NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:44

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad. Årsaken er tyveri av sykler til en verdi av en million kroner fra Tender Sport Marine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skolmar, Sandefjord, Sandefjords Blad, Tender Sport Marine

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, tyveri
NRK - 08 Jun 19 kl. 14:25

Ber om tips etter eksplosjon

Svensk politi ber fortsatt om tips etter eksplosjonen i et boligstrøk i Linköping fredag. Eksplosjonen er en av de største i Sverige på 20 år. Politiet ønsker først og fremst tips om plassen der det er mistanke om at noen plasserte en sprengladning..

VG - 10 Oct 18 kl. 13:00

Kobler inn politiet etter pokal-tyveri

Etterlyst! Tour de France-vinner Geraint Thomas (32) fortviler etter at han nylig ble offer for et frekt tyveri..

NRK - 04 Feb 19 kl. 06:49

Tyveri fra akuttmottaket

To personer er arrestert av politiet i Drammen etter tyveri fra akuttmottaket på sykehuset. De to ble sett løpende fra stedet, men ble tatt noen minutter senere. Da hadde de blant annet en legefrakk og flere telefoner som politiet mener er stjålet..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

Dagbladet - 01 Mar 19 kl. 16:59

Alle kan tape på avgift på tips

Det er en logisk brist i de nye reglene for beskatning av tips: Regjeringens krav om at det skal betales arbeidsgiveravgift for den tips som innrapporteres til skattemyndighetene..

Hegnar.no - 23 Feb 19 kl. 07:23

Økning i antall tyveri i byggebransjen

9 av 10 bedrifter i byggebransjen har blitt frastjålet verktøy, viser undersøkelse utført av Bygg og Anlegg. Ifølge foreningen har antallet tyveri økt..

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:57

Dømt for grove tyveri

En bulgarsk mann er i Nord-Troms tingrett dømt til to år og tre måneder i fengsel for grove tyveri og ran i Tromsø. 30-åringen står bak en innbruddsbølge i en rekke privatboliger i byen sist vinter. Han er også dømt for lignende forhold i Danmark..

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:37

NTB: Tips må innrapporteres

Regjeringen foreslår i neste års statsbudsjett at arbeidsgivere må innrapportere, foreta forskuddstrekk og betale arbeidsgiveravgift for lønn i form av tips, etter det NTB erfarer..

NRK - 02 Apr 19 kl. 21:09

Dømt for tyveri av barberblader

En 40 år gammel hviterusser er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for tyveri av barberblader og tannbørstehoder for 325.000 kroner. I Stavanger tingrett erkjente mannen at noe var kjøpt, men at mesteparten var stjålet, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:49

– Politiet har fått navngitte tips

Politiet har mottatt tips om navngitte personer etter at de gikk ut med bilder av mannen som er etterlyst etter drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24), sier politiinspektør Grete Metlid til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt