P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:32

P4 - 21 Sep 19 kl. 13:10

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt.
Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet.
Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.
Politiet har vært i kontakt med vitner, men sier til Dagbladet at de er svært interessert i å komme i kontakt med andre som kan ha sett noe..
Les mer på P4


Les mer om:
Kristiansand, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , hjelp, etter, voldshendelse
Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:45

Siktet for drapsforsøk etter voldshendelse

En person er siktet etter en alvorlig voldshendelse på Toten. Fornærmede ble sendt til Ullevål sykehus med livstruende skader..

NRK - 24 Aug 19 kl. 06:47

Pågrepet etter voldshendelse

To menn i 20-åra ble i natt pågrepet etter en voldshendelse i Gjøvik. Den fornærmede er kjørt til legevakta for behandling. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:49

En pågrepet etter voldshendelse

En person er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Kristisansand sentrum, natt til lørdag. Det opplyser politiet til VG. Tilstanden til personen som ble utsatt for vold er ukjent, men skadene skal ikke være livstruende..

VG - 15 Jun 19 kl. 05:45

Grov voldshendelse i Sandnessjøen - slag og spark mot hodet

En person er kjørt til sykehus og en annen er siktet etter en stygg voldshendelse i Sandnessjøen..

VG - 15 Jun 19 kl. 05:45

Grov voldshendelse i Sandnessjøen - slag og spark mot hodet

En person er kjørt til sykehus og en annen er siktet etter en stygg voldshendelse i Sandnessjøen..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 05:42

Ung mann til sykehus etter voldshendelse i Kristiansand

En mann i 20-årene er fraktet til sykehuset etter en voldshendelse i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, og saken beskrives av politiet som alvorlig..

NRK - 15 Jun 19 kl. 05:42

Siktet etter grov voldshendelse

Politiet har startet etterforskning etter en grov voldshendelse i Sandnessjøen natt til lørdag. Fornærmede er innlagt på sykehus, og en person er siktet. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter klokken 5.

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 13:27

Væpnet politiaksjon etter melding om voldshendelse i Stavanger

Politiet gjennomførte fredag formiddag en væpnet aksjon etter å ha fått meldinger om en voldshendelse på Buøy i Stavanger..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 14:05

Fire personer pågrepet etter voldshendelse i Horten

Tre menn og en kvinne er pågrepet etter en grov voldshendelse i Horten sentrum i slutten av august..

VG - 01 Oct 19 kl. 13:02

Én drept og ti skadet i voldshendelse i Finland

En person er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på en skole i Finland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Støre inn i EØS-kampen

Partileder Jonas Gahr Støre (AP) snur i EØS-striden. Tidligere har partiledelsen avvist forslag om å utrede EØS og alternativer til EØS, men nå har Støre snudd, skriver Klassekampen. Han sier til avisen at han mener EØS er et godt svar, men at en utredning som gir bedre forståelse av handlingsrommet som EØS åpner, kan være en god idé.

P4 - 1 time siden

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 1 time siden

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 1 time siden

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad. Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer. Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60. Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet. Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..

P4 - 1 time siden

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - 1 time siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 1 time siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 1 time siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 2 timer siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt