P4 > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:55

P4 - 23 May 19 kl. 17:19

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har i dag bestemt at luftambulansen skal styres fra Bergen.
Det har vært en lengre diskusjon på vestlandet, fordi Stavanger også har ønsket seg ansvaret.
Styret i Helse vest var i dag samlet i Førde for å avslutte krangelen og har bestemt at luftambulansene skal koordineres fra en felles sentral i Bergen.
Helse Bergen, Helse Førde og Helse Fonna har alle gått for Haukeland som plassering..
Les mer på P4


Les mer om:
Helse Vest, Bergen, Stavanger, Helse, Førde, Helse Fonna, Haukeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergen, skal, styre, luftambulansen
NRK - 23 May 19 kl. 16:31

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

P4 - 21 Jul 19 kl. 07:20

Melding om personer i sjøen i Bergen

Nødetatene har startet søk etter en melding om at fire personer er i sjøen ved Sandviken i Bergen. Men politiet sier at varsleren i saken er kjent for å sende falske meldinger. Flere redningsskøyter og andre fartøy er nå i søk.

NRK - 07 Mar 19 kl. 06:46

Stor uenighet innad i Helse Vest

Helseforetakene i Helse Vest er uenige om hvor den nye AMK-sentralen for luftambulansen skal ligge. Helse Stavanger mener de har den beste flysikkerheten, men Helse Bergen argumenterer med at de er regionsykehuset i vest, og dermed et naturlig valg..

NRK - 17 Jul 19 kl. 07:40

Undertegner avtale i Sudan

Protestbevegelsen og militærjuntaen i Sudan undertegner onsdag morgen en avtale som etablerer en overgangsregjering som skal styre frem til et sivilt styre som skal overta i løpet av tre år. Det melder Norges ambassadør til Sudan..

VG - 15 Mar 19 kl. 18:00

Valgthriller i Bergen: Bompenge-parti kan avgjøre

Folkeaksjonen nei til mer bompenger kan avgjøre hele kommunevalget i Bergen, der ingen av blokkene har flertall til å styre alene..

P4 - 23 May 19 kl. 12:06

Vil gi bomrabatt i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen åpner nå for at folk med lav inntekt skal få rabatt gjennom bomringen. I dagens bystyremøte foreslås det at rabattordningen skal utredes, skriver Bergens Tidende. Bompenger ser ut til å bli en svært viktig sak i Bergen frem mot valget.

P4 - 03 May 19 kl. 17:19

Bompengeparti nest størst

Folkeaksjonen nei til mer bompenger er nest størst i Bergen på en ny måling. Partiet får 20,6 prosents oppslutning på Bergensavisens ferske partimåling. Det er en økning på 14,2 prosentpoeng fra målingen som ble gjort av samme avis i mars, og kun Høyre er større.

Dagbladet - 16 May 19 kl. 17:29

- Må rydde i eget styre

Barnehage-direktør Anne Lindboe sier hun ikke kjenner til barnehager med kompliserte selskapsstrukturer. Audun Lysbakken ber henne ta en kikk i sitt eget styre..

P4 - 14 May 19 kl. 16:04

Bergen får trolig luftambulansesentral

Luftambulansesentralen på Vestlandet bør legges til Bergen, og ikke Stavanger. Det har Helse Vest konkludert med nå, melder NRK. Og de foreslår også at den koordinerende rollen for alle AMK-sentralen som nå ligger i Stavanger skal flyttes til Bergen..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 14:28

Russere liker Sovjet-regimet bedre enn dagens styre

Russerne har et mer fordelaktig syn på regimet fra Sovjetunionens dager enn på dagens styre, viser en meningsmåling fra det uavhengige Levada-senteret..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Fordømmer terrorangrep i Kabul

FN fordømmer terrorangrepet i Kabul der 63 mennesker ble drept og over 180 skadd i går da en selvmordsbomber sprengte seg selv. FNs generalsekretær António Guterres sier i en uttalelse at hans tanker går til ofrene og etterlatte. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet som er det dødeligste i byen i år..

P4 - 1 time siden

Fyllekjørte med barn i bilen

En person med et lite barn i bilen ble i kveld stoppet i Bærum med promille. Bilen ble stoppet av politiet etter en påkjørsel. Barnet satt heller ikke i barnesete, opplyser politiet, som har opprettet sak.

P4 - 1 time siden

Frykter skisse vil bidra til mer trafikk

Venstre har sagt nei til bompengeskissen fordi de frykter den vil bidra til trafikkvekst. I skissen skal det være enighet om å øke kollektivsatsingen, men også redusere bompengebelastningen med fem milliarder de neste årene. Venstre frykter ifølge NRK at det vil bidra til mer biltrafikk, og dermed være i strid med Granavold-plattformen og nullvekstmålet..

P4 - 2 timer siden

Venstre åpen for avtale

Venstre-leder Trine Skei Grande åpner for å få til en bompengeavtale med FrP og de andre regjeringspartiene. Tidligere i kveld sa Venstre nei til bompengeskissen som ble godkjent av Frps sitt landsstyre, og en ny regjeringskrise kan dermed være på trappene. Skei Grande sier til NRK at FrP har beveget seg forrige landsstyremøte i juni, og at det derfor er håp om å få til en avtale..

P4 - 3 timer siden

Gibraltar avviser arrestordre

Gibraltar vil ikke etterkomme USAs arrestordre på den iranske oljetankeren som ble tatt i forvaring av britiske myndigheter. Det opplyste myndighetene i det britiske territoriet i dag. Tankeren ble tatt i forvaring av britiske myndigheter i begynnelsen av juli.

P4 - 3 timer siden

To barn skadd i båtulykke

To barn er skadet etter at en småbåt har kjørt på et skjær utenfor Bjerkvik i Nordland. Begge barna er i tiårsalderen, og det ene barnet betegnes som hardt skadet, og er hentet av luftambulanse. En voksen som var om bord kom fra hendelsen uten fysiske skader.

P4 - 3 timer siden

Venstre sier nei til bompengeskisse

Det brygger opp til en ny regjeringskrise etter at Venstre nekter å godta FrP sitt avtaleforslag om bompenger. Landsstyret i FrP godkjente i dag skissen regjeringspartiene har forhandlet om, som ifølge FrP innebærer en rekke bompengeseire for dem. Men Venstre-leder Trine Skei Grande sier ifølge TV2 at hun ikke kan gå god for det som ligger i skissen..

P4 - 3 timer siden

PST skal evaluere terrorangrepet på moské

Politiets og PST sin håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum forrige helg skal evalueres av et eksternt ledet utvalg Det opplyser politiet i en pressemelding. I etterkant av hendelsen har det kommet frem at politiet brukte 20 minutter fra de ble oppringt til første patrulje var på stedet - selv om kravet er sju minutter. Politidirektør Benedicte Bjørnland sier det er viktig å lære av hendelsen, og at de ønsker et kritisk blikk utenfra velkommen..

P4 - 4 timer siden

Spania vil ta imot "Open Arms"

Spania sier de vil ta imot den spanske redningsbåten Open Arms som har over 100 migranter om bord. Båten er nå i limbo utenfor den italienske øya Lampedusa fordi menneskene om bord ikke får lov å gå i land i Italia. Spanias statsminister Pedro Sanchez kaller italienske myndigheters avgjørelse om å stenge alle havner for migranter, for «ufattelig».

P4 - Igår: 15:21

Avtale om overgangsregjering

Det er nå undertegnet en avtale om en ny overgangsregjering i Sudan. Avtalen ble undertegnet av representanter for opposisjonen og landets militærjunta. Statsledere fra flere afrikanske land var til stede under seremonien, melder nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt