NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 05:07

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Ber om orsaking for Israel-tirade

Kringkastingsrådet kom med kraftig kritikk då rådet i dag behandla klagene mot programmet Shaun på P13. Det kom inn over 500 klager på programmet, der det var hard kritikk mot Israel. Underhaldningsdirektør Charlo Halvorsen sa seg lei for innslaget..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Shaun, P13, Israel, Charlo Halvorsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , orsaking, for, Israel-tirade
NRK - Igår: 09:29

Liverpool-eigar ber om orsaking

Liverpool-eigar John W. Henry ber i dag tilhengarane om orsaking for at klubben først sa ja til å vera med i den omdiskuterte superligaen. Alle dei 6 engelske klubbane som skulle vore med trekte seg i går kveld, etter kraftig kritkk frå heile Europa..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 21:49

NRK trekker radioinnslag etter tirade mot Israel

NRK beklager og trekker et innslag etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i programmet sitt….

Dagbladet - 02 feb. 21 kl. 22:36

NRK trekker radioinnslag etter tirade mot Israel

NRK beklager og trekker et innslag etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i programmet sitt tirsdag..

Klartale - 03 feb. 21 kl. 09:04

NRK beklager tirade mot Israel på radio

En programleder på kanalen NRK har gjort mange sinte. Han sa på sendingen at han nesten håpet at vaksinen mot korona ikke virket i Israel. NRK beklager det som har skjedd..

VG - 10 feb. 21 kl. 11:17

Klagestorm mot NRK etter Israel-tirade

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i radioprogrammet «Shaun» på NRK P13..

VG - 10 feb. 21 kl. 11:17

Klagestorm mot NRK etter Israel-tirade

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i radioprogrammet «Shaun» på NRK P13..

NRK - 09 mars 21 kl. 19:48

Ber Solberg vurdere Israelsamarbeid

Sylvi Listhaug og FrP ber regjeringen revurdere et samarbeid med Israel om vaksiner. Mens Israel er det landet i verden som har fullvaksinert en størst andel av befolkningen, har Norge lent seg på EUs avtaler, som har fått sterk kritikk. Israel inviterte i februar Norge med på et vaksinesamarbeid, men dette ble avvist av regjeringen..

NRK - 09 mars 21 kl. 16:16

Sa nei til samarbeid med Israel

Israel inviterte i februar Norge med på et vaksinesamarbeid, men dette ble avvist, skriver Dagens Næringsliv. Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad og Frp-nestleder Sylvi Listhaug reagerer på at Norge sa nei til den israelske invitasjonen. – Det ble gjort en vurdering av om vi hadde mer å hente på samarbeid med Israel på det tidspunktet.

Dagbladet - 03 feb. 21 kl. 10:22

NRK bekrefter klagestorm

Det strømmer inn klager til Kringkastingsrådet etter tirsdagens Israel-tirade fra P13-programleder Shaun Matheson..

NRK - 10 feb. 21 kl. 10:26

500 klager på NRK-programmet Shaun

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager på NRK-programmet «Shaun» etter programleder Shaun Henrik Mathesons Israel-tirade. Det melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt