NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 15:23

NRK - 03 juni 20 kl. 22:38

Ber politi i Minneapolis skåne barn

Innbyggere i MInneapolis sier til NRK at det er mange tilfeller der politiet utøver vold mot barn. I svarte bydeler er storparten av politifolkene hvite, og det gir ikke trygghet, sier flere. De ber politiet holde seg unna skolebarn..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MInneapolis, NRK, Minneapolis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, politii , Minneapolis, skåne, barn
NRK - 13 juni 20 kl. 01:33

Minneapolis vil ha politi-endringer

Minneapolis vil lage en plan for å bytte ut politiet i byen med en såkalt samfunnssikkerhetsavdeling, som skal ta seg av ro, orden og sikkerhet. Hensikten er at velgerne skal få ta stilling til planen ved valget 3. november, melder AFP..

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 13:01

De kom til åstedet i Minneapolis. Her forklarer de hvorfor.

MINNEAPOLIS (The Washington Post): Hver dag siden George Floyd døde i Minneapolis har folk inntatt byens gater. Her er noen av demonstrantene..

VG - 30 mai 20 kl. 05:07

Demonstrant i Minneapolis: – Det er oss mot dem

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Tross portforbud fortsetter demonstrasjonene i Minneapolis. De er ikke fornøyd til tross for at en politimann er pågrepet og siktet for drap..

NRK - 21 juni 20 kl. 08:55

En død etter skyting Minneapolis

12 personer skal være skadd etter skyting i sentrum av Minneapolis. En voksen mann er drept, skriver politet i Minneapolis på Twitter. Bakgrunnen for skyteepisoden er foreløpig ikke kjent..

NRK - 05 juni 20 kl. 21:22

Forbyr kvelertak i Minneapolis

Guvernøren i Minnesota forbyr politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politibetjenter er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter forbudet. Svarte George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann..

VG - 01 juni 20 kl. 17:03

Rydder opp etter opptøyene i Minneapolis: Trist å se at forretninger settes fyr på

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Det er dagen derpå i Minneapolis – byen der den siste ukens kraftige protester i USA har sitt utspring. Med sopelimer og feiebrett rydder innbyggerne opp utenfor ødelagte butikklokaler..

NRK - 21 juni 20 kl. 08:55

Ti personer skutt i Minneapolis

Ti personer skal være skutt i sentrum av Minneapolis. Ingen skal være drept, skriver politet i Minneapolis på Twitter..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 11:33

Mange skutt i Minneapolis

Én mann er drept og elleve mennesker skadet etter en skyteepisode i Minneapolis i USA, ifølge politiet i byen..

Dagbladet - 08 juni 20 kl. 08:42

Minneapolis vil avvikle politiet

Et flertall Minneapolis' byråd gikk søndag inn for å legge ned politiavdelingen i byen for deretter å gjenoppbygge enheten igjen, mot borgermesterens vilje..

Dagbladet - 08 juni 20 kl. 22:36

USA-politi i lære hos israelerne

I flere år har amerikanske politifolk lært avanserte teknikker for å slå ned på opptøyer av israelske kolleger. Resultatet så vi i Minneapolis 25. mai..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Delvis kontroll på brannen

Brannvesenet melder nå at de har delvis kontroll på brannen i kornsiloen på Lena. Sperreposter og sikkerhetsavstand opprettholdes inntil videre..

NRK - 45 minutter siden

Braut lova då gravid kvinne døydde

Fylkesmannen i Trøndelag har konkludert med at ei gravid kvinne som brått døydde på sjukehuset i Namsos 21. mars i år, ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Kvinna kontakta helsevesenet 9 gonger før ho vart innlagd..

NRK - 1 time siden

Fyrste avretting på 17 år

Tysdag vart den fyrste føderale avrettinga etter dødsstraff gjennomført i USA sidan 2003. Dødsdømte Daniel Lewis Lee vart avretta med ei giftsprøyte i fengselet i Terre Haute, Indiana..

NRK - 1 time siden

Vert nekta å stille til val

Den fengsla opposisjonskandidaten til presidentvalet i Kviterussland vert nekta å stille til val i sommar. Viktor Babaryko vart i juni fengsla for mistanke om økonomisk kriminalitet. No har ein samla valkommisjon stemt i mot kandidaturet hans..

NRK - 1 time siden

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

NRK - 1 time siden

Ny Utøya-studie

En ny studie fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), med overlevende fra Utøya-terroren, viser at fysiske plager etter terror gir økt risiko for å utvikle psykiske plager over tid. Funnet overrasker forskerne..

NRK - 1 time siden

Ni fleire koronadødsfall i Sverige

Tysdag er det registrert ni fleire koronarelaterte dødsfall i Sverige. Med det er det totale talet på registrerte dødsfall i landet på 5545..

NRK - 1 time siden

– Revurder einmetersregelen

Kulturminister Abid Raja vil ha ei ny vurdering av regelen om ein meters avstand på kino, teater og konsertar..

NRK - 1 time siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 1 time siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt