NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 21:31

NRK - 27 okt. 20 kl. 11:56

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld. Ingen døde i brannene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stord, Stord24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , seks, års, forvaring, for, brann
NRK - 16 nov. 20 kl. 11:07

Fortsatt forvaring etter drap

En mann som voldtok og drepte sin elleve år gamle stedatter i Steinkjer i 2002, må fortsatt sitte i forvaring. Mannen ble dømt til 21 års forvaring. Retten mener det er en fare for at han kan drepe igjen.

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 15:08

Aktor ber om 21 års forvaring for én av de tiltalte i rettssaken etter Regestrand-drapet

Aktor Arvid Malde ber om henholdsvis 21 og 16 års forvaring for de to mennene som er tiltalt for drapet på Sigbjørn Sveli i desember i fjor..

NRK - 05 nov. 20 kl. 14:23

Dømt til seks års fengsel for brann

En 20 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett dømt til seks års fengsel for å ha startet tre branner på Stord. Påtalemyndigheten ba om seks års forvaring med en minstetid på fire år for mannen..

P4 - 28 okt. 20 kl. 21:13

Forvaring for voldtekt

En mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for flere voldtekter og overfall av kvinner. Det er samme straff han ble dømt til i Oslo tingrett i fjor. De fleste overfallene skjedde på gata i Oslo der han fulgte etter kvinner og tok kvelertak på dem..

NRK - 28 okt. 20 kl. 21:02

Mann dømt til 15 års forvaring

Lagmannsretten opprettholder forvaringsdommen på 15 år mot en mann som er dømt for en rekke voldtekter og overfall mot kvinner i Oslo. Mannen ble i Oslo tingrett i september i fjor dømt til 15 års forvaring med en minstetid på ni år..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 21:20

Tolv års forvaring for overgrep mot stedøtre

En mann i 60-årene er i Romsdal tingrett dømt til forvaring i tolv år for to stedøtre og ei annen jente. To av dem var under elleve år da det skal ha skjedd..

NRK - 16 nov. 20 kl. 14:52

Dømt til forvaring for overgrep

En mann i 60-årene er i Romsdal tingrett dømt til 12 års forvaring for overgrep og vold. Mannen er også dømt til å betale over 500 000 i erstatning til ofrene..

NRK - 16 nov. 20 kl. 09:44

Fortsatt forvaring for drapsmann

Mannen som voldtok og drepte sin elleve år gamle stedatter i Steinkjer i 2002 må fortsatt sitte på forvaring. Retten mener det fortsatt er en fare for at han kan drepe igjen. Han ble i 1987 dømt for drapet på sin samboer.

NRK - 16 nov. 20 kl. 23:27

12 års forvaring for overgrep

En mann i 60-årene er i Romsdal tingrett dømt til forvaring for vold og grove overgrep mot to stedøtre og en annen ungjente. I dommen beksrives overgrepene som brutale. To av de fornærmede var under 11 år da overgrepene skjedde..

NRK - 17 nov. 20 kl. 21:54

Kan få forvaring for voldtekter

En mann i 30-årene er tiltalt for voldtekt, grov vold og frihetsberøvelse. Statsadvokaten åpner for å be om at han skal dømmes til forvaring. Han ble pågrepet etter at han skal ha voldtatt en kvinne på et hotell i Oslo i april i år, ifølge TV 2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Amazon truga av Thunberg-rørsla

Amazon har peika ut klimarørsla og Greta Thunberg som ein trugsel mot verksemda si, melder Aftonbladet og Vice. Vice skal ha fått tilgang til ein lekt rapport om «Fridays for future» som privatetterforskarar lagde på oppdrag for netthandelgiganten..

NRK - 30 minutter siden

Vil at lærarar skal få velje sjølve

Skulane sitt landsforbund meiner det er på tide at lærarane sjølve får bestemme om dei vil bruke munnbind på skulen eller ikkje. Forbundsleiaren seier stadig fleire ynsker å bruke munnbind for å kjenne seg trygge, og oppfordrar til å opne for dette..

NRK - 1 time siden

Opnar for fleire avrettingsmåtar

Justisdepartementet i USA har stille opna for at fleire dødsdømte kan bli avretta ved skyting eller bruk av gass, melder nyheitsbyrået AP. Endringa blei kunngjort fredag, og omfattar dei som tidlegare berre kunne bli avretta med giftsprøyte..

NRK - 1 time siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En montør fra Linea fikk strøm i kroppen i en arbeidsulykke på Storgnes i Brønnøy, skriver Brønnøysunds Avis. Personen ble sendt med helikopter til sykehus, men ifølge avisen var vedkommende ved bevissthet..

NRK - 1 time siden

Mulig smitte fra mink i Sverige

14 koronasmittede personer i Sverige undersøkes om de kan være smittet av mink, melder Expressen. Det er smitte på 13 av landets rundt 40 minkfarmer. I Norge er det ikke bekreftet smitte på mink eller mennesker i minkbransjen, opplyser Mattilsynet..

NRK - 1 time siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 1 time siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 1 time siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 1 time siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 1 time siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt