P4 > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:37

P4 - 22 Aug 19 kl. 05:53

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset.
Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig.
Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..
Les mer på P4


Les mer om:
Stordalen, Jon Georg Dale, Bane Nor, Nor, Nordstrand, Oslo, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , jernbanemøte
E24 - 22 Aug 19 kl. 05:48

Frp ber egen statsråd kalle inn til jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Får ikke bygge ny rullebane

For første gang stopper Parisavtalen utbyggingen av en flyplass. En ankedomstol har slått fast at London Heathrow lufthavn ikke får lov å bygge en tredje rullebane fordi det strider med klima-avtalen, melder The Guardian. I følge avisen kommer ikke myndighetene til å anke avgjørelsen..

P4 - 15 minutter siden

Ber land ta aggressive grep

Verdens helseorganisasjon, WHO, ber land ta aggressive grep for å hindre folk fra å bli syke av koronaviruset. Norge er ett av sju land som det siste døgnet for første gang har påvist smitte hos borgere. WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus sa på enn pressekoferanse i ettermiddag at de disse sju landene må ta grep med en gang..

P4 - 30 minutter siden

Krever 1,5 års fengsel for bildrap

Aktor ber om 1,5 års fengsel for den 54 år gamle mannen som er tiltalt for uaktsomt drap på to fotgjengere i Nordfjor i 2018. To kvinner på 57 og 65 år mistet livet da de ble påkjørt på en gangvei. Mannen har forklart at han ikke husker stort, men han erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 30 minutter siden

Døde av narkotika

Den unge mannen som ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag døde av narkotika. Det opplyser forsvareren til en av de to mennene som er siktet i forbindelse med dødsfallet, melder NRK. To menn i 50 og 60-årene er siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand og for voldtekt eller medvirkning til dette.

P4 - 45 minutter siden

Mener markedet overreager

Det et Norwegian har høy gjeld, forsterker nå den negative effekten koronaviruset har på flyselskapet. Det sier flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Koronaviruset har sendt Norwegian-aksjen i fritt fall denne uken.

P4 - 1 time siden

Buss veltet i Vennesla

En buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla i Agder i ettermiddag. Nødetatene er på vei. I følge politiet er det ikke meldt om personskader..

P4 - 1 time siden

- Ikke for strenge om sykepenger

EU-kommisjonen mener norske myndigheter likevel ikke har tolket reglene feil i NAV-skandalen. De støtter dermed en norsk høyesterettsdommer som mener ingen av de som er dømt for trygdebedragerier er behandlet for strengt. I følge rett24 mener kommisjonen at det er opp til statene selv om de vil stille oppholdskrav for rett til sykepenger, så lenge man får ytelsen om man flytter permanent..

P4 - 1 time siden

Karantene i sju fylker

I minst sju av fylkene i Norge er folk i karantene nå på grunn av koronaviruset. Det melder NRK. I Oslo er det flest, der er minst 50 personer bedt om å holde seg hjemme til prøvesvarene er klare.

P4 - 2 timer siden

Norwegian stuper på Oslo Børs

Flyselskapet Norwegian stuper på Oslo Børs. Aksjekursen har falt med over 20 prosent i dag og har nå mer enn halvvert børsverdien sin på en uke. I følge Dagens Næringsliv er det nå på sitt laveste nivå siden finanskrisen..

P4 - 2 timer siden

Gifte lever lenger

Ugifte har langt større risiko for å dø tidlig enn gifte. Og forskjellene har økt kraftig de siste 40 årene. Ugifte menn over 50 har i dag nesten dobbelt så høy sannsynlighet for å dø sammenlignet med gifte menn på samme alder.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt