P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:09

P4 - 16 juli 19 kl. 15:06

Ber om forlenget beredskap etter Babcock-problemer

Kriseberedskapen i Nord-Norge forlenges etter at Babcock overtok luftambulansetjenesten 1. juli.
Helse Nord har måttet leie inn helikoptre fra Forsvaret fordi ingen av flyene Babcock har i lufta nå kan lette eller lande ved åtte flyplasser.
Nå ber foretaket om at helikoptrene blir fram til 2. august..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norge, Babcock, Nord, Forsvaret

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , forlenget, beredskap, etter, Babcock-problemer
P4 - 14 juni 20 kl. 10:25

Ber om forlenget forvaring etter Smøla-drapet

Statsadvokatene i Møre og Romsdal ber nå om forlenget forvaring for den 44 år gamle kvinnen som er dømt for drapet på en seksåring på Smøla, sommeren 2000. Høyesterett dømte i 2003 kvinnen til forvaring i 13 år, med en minstetid på åtte år. Hun ble av de rettspsykiatrisk sakkyndige vurdert som lettere psykisk utviklingshemmet, men strafferettslig tilregnelig.

NRK - 13 juni 19 kl. 08:38

Forlenget fellingstillatelse på ulv

Fellingstalletelsen på to to ulver i Nord-Østerdalen blir forlenget. Det bestemte fylkesmannen i går. Fellingstillatelsen ble først gitt 5.

P4 - 22 juni 20 kl. 15:55

Øver på beredskap

88 prosent av kommunene i Norge har trent på beredskap de to siste årene. Det viser en undersøkelse fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. De fleste kommunene har oppdaterte risikoanalyser og beredskapsplaner..

P4 - 30 mai 20 kl. 08:54

Militærpolitiet i beredskap

Det amerikanske forsvarsdepartmentet har nå satt militærpolitiet i beredskap. Soldatene skal være klare til å reise til Minneapolis i Minnesota på fire timers varsel, melder AP. Det er store demonstrasjoner i flere amerikanske byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis.

NRK - 16 april 20 kl. 12:59

Også Ahus nedjusterer beredskapen

Flere sjukehus går fra gul til grønn beredskap. Ahus har også nedjustert sin beredskap. Grønn beredskap er det nederste beredskapsnivået og betyr at beredskapsledelse etableres ved behov og enkelte funksjoner kan forsterkes..

Aftenposten - 19 juli 19 kl. 09:36

Forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni..

NRK - 13 feb. 20 kl. 13:11

Bedre beredskap i 2020 for Babcock

Luftambulansetjenesten melder at Babcock Scandinavian AirAmbulance AS leverte 95,28 prosent beredskap med luftambulansetjenestens ni fly i januar i Norge. Medregnet det ekstra beredskapsflyet i Alta, leverte Babcock 96,45 prosent beredskap..

NRK - 17 juni 19 kl. 15:03

Best på beredskap i Telemark

Kommunane i Telemark og Vestfold er best i landet på beredskap, viser ei årleg undersøking frå Direktoratet for samfunnstryggleik og beredskap. Meir enn 80 prosent av kommunane i Telemark og Vestfold oppfyller krava til kommunal beredskapsplikt..

NRK - 15 aug. 19 kl. 09:56

Sola i beredskap for nødlanding

Brannvesenet rykker ut og står i beredskap på Sola flyplass ved Stavanger etter melding om en nødlanding. Det melder 110-sentralen sør-vest på Twitter like før kl 10 torsdag..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:55

Nesten i full beredskap

Babcock Scandinavian AirAmbulance hadde i april en tilgjengelighet på 98,45 prosent, opplyser Luftambulansetjenesten. Etter at Babcock overtok ambulanseflytjenesten har selskapet hatt problemer med innfri kravene til beredskap..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 5 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 6 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 20 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 7 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 8 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..

P4 - 8 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

En mann i 80-årene er savnet i Tønsberg. Mannen ble sist sett ved boligen sin på Solvang i går kveld. Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Redningshundene deltar nå i søket etter mannen..

P4 - 8 timer siden

6,6 millioner isolert i Australia

6,6 millioner mennesker er isolert i delstaten Victoria i Australia. Antallet koronasmittede i byen Melbourne har ført til at grensene til New South Wales stenges, melder CNN. Militært personell og politiet skal overvåke alle overgangene mellom delstatene og kun et fåtall får lov til å krysse grensene..

P4 - 8 timer siden

Etterlyser vindvarsel på bro

Eieren av campingvognene som veltet på Karmsund Bru i formiddagen etterlyser vindvarsel over broren. Eieren ønsker å være anonym, men sier til Haugesunds Avis at vinden kom overraskende på, og at det bare tok to sekunder før campingvognen veltet. Det ble ingen personskader, men på grunn av vinden er broren fortsatt stengt for opprydding..

P4 - 9 timer siden

Jordskjelv i Kabul

Det har vært et jordskjelv i Afghanistans hovedstad Kabul i kveld. Ifølge det amerikanske overvåkningssenteret hadde jordskjelvet en styrke på 4,6, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt