P4 > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:31

P4 - 09 des. 19 kl. 23:26

Ber om tips etter funn av død person

Politiet ber om tips etter at en død mann ble funnet i en sanddyne på Rægestranden i Sola kommune i Rogaland av forbipasserende i ettermiddag.
Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig og har igangsatt kriminaltekniske undersøkelser.
Det er ukjent hvem den avdøde er.
Politiet sier de ønsker å komme i kontakt med alle som har vært i området i det aktuelle tidsrommet..
Les mer på P4


Les mer om:
Rægestranden, Sola, Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, funnav , dødperson
P4 - 03 april 20 kl. 19:24

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.

P4 - 21 mai 20 kl. 16:15

Ber om tips etter kriminalitet mot fugl

Politiet i Troms og Finnmark ber nå om tips etter at det er utført kriminalitet mot fugl. Folk stjeler fuglereir, egg eller fugleunger og de får ikke den straffen de fortjener sier politiet. Derfor ber de nå om tips, slik at de får bevart de sjeldne fugleartenee som kun hekker i området..

P4 - 29 juli 20 kl. 09:38

Ber om tips etter brann utenfor domkirke

Politiet ber om tips etter brann i trær utenfor Stavanger domkirke den siste tiden. I natt fikk politiet melding om brann i to store trær, bare et par uker siden det brant i de samme trærne. Politiet og brannvesenet var kjapt på plass i natt, og brannen ble slukket før den fikk gjort store skader.

P4 - 19 juni 20 kl. 11:37

Nye funn i Ørsta-søk

Politiet har gjort nye funn i søket etter savnede Maja Herner i fjellet ved Ørsta. Hun forsvant på en fjelltur hølsten 2018, og i begynnelsen av juni ble det funnet levninger etter 25-åringen fra Polen. Nå er det altså gjort flere funn i samme området, etter nye søk..

P4 - 31 jan. 20 kl. 20:16

Søk etter konkrete funn

Nye søk etter Anne Elisabeth hagen vil være målrettede og bygge på konkrete funn og svar i etterforskningen. Det melder VG. Ifølge avisen søkte politiet i fjor etter den savnede kvinnen på øde gårder, i tomme bygg og leiligheter, også i Sverige.

P4 - 12 sep. 19 kl. 08:06

Stengt etter funn av muselort

En Rema 1000-butikk i Østfold er stengt etter gjentatte funn av muselort i hyllene. En kunde varslet i april om en hundepølse som var spist av, og som mistenkte mus eller rotter som sto bak. To måneder seinere varslet igjen butikkens kunder om funn av ekskrementer, ifølge TV2-programmet Matkontrollen som omtaler saken.

P4 - 08 juni 20 kl. 10:47

Har gjort funn i Lørenskog-saken

Politiet mener de har gjort relevante funn som kan belyse forsvinningssaken rundt Anne Elisabeth Hagen ytterligere. Det bekrefter de til VG uten at de vil gå inn på hvilke funn dette er. Politiet har ransaket boligen til ekteparet på Lørenskog.

P4 - 07 april 20 kl. 17:41

Politiet ønsker tips etter funn av død kvinne

Politiet i Trøndelag ønsker tips fra publikum etter at en kvinne ble funnet død i fjæra mellom Trolla og Flakk i Trondheim i dag. Til Adresseavisen sier politiet at de ikke vet hvor lenge kvinnen har ligget død, og de vet heller ikke om kvinnen har vært i vannet. De anslår at hun er mellom 25 og 50 år gammel.

NRK - 02 okt. 19 kl. 14:49

Politiet ber om tips etter overfall

Politiet ber om tips etter at en kvinne i 50-åra i Herøy på Sunnmøre skal ha blitt overfalt av to menn tirsdag kveld. Overfallet skal ha skjedd klokka 21.10.

NRK - 29 jan. 20 kl. 15:17

Ber om tips etter overfallsvoldtekt

Politiet ber om tips etter anmeldt overfallsvoldtekt i ved Melløs stadion i Moss. En kvinne i 30-årene ble utsatt for vold og et seksuelt overgrep. – Hun har skader som følge av vold, sier politiadvokat Karin Danevad til NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

SV vil ha etiske oljefondregler

SV vil ha nye regler for Oljefondet som i forkant sikrer at fondet investerer "klokt, klimavennlig og etisk". Konkret ønsker SV regler som pålegger Oljefondet å sjekke selskaper for miljøskade, menneskerettighetsbrudd og andre etiske prinsipper før det investerer, skriver Aftenposten. I dagens ordning sjekkes enkeltselskaper i etterkant.

P4 - 1 time siden

Biden frir til Republikanerne

Joe Biden appellerte til samvittigheten da han i kveld oppfordret de republikanske senatorene til å vente med utnevnelsen av ny høyesterettsdommer, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde fredag, President Donald Trump har sagt at han ikke vil vente, men at han skal nominere en kandidat allerede neste uke. I så fall vil det bli en overvekt av konseravtive dommere i høyesterett, som avgjør mange viktige lover i USA. Biden mener det mest reale er å vente til etter at folket har valgt president:.

P4 - 1 time siden

Starter koronagransking

Riksrevisjonen skal i morgen starte undersøkelser av myndighetenes koronahåndtering. Det bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss overfor Dagbladet. Han sier denne jobben skal prioriteres høyt, og at revisjonen om nødvendig vil sette andre undersøkelser til side.

P4 - 3 timer siden

Kristoff nummer 4

Aleksander Kristoff syklet inn til 4. plass i avslutningen av Tour de France i kveld. Aller raskest i spurten på Champs-Élysées var Irske Sam Bennett.

P4 - 3 timer siden

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går det også fram at det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

P4 - 4 timer siden

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..

P4 - 4 timer siden

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet. De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut. Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen.

P4 - 4 timer siden

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går. Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte. Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..

P4 - 6 timer siden

Ruud måtte gi tapt

Casper Ruud måtte til slutt gi tapt for verdensener Novak Djokovic i ATP-1000-turneringen i Roma nå i ettermiddag. Men den norske 21-åringen imponerte stort og er uansett historisk som eneste nordmann som har tatt seg så langt som til semifinale i en ATP-turnering. Djokovic vant kampen 7-5, 6-3..

P4 - 6 timer siden

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det opplyser organisasjonen i en pressemelding. De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt