NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:39

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad. Årsaken er tyveri av sykler til en verdi av en million kroner fra Tender Sport Marine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skolmar, Sandefjord, Sandefjords Blad, Tender Sport Marine

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, tyveri
VG - 10 Oct 18 kl. 13:00

Kobler inn politiet etter pokal-tyveri

Etterlyst! Tour de France-vinner Geraint Thomas (32) fortviler etter at han nylig ble offer for et frekt tyveri..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:57

Dømt for grove tyveri

En bulgarsk mann er i Nord-Troms tingrett dømt til to år og tre måneder i fengsel for grove tyveri og ran i Tromsø. 30-åringen står bak en innbruddsbølge i en rekke privatboliger i byen sist vinter. Han er også dømt for lignende forhold i Danmark..

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:37

NTB: Tips må innrapporteres

Regjeringen foreslår i neste års statsbudsjett at arbeidsgivere må innrapportere, foreta forskuddstrekk og betale arbeidsgiveravgift for lønn i form av tips, etter det NTB erfarer..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:49

– Politiet har fått navngitte tips

Politiet har mottatt tips om navngitte personer etter at de gikk ut med bilder av mannen som er etterlyst etter drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24), sier politiinspektør Grete Metlid til NRK..

NRK - 11 Jan 19 kl. 11:07

Politiet har fått 150 nye tips

Politiet har fått inn 150 nye tips i saka om den truleg borførte kvinna sidan i går. Det opplyser politiet i ein pressekonferanse. – Vi har fått fleire tips om køyretøy, personar og aktivitetar i området, seier politiinspektør Tommy Brøske..

Hegnar.no - 5 timer siden

Flere tips etter Hagen-forsvinning

Politiet hadde mandag morgen registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede Anne-Elisabeth Hagen..

NRK - 23 Nov 18 kl. 06:40

20-åring siktet for tyveri og vold

Politiet i Finmark skriver på Twitter at en mann i 20-årene er pågrepet i Vardø, siktet for flere innbrudd, tyveri av flere våpen og vold mot tjenestemann..

NRK - 15 Nov 18 kl. 22:46

Politiet ber om tips

Politiet i Innlandet ber om tips etter at to menn skal ha forsøkt komme seg inn i en parkert bil på Gjøvik. To barn satt i bilen. De to mennene forsvant fra stedet da de ble tilsnakket av barnas mor..

NRK - 15 Jan 19 kl. 08:56

Nye tips i forsvinningssaka

Politiet har fått drøyt 800 tips i forsvinningssaka. Tipsene omhandler både personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner. Politiet har også mottatt konkrete tips på de to personene som fra overvåkningskameraene ved Futurumbygget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 15 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt