P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 00:12

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:33

Ber regjeringen se på sommer-sykepleie

Senterpartiet ber regjeringen se på regelverket for kompensasjon av kommuner der mange eldre ferierer i feriene.
Norsk lov sier nemlig at alle som oppholder seg i en norsk kommune har rett til nødvendig helsehjelp, og at kommunen må betale for hjelpen.
For små kommuner med mange hytteturister som trenger hjemmesykepleie er dette krevende og kostbart, skriver Aftenposten.
Senterpartiets Kjersti Toppe sier det må være mulig å kompensere denne ekstrabelastningen på en treffsikker måte..
Les mer på P4


Les mer om:
Aftenposten, Kjersti Toppe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, regjeringense på , sommer-sykepleie
P4 - 21 Jun 19 kl. 08:38

Bøndene og regjeringen signerer klimaavtale

Bondeorganisasjonene skal i dag møte regjeringen for å signere en etterlengtet klimaavtale for jordbruket. Det skriver Nationen. Avtalen vil redusere klimagassutslippene og øke karbonopptaket.

VG - 05 Aug 19 kl. 09:14

SV ut mot regjeringen: – Klimakrisen er en nasjonal nødssituasjon

I sommer har varmerekorder stått for fall etter at hetebølgen la seg over Europa og Norge. Regjeringen må komme seg ut av «klimaboblen» og innse at klimakrisen er her, mener SVs Audun Lysbakken..

Klartale - 16 Aug 19 kl. 09:22

Krever at regjeringen satser på tog

Mange reiste på ferie med tog i sommer. Togtilbudet er altfor dårlig, mener kritiker..

P4 - 21 Aug 19 kl. 07:56

Frykter ny reform kan gi nytt bomsjokk

Arbeiderpartiet frykter regjeringens nye reform vil gi nytt bomsjokk. Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer, skriver Dagbladet. Transportpolitiske talsperson for Ap, Sverre Myrli, viser til at bompengeselskapene selv sier endringen vil gi økte kostander og oppfordrer regjeringen til å snu før det er for sent..

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 16:41

Slår alarm om norske milliarddynastier

Tidligere i sommer trakk Jonas Gahr Støre og Ap sin støtte til politireformen. Audun Lysbakken mener Ap ble lurt av regjeringen, og nå håper han på nok en helomvending..

P4 - 03 Sep 19 kl. 21:31

Varmere sommer enn normalt

Årets sommer var 1,2 grader varmere enn normalt. Det opplyser Meteorologisk institutt. Varmest var det på Vestlandet og i Trøndelag der enkelte stasjoner var mellom 2 og 2,5 grader over normalen.

VG - 07 Jun 19 kl. 05:57

En Sommer kan gi en gull-sommer

Eugénie Le Sommer (30) kan gjøre sommeren 2019 minneverdig for fransk fotball i VM på hjemmebane. Kan Frankrike skrive historie og være verdensmester for begge kjønn samtidig?.

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 21:09

Frykter reformgrep kan gi nytt bomsjokk

Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer. Ap frykter det vil øke regninga for bilistene..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 08:08

Toginteressen har eksplodert – men reisende klager over dårlig tilbud

Rekordmange nordmenn dro på togferie i sommer. De reisende etterlyser nattog og direkteforbindelser fra Norge, men regjeringen vil prioritere pendlerne først..

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 10:44

Lavere drivstoffsalg i sommer

Både salg av bensin og diesel til bil har gått ned i sommer. Det samlede salget av petroleumsprodukter i juli var tilnærmet uendret fra året før, ifølge SSB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 30 minutter siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 1 time siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 1 time siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 2 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 2 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 2 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 3 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 3 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt