P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 21:27

P4 - 09 Dec 19 kl. 23:26

Ber om tips etter funn av død person

Politiet ber om tips etter at en død mann ble funnet i en sanddyne på Rægestranden i Sola kommune i Rogaland av forbipasserende i ettermiddag.
Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig og har igangsatt kriminaltekniske undersøkelser.
Det er ukjent hvem den avdøde er.
Politiet sier de ønsker å komme i kontakt med alle som har vært i området i det aktuelle tidsrommet..
Les mer på P4


Les mer om:
Rægestranden, Sola, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, funnav , dødperson
NRK - 19 Oct 19 kl. 15:09

Avslutter redningsaksjon uten funn

Politiet har i samråd med Hovedredningssentralen avsluttet søket etter funnet av en båt som tilsynelatende hadde havarert i Kragerø. Politiet fortsetter etterforskningen av saken og ber publikum om tips..

NRK - 16 Dec 19 kl. 10:39

200 tips etter drap i Sola

Politiet har fått inn rundt 200 tips etter at 44 år gamle Sigbjørn Sveli vart funnen død på Regestranda i Sola for ei veke sidan. Det vert henta inn tekniske og elektroniske spor. Politiet brukar store ressursar, og er interesserte i fleire tips..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:04

Savnet etter båthavari

Dykkerne har nå avsluttet søket etter en mulig savnet person etter båthavariet ved Kragerø i Telemark i formiddag. Det ble satt i gang et omfattende søk etter melding om at en person skal ha havnet i vannet. Men etter flere timer er det ikke gjort noe funn, og politiet kjenner ikke identiteten til personen som skal ha havnet i vannet.

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 14:34

Nye funn i skogen

Politiet undersøker nye tips flere kilometer unna funnstedet tirsdag. Samtidig saumfares et hospits i Bergen sentrum med politihunder..

P4 - 30 Aug 19 kl. 15:46

Flere tipser PST om mistenkelige personer

Etter terrorangrepet i moskeen i Bærum, har antall tips fra publikum til Politiets sikkerhetstjeneste økt markant. For rundt ett år siden fikk PST inn et konkret tips om den siktede Philip Manshaus. PST samarbeidet med politiet, men det ble ikke funnet grunnlagt for å følge opp tipset nærmere.

NRK - 04 Jan 20 kl. 20:38

Nødrakett trolig skutt fra land

Hovedredningssentralen satte i gang en større aksjon etter en nødrakett-observasjon i området øst for Fosnavåg på Sunnmøre. Letingen er nå avsluttet, uten funn. – Det er kommet flere tips om at raketten er skutt opp fra land, melder HRS..

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 20:46

Evakuerer område etter funn av mistenkelig gjenstand

Ifølge Aftonbladet er det gjort funn av mulig sprengstoff under setet på en moped..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 13:36

Bombealarm etter mistenkelig funn i fransk by

Et stort område i den franske byen Lille er avsperret etter funn av mistenkelige gjenstander i en bil. Det er slått bombealarm, melder lokale medier..

NRK - 10 Dec 19 kl. 18:21

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:06

Stengt etter funn av muselort

En Rema 1000-butikk i Østfold er stengt etter gjentatte funn av muselort i hyllene. En kunde varslet i april om en hundepølse som var spist av, og som mistenkte mus eller rotter som sto bak. To måneder seinere varslet igjen butikkens kunder om funn av ekskrementer, ifølge TV2-programmet Matkontrollen som omtaler saken.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Norsk IS-kvinne på vei til Norge

Den siktede norske IS-kvinnen er nå på vei til Norge. Det melder TV 2 og NRK i kveld. Både politi, barnevernet og helsepersonell er på plass på Gardermoen i kveld.

P4 - 1 time siden

Frp vurderer omkamp om lovforslag

Frp vurderer omkamp om lovforslaget som ledet til Sylvi Listhaugs avgang som statsråd. Kilder NRK har snakket med sier ett av kravene kan være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap. Ifølge kildene tror neppe Siv Jensen kommer til å fremme absolutte krav som koster særlig mye penger..

P4 - 1 time siden

Ga forsikring til partilederne under middag

Frp-leder Siv Jensen skal ha gitt de andre partilederne en forsikring om at kravene til partiet vil være innenfor Granavoldenerklæringen. Det opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv. Lovnaden ble ifølge kildene gitt under en fortrolig middag onsdag..

P4 - 2 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 3 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 3 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 3 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 4 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 4 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt