Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 29 February, 11:15

Hegnar.no - 23 Sep 18 kl. 10:42

Ber regjeringen åpne for 5.000 kvoteflyktninger

Norge må følge oppfordringen fra FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) og ta imot 5.000 kvoteflyktninger neste år, mener Flyktninghjelpen..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
FNs, Unhcr, Flyktninghjelpen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, regjeringen, åpne, for, 5.000, kvoteflyktninger
NRK - 30 Aug 18 kl. 23:56

Regjeringen vil endre boliglov

Regjeringen vil foreslå endringer i avhendingsloven for å skyve mer ansvar over på selger og profesjonelle parter ved et boligsalg, skriver DN. Blant annet ønsker regjeringen å fjerne forbeholdet om at «boligen selges som den er»..

NRK - 24 Jan 20 kl. 09:32

Endringer i regjeringen i dag

Statsministerens kontor bekrefter at regjeringen endres i statsråd klokka 11 i dag. Statsministeren møter mediene klokka 12, melder regjeringen.no..

NRK - 01 Mar 19 kl. 05:09

Ber regjeringen vedgå ulikhet

Regjeringen må erkjenne at ulikhetene i Norge øker og komme med konkrete forslag til løsninger, krever opposisjonen. Forventningene er høye før regjeringen fredag legger fram stortingsmeldingen «Muligheter for alle. Fordeling og sosial bærekraft»..

NRK - 12 Jun 19 kl. 16:42

Stemmer mot regjeringen

Torsdag vedtar Stortinget å legge ned pelsdyrnæringen, men flere medlemmer av regjeringspartiene vil stemme for at pelsdyrbøndene skal få mer penger enn det regjeringen vil gi dem. Dermed blir regjeringen nedtstemt i kompensasjonsspørsmålet..

P4 - 24 Apr 19 kl. 21:38

Regjeringen vil utvise vogntogsjåfører

Regjeringen vil utvise vogntogsjåfører som utgjør en fare på veiene. I et forslag som nå sendes til høring i Stortinget, ønsker regjeringen å utvise sjåfører som gjentatte ganger blir tatt for brudd på veitrafikkloven. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier til NRK at tålmodigheten med spesielt utenlandske sjåfører er over, og viser til flere alvorlige ulykker i vinter.

NRK - 07 Jul 18 kl. 20:42

SD-Åkesson hardt ut mot regjeringen

Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson langet ut mot den rødgrønne regjeringen da han talte under Almedals-uken på Gotland, lørdag. Åkesson mener regjeringen har ødelagt Sverige ved å ha åpnet opp landet for «masseinnvandring»..

NRK - 13 Jun 18 kl. 18:02

Georgias statsminister går av

Georgias statsminister Giorgi Kvirikasjvili går av etter en rekke protester mot regjeringen. Det har vært flere demonstrasjoner mot regjeringen den siste tiden. Statsministerens avskjed innebærer at hele regjeringen går av..

NRK - 09 Aug 18 kl. 16:55

Sp: – Regjeringen på farlig grunn

Senterpartiet advarer regjeringen mot å beordre den regionale rovviltnemnda til gi mer plass til bjørn i Trøndelag. – Her beveger regjeringen seg på meget farlig grunn, sier parlamentarisk leder Marit Arnstad i Sp til NTB..

Klartale - 22 Nov 18 kl. 15:19

Gir regjeringen sterk kritikk

Regjeringen svikter i å beskytte Norge mot terror, mener flere partier. KrF vil gi regjeringen sterk kritikk i saken..

VG - 20 Dec 19 kl. 20:49

Ungdom og industri samles om grønt hastekrav til regjeringen

NHO, LO og alle ungdomspartiene vil presse regjeringen til fortgang for å satse på CO₂-rensing. – Vi krever at regjeringen fatter vedtak i 2020, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt