forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen..

VG - 23 des. 19 kl. 19:49

Frode Bergs sambygdinger: Ikke redd for Russland

KIRKENES (VG) Folk sørpå har misforstått Russland, mener innbyggere i Frode Bergs hjemby..

NRK - 18 nov. 19 kl. 19:07

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 30 minutter siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 1 time siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 1 time siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 1 time siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 1 time siden

NHO vil ha færre på hjemmekontor

Det bør legges til rette for at flere bedrifter kan ha folk fysisk på jobb, og færre i hjemmekontor. Det mener NHO. De er innkalt til møte med helseministeren om smitteverntiltak og bruk av munnbind i dag klokken 17.

P4 - 2 timer siden

- Må ikke gå på store private fester

Oslo-borgere må ikke delta eller arrangere store private fester. Det er den klare oppfordringen fra helsebyråd Robert Steen. Fire personer i Oslo vest er smittet etter fire private fester med mange deltakere i forrige uke.

P4 - 2 timer siden

Smitten øker i Indre Østfold

Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold Nå har til sammen 13 personer i kommunen fått påvist smitten. Kommuneoverlegen opplyser til Dagbladet at de så langt ikke har fått noen informasjon om hvor de seks personene har vært, eller hva som kan være smittekilden..

P4 - 2 timer siden

Ingen flere smittet på Viking Star

Det er ingen nye smittetilfeller på cruiseskipet Viking Star. Det opplyser Ålesund kommune i en pressemelding nå. Hele mannskapet på 105 personer er testet etter at en person om bord fikk påvist koronaviruset.

P4 - 2 timer siden

Ingen smitte på MS Midnatsol

Ingen av passasjerene på Hurtigruteskipet MS Midnatsol som hadde symptomer på covid-19 har testet positivt for viruset. Det opplyser Trondheim kommune nå. Den ene passasjeren skal testes en gang til for sikkerhets skyld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt