NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:10

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad. Årsaken er tyveri av sykler til en verdi av en million kroner fra Tender Sport Marine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skolmar, Sandefjord, Sandefjords Blad, Tender Sport Marine

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, tyveri
VG - 10 Oct 18 kl. 13:00

Kobler inn politiet etter pokal-tyveri

Etterlyst! Tour de France-vinner Geraint Thomas (32) fortviler etter at han nylig ble offer for et frekt tyveri..

NRK - 04 Feb 19 kl. 06:49

Tyveri fra akuttmottaket

To personer er arrestert av politiet i Drammen etter tyveri fra akuttmottaket på sykehuset. De to ble sett løpende fra stedet, men ble tatt noen minutter senere. Da hadde de blant annet en legefrakk og flere telefoner som politiet mener er stjålet..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

Dagbladet - 01 Mar 19 kl. 16:59

Alle kan tape på avgift på tips

Det er en logisk brist i de nye reglene for beskatning av tips: Regjeringens krav om at det skal betales arbeidsgiveravgift for den tips som innrapporteres til skattemyndighetene..

Hegnar.no - 23 Feb 19 kl. 07:23

Økning i antall tyveri i byggebransjen

9 av 10 bedrifter i byggebransjen har blitt frastjålet verktøy, viser undersøkelse utført av Bygg og Anlegg. Ifølge foreningen har antallet tyveri økt..

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:37

NTB: Tips må innrapporteres

Regjeringen foreslår i neste års statsbudsjett at arbeidsgivere må innrapportere, foreta forskuddstrekk og betale arbeidsgiveravgift for lønn i form av tips, etter det NTB erfarer..

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:57

Dømt for grove tyveri

En bulgarsk mann er i Nord-Troms tingrett dømt til to år og tre måneder i fengsel for grove tyveri og ran i Tromsø. 30-åringen står bak en innbruddsbølge i en rekke privatboliger i byen sist vinter. Han er også dømt for lignende forhold i Danmark..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:49

– Politiet har fått navngitte tips

Politiet har mottatt tips om navngitte personer etter at de gikk ut med bilder av mannen som er etterlyst etter drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24), sier politiinspektør Grete Metlid til NRK..

NRK - 11 Jan 19 kl. 11:07

Politiet har fått 150 nye tips

Politiet har fått inn 150 nye tips i saka om den truleg borførte kvinna sidan i går. Det opplyser politiet i ein pressekonferanse. – Vi har fått fleire tips om køyretøy, personar og aktivitetar i området, seier politiinspektør Tommy Brøske..

Hegnar.no - 21 Jan 19 kl. 11:21

Flere tips etter Hagen-forsvinning

Politiet hadde mandag morgen registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede Anne-Elisabeth Hagen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt