P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 19:01

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Bergs helse forverret

Helsetilstanden til spiondømte Frode Berg i Russland har blitt forverret.
Støttegruppen hans opplyser til NRK at Berg blir medisinert for sykdommer han ikke hadde før.
I april ble han dømt til 14 års fengsel i Russland. Norske myndigheter jobber med å få ham utlvert til Norge, men sier det er krevende..
Les mer på P4


Les mer om:
Frode Berg, Russland, NRK, Berg, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergs, helse, forverret
NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymret for Frode Bergs helse

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Vi har fått tilbakemeldinger om at helsetilstanden har blitt dårligere, sier Torbjørn Brox Webber..

NRK - 20 Nov 19 kl. 16:36

Kamp om Frode Bergs signatur

Rundt ti forlag har allerede kastet seg inn i kampen om å sikre seg spiondømte Frode Bergs historie. – Det har kommet mange henvendelser. Alle de store forlagene man har hørt om pluss noen til, sier Bergs advokat Brynjulf Risnes til NTB..

P4 - 21 Dec 19 kl. 18:23

Brannene i Australia er forverret

En hetebølge har forverret brannene rundt millionbyen Sydney, som er dekket av giftig røyk. Brannvesenet sier dagen i dag har vært forferdelig, og at det stadig bryter ut nye branner..

NRK - 13 Aug 19 kl. 17:05

Bekymrer seg for manglende framgang

Støttegruppen for Frode Berg er redde for at forhandlingene med Russland er gått i stå og sier de er bekymret for Bergs helse. – Både vi og familien er utålmodige, sier Øystein Hansen i støttegruppen til VG..

NRK - 15 Nov 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet i ettermiddag..

NRK - 15 Nov 19 kl. 14:18

Bergs datter: – Vi er overlykkelige

– Eneste vi vil si nå er at vi er overlykkelige og glade, sier Christina Berg, Frode Bergs datter til VG etter at hennes far ble benådet og sluppet fri..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 13:48

Bruun-Hanssen: Forverret sikkerhetssituasjon i 2018

Russisk sabelrasling gjør at den sikkerhetspolitiske situasjonen sett fra et norsk perspektiv ble forverret i fjor, mener forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen..

VG - 23 Dec 19 kl. 19:49

Frode Bergs sambygdinger: Ikke redd for Russland

KIRKENES (VG) Folk sørpå har misforstått Russland, mener innbyggere i Frode Bergs hjemby..

NRK - 01 May 19 kl. 21:04

Vil ha digitale pasientjournaler

Helse- og omsorgsdepartementet vil i samarbeid med KS innføre en felles digital pasientjournalløsning for kommune helse- og omsorgstjenester. Oppdraget har departementet nå gitt til Direktoratet for e-helse..

NRK - 18 Nov 19 kl. 19:07

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina. Det gjør ikke Norge.

P4 - 15 minutter siden

Vil presentere Midtøsten-plan

USAs president Donald Trump varsler at han vil offentliggjøre sin plan for Midtøsten i morgen. Det sa Trump etter et møte med Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus nå i kveld norsk tid..

P4 - 30 minutter siden

Tidlig ute med pollenvarsel

Dårlig nytt for pollenallergikerne - men pollensesongen begynner trolig langt tidligere nn vanlig. Og allerede nå begynner den daglige pollenvarslingen - rundt en måned tidligere enn det som er normalt. For det det varme vinterbæret fører til tidligere blomstring, og folk i berørte områder som sliter med pollenallergi bør starte medisinering nå, råder astma- og allergiforbundet..

P4 - 30 minutter siden

Vil avhøre prins Andrew

Prins Andrew kan bli kalt inn til avhør om Jeffrey Epstein. Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt omå få avhøre 59-åringen, men han har ennå ikke svart, skriver The New York Times. Prinsen, som har vært utsatt for mye kritikk for sitt nære vennskap med Esptein, har tidligere sagt at han vil bistå i etterforskningen.

P4 - 45 minutter siden

IS-mann kan ikke dømmes

En mann, som for to år siden ble dømt til seks og et halvt års fengsel for deltakelse i IS, kan ikke dømmes for bortføring av kona og deres fem barn. Riksadvokaten har nå henlagt saken, melder NRK. Barna, som var mellom ett og åtte år gamle, ble sammen med kona tatt med til Syria og holdt innesperret i Raqqa i flere uker.

P4 - 1 time siden

Vil teste Frp

SV vil teste om Fremskrittspartiet virkelig er fri fra regjeringen etter regjerings-exiten forrige uke. I morgen vil de fremme rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon i Stortinget, sier SV-leder Audun Lysbakken til Aftenposten. Lysbakken viser til at Frp har sagt at det nå er en helt ny politisk situasjon, og at SV derfor vil teste hva det er mulig å få flertall for..

P4 - 1 time siden

Høyt smell ved gård i Lillestrøm

Den mulige eksplosjonen politiet rykket ut til ved en gård i Lillestrøm sent i ettermiddag, viste seg å være fyrverkeri. Det kom melding om et høyt smell og at det brant, men nå er situasjonen avklart. Politiet melder at et firma har destruert fyrverkeri i et steinbrudd i nærheten av en gård.

P4 - 1 time siden

Bevisstløs etter ulykke

En person sitter fastklemt og er bevisstløs etter en trafikkulykke på E8 ved Balsfjord. Det opplyser politiet i Troms. Det jobbes nå med frigjøring.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant annet viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre.

P4 - 1 time siden

Eksplosjon ved gård i Lillestrøm

Politiet har rykket ut til melding om en eksplosjon ved en gård i Lillestrøm. Meldingen går ut på at det også brenner. Nødetatene ber folk holde god avstand inntil videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt