NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:13

NRK - 19 Feb 20 kl. 10:27

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ustaoset, Myrdal, Bane Nor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanenfortsatt , stengt
Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 17:28

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er inntil videre stengt mellom Myrdal og Mjølfjell på grunn av vanskelige værforhold, melder Bane Nor..

NRK - 08 Jan 20 kl. 09:51

Bergensbanen stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen..

NRK - 12 Feb 20 kl. 16:46

Bergensbanen stengt  

Bergensbanen er stengt mellom Finse og Hallingskeid på grunn av en signalfeil, melder Vy. Bane Nor arbeider med å rette feilen, men det er uklart hvor lang tid arbeidet vil ta. Reisende på strekningen må regne med forsinkelser..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 10:20

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer..

NRK - 18 Feb 20 kl. 14:10

Bergensbanen-strekk fortsatt stengt

Snørydding og reparasjoner på Bergensbanen mellom Ustaoset og Myrdal starter tidligst onsdag, melder Bane Nor. Strekningen har vært stengt siden i går på grunn av snøras ved Hallingskeid. Det er fremdeles høy skredfare i området..

P4 - 18 Feb 20 kl. 12:41

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt på strekningen mellom Myrdal og Ustaoset etter det store snøskredet som gikk over banen ved Hallingskeid i går. Det opplyser Bane Nor som vil komme ny informasjon i ettermiddag..

P4 - 15 Mar 20 kl. 11:35

Bergensbanen stengt

All togtrafikk på Bergensbanen er stengt i hvert fall til og med i natt. En kombinasjon av et ras mellom Myrdal og Geilo og situasjonen med koronavirus gjør at togtrafikken må innstilles, opplyser Vy. De setter kun opp alternativ transport for de togene som er på banen nå - ikke for de øvrige innstillingene, pga virussituasjonen..

P4 - 18 Feb 20 kl. 15:54

Bergensbanen stengt frem til onsdag

Bergensbanen vil fortsatt være stengt frem til i morgen. Den har vært stengt siden i går, da et stort snøskred gikk over banen ved Hallingskeid. I natt har det kommet opptil en meter snø på fjellet, og det er mye vind og tett snødrev.

VG - 17 Feb 20 kl. 09:05

Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras

Et svært lavtrykk nord for Skottland har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet i Sør-Norge er stengt, snøras har stoppet togene på Bergensbanen og det har vært høy vannstand ved kysten langs Sør- og Østlandet..

NRK - 25 Feb 20 kl. 18:31

Nytt skredoverbygg på Bergensbanen

Bane Nor har besluttet å bygge ett nytt skredoverbygg i stål ved Hallingskeid på Bergensbanen etter at et snøskred skapte store ødeleggelser mandag i forrige uke, skriver Bergens Tidende. Bergensbanen var stengt i tre dager etter skredet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 10 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 30 minutter siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 45 minutter siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..

NRK - 45 minutter siden

Skjerpar straff i dopingsaka

Gulating lagmannsrett har oppretthalde fengselsstraffa på 8,5 år for ein mann som i fjor blei dømd i det som blir kalla Noregs største dopingsak..

NRK - 45 minutter siden

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 1 time siden

Solberg informerer om videre tiltak

Tirsdag klokken 16 vil Erna Solberg informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre i dagene og ukene etter påske. I tillegg til statsministeren vil kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie delta på pressekonferansen..

NRK - 1 time siden

Truet med skyting på BI - tiltalt

En mann i 20-årene er tiltalt for truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo i september i fjor, melder NTB. Ifølge tiltalen kom mannen kort tid før 5. september med trusler på Snapchat om å skyte medstudenter ved Handelshøyskolen BI..

NRK - 1 time siden

Skal hjelpe konkurstruede bedrifter

– Det skal være lett å komme inn i ordningen, men vanskelig å misbruke den. Denne paken skal hjelpe bedrifter som står på randen av konkurs, sier finanskomiteens leder Mudassar Kapur om den nye krisepakken som lagt frem tirsdag formiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt