P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:36

P4 - 14 aug. 19 kl. 13:36

Ber om fire uker varetekt

Aktor ber om at mannen som er terrordømt i samme sak som mulla Krekar i Italia skal varetektsfengsles i fire uker.
Han ble pågrepet mandag da hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
Krekar, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , fire, uker, varetekt
NRK - 29 okt. 19 kl. 10:14

Ber om fire uker i varetekt

Politiadvokat Hans Vang bekrefter at de ber om fire uker varetekt for de to drapssiktede mennene. Siktelsen omfatter nå forsettlig drap eller medvirkning til dette. – Vi ber om at de to første ukene blir i full isolasjon, sier Vang..

NRK - 14 aug. 19 kl. 13:21

Ber om fire uker i varetekt

Mannen som, sammen med mulla Krekar, er dømt i Italia for terrorplanlegging fremstilles nå for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Aktor ber om fire uker i varetekt. Forsvarer Solveig Høgtun sier til NRK at mannen er i sjokk..

P4 - 25 juli 20 kl. 12:19

Ber om fire uker i varetekt

Politiet ber om fire uker i varetekt for 49-åringen som i går ble pågrepet på nytt siktet for drap eller medvirkning til drap på en mann fra Askim. Mannen ble løslatt tidligere denne uken, men ble pågrepet i går, på grunn av at politiet nå mener de har bedre bevis i saken. De mener derfor også de har bedre grunnlag for å fengsle mannen..

NRK - 24 juni 20 kl. 11:31

Løslatt etter fire uker i varetekt

I mai fant PST 390.000 kroner under mannens madrass. Etter å ha sittet i varetekt i fire uker er han løslatt, men fortsatt siktet for terrorfinansiering.

P4 - 07 okt. 19 kl. 09:29

Ber om fire uker for Manshaus

Politiet ber om fire ukers varetekt for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. De ønsker også brev- og besøksforbud og at de to første ukene i varetekt er i full isolasjon. Fengslingsmøtet mot 21-åringen pågår i Oslo tingrett nå.

NRK - 30 des. 19 kl. 11:39

Ber om åtte nye uker i varetekt

Politiet ber om åtte nye uker i varetekt for faren som er siktet for drap på Toten i Oppland. Hans 15 år gamle sønn ble funnet med livstruende skadet 9. oktober, og døde på Ullevål sykehus 4.

NRK - 08 mai 20 kl. 13:26

Samtykker til fire uker i varetekt

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet tilbake til Norge fra Syria i januar, samtykker til fire nye uker i varetekt. Det bekrefter kvinnens forsvarer, Nils Christian Nordhus, til NRK. 29-åringen er siktet for deltagelse i en terrororganisasjon..

Klartale - 16 juli 20 kl. 14:32

Sarpsborg-mann må være fire uker i varetekt

Natt til onsdag ble tre kvinner stukket med kniv. Mannen som er siktet godtar at han skal sitte fire uker i varetekt..

NRK - 23 aug. 19 kl. 13:17

Ber om fire uker i varetekt

Politiet ber om at mannen som er siktet for drap i Åsane i Bergen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav de første to ukene er i full isolasjon. Det skriver Dagbladet. Mannen nekter all kjennskap til saken..

NRK - 02 jan. 20 kl. 13:54

Ber om fire uker i varetekt

En mann i 20-årene blir i ettermiddag fremstilt for varetektsfengsling etter en boligbrann i et rekkehus i Os nyttårsaften. Mannen er siktet for forsøk på mordbrann. Politiet ber om at mannen fengsles i fire uker, to av dem med brev- og besøksforbud..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 6 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 7 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 7 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 7 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 8 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 8 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 8 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 8 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt