P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 13:45

P4 - 23 May 19 kl. 17:19

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har i dag bestemt at luftambulansen skal styres fra Bergen.
Det har vært en lengre diskusjon på vestlandet, fordi Stavanger også har ønsket seg ansvaret.
Styret i Helse vest var i dag samlet i Førde for å avslutte krangelen og har bestemt at luftambulansene skal koordineres fra en felles sentral i Bergen.
Helse Bergen, Helse Førde og Helse Fonna har alle gått for Haukeland som plassering..
Les mer på P4


Les mer om:
Helse Vest, Bergen, Stavanger, Helse, Førde, Helse Fonna, Haukeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergen, skal, styre, luftambulansen
NRK - 23 May 19 kl. 16:31

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 11 Sep 19 kl. 23:13

FNB enig med Høyre og Frp i Bergen

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB), Høgre og Frp vil prøva å danna byråd i Bergen. Dermed er det opp til Sp og Krf å bestemme om det er høyre- eller venstresida som skal styre Bergen de neste fire åra..

NRK - 04 Oct 19 kl. 07:40

Luftambulansen i gang igjen

Luftambulansen i Alta går som normalt, sier Hans Skog-Andersen, operativ direktør i Babcock. Grunnet sykdom var ikke flyene i beredskap før natt til fredag. Fra mandag skal de ytterligere ruste opp luftambulansen i Vest-Finnmark..

P4 - 17 Jan 20 kl. 05:55

7 av 10 vil at staten skal overta luftambulansen

7 av 10 nordmenn vil at staten skal overta luftambulansen. Det viser en ny undersøkelse Sentio Resarch har gjort for Fagforbundet, skriver Klassekampen. Flere folk avisen har snakket med i Alta sier det er uholdbare tilstander i luftambulansen.

P4 - 21 Jul 19 kl. 07:20

Melding om personer i sjøen i Bergen

Nødetatene har startet søk etter en melding om at fire personer er i sjøen ved Sandviken i Bergen. Men politiet sier at varsleren i saken er kjent for å sende falske meldinger. Flere redningsskøyter og andre fartøy er nå i søk.

NRK - 29 Oct 19 kl. 10:11

Bergen har fått nytt byråd

MDGs Thor Haakon Bakke skal styre byutviklingen, mens KrFs toppkandidat er ute av det nye byrådet..

NRK - 31 Mar 20 kl. 22:47

Bruker ikke transportkuvøse

Luftambulansen i Bergen har valgt å ikke ta i bruk en egen transportkuvøse som skal sikre de ansatte mot koronasmitte. Kuvøsen ligger til disposisjon på ambulansestasjonen, men er ikke i bruk på akutte oppdrag..

NRK - 07 Mar 19 kl. 06:46

Stor uenighet innad i Helse Vest

Helseforetakene i Helse Vest er uenige om hvor den nye AMK-sentralen for luftambulansen skal ligge. Helse Stavanger mener de har den beste flysikkerheten, men Helse Bergen argumenterer med at de er regionsykehuset i vest, og dermed et naturlig valg..

NRK - 31 May 20 kl. 16:55

Hentet av luftambulansen

Føreren av motorsykkelen som kolliderte med en traktor på Jevnaker er hentet av luftambulansen. Den skadete er en mann i 50-årene. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

P4 - 12 Mar 20 kl. 16:38

Advarer mot karantene på hytta

Luftambulansen advarer mot karantene på hytta. Personer som kan være smittet av koronaviruset kan i teorien dra på hytta, og ifølge NRK drar flere til fjells nå for å sitte i karantene. Men da kan de ikke forvente å bli henta i følge Luftambulansen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.

P4 - 45 minutter siden

Eksplosjon på norsk skip i Florida

Det har vært en eksplosjon ombord på det norske skiipet Höegh Xiamen som ligger ved kysten av Florida. Ni brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Ingen av mannaskapet på 21 ble skadet.

P4 - 1 time siden

22 pasienter innlagt på sykehus med korona

22 pasienter er i dag innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset. Det er en nedgang på sju personer fra i går. Tre av pasientene ligger i respirator.

P4 - 1 time siden

Norge holder tilbake bistand til Palestina

Regjeringen har holdt tilbake over halvparten av årets planlagte bistand til Palestina som følge av palestinsk skolemateriell som forherliger martyrdød. Det skriver avisa Dagen. Utbetalingen er avhengig av viljen hos myndighetne i landet til å forbedre pensum sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

P4 - 1 time siden

Utløste trolig skredet selv

Utfordrende snøforhold med moderat skredfare gjorde at skuterfølge på sju personer trolig utløste snøskredet selv, der to tyske turister omkom på Svalbard i februar i år. Det kommer frem i en ny rapport fra Universitetssenteret på Svalbard i følge NRK. Ulykken skjedde da fem utenlandske turister og to guider var på skutertur.

P4 - 1 time siden

Kommune får millionbot

Sortland kommune får nå en bot på 1,5 millioner kroner fra NVE for å ha ha utført gravearbeid som var nær ved å utløse en flodbølge. Gravearbeidet førte til at demningen på Sortland holdt på å kollapse. Ren flaks gjorde at en kompetent fagperson kjørte forbi og fikk stoppet arbeidet før flodbølgen var et faktum.

P4 - 1 time siden

Vil åpne alle Europas grenser i slutten av juni

Justisminister Monica Mæland deltar i dag på et EU-møte der det vil bli foreslått å åpne alle landegrenser i Europa i slutten av juni. Smittesituasjonen har bedret seg raskt i mane EU-land. I følge EUs justiskommisær Ylva Johansson er man nå nær en situasjon der all grensekontroll bør fjernes.

P4 - 2 timer siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

P4 - 2 timer siden

Over halvparten av fattige barn er innvandrere

Over halvparten av fattige barn i Norge er innvandrere. Det kommer frem i en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Til sammen bodde rundt 111.

P4 - 2 timer siden

Sju mennesker funnet drept i Alabama

Sju personer er funnet skutt og drept i Alabama. På twitter skriver lokalt politi at de har rykket ut til en skyteepisode. Og at det er sju voksne menn og kvinner som er funnet døde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt