P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 19:33

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:36

Ber om fire uker varetekt

Aktor ber om at mannen som er terrordømt i samme sak som mulla Krekar i Italia skal varetektsfengsles i fire uker.
Han ble pågrepet mandag da hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
Krekar, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , fire, uker, varetekt
NRK - 14 Aug 19 kl. 13:21

Ber om fire uker i varetekt

Mannen som, sammen med mulla Krekar, er dømt i Italia for terrorplanlegging fremstilles nå for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Aktor ber om fire uker i varetekt. Forsvarer Solveig Høgtun sier til NRK at mannen er i sjokk..

NRK - 29 Oct 19 kl. 10:14

Ber om fire uker i varetekt

Politiadvokat Hans Vang bekrefter at de ber om fire uker varetekt for de to drapssiktede mennene. Siktelsen omfatter nå forsettlig drap eller medvirkning til dette. – Vi ber om at de to første ukene blir i full isolasjon, sier Vang..

NRK - 06 Sep 19 kl. 10:55

Blir begjært fengslet i fire uker

Politiet vil begjære fire nye uker i varetekt med brev- og besøksforbud for draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22). Det bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt til NTB..

P4 - 07 Oct 19 kl. 09:29

Ber om fire uker for Manshaus

Politiet ber om fire ukers varetekt for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. De ønsker også brev- og besøksforbud og at de to første ukene i varetekt er i full isolasjon. Fengslingsmøtet mot 21-åringen pågår i Oslo tingrett nå.

NRK - 17 Jul 19 kl. 12:42

PST ber om fire ukers varetekt

Mulla Krekars advokat Brynjar Meling sier til NRK at PST ønsker å få mulla Krekar varetektsfengslet i fire uker, mens han vil be om full løslatelse. Mulla Krekar fremstilles for varetekt i Oslo tingrett klokken 13..

NRK - 23 Aug 19 kl. 13:17

Ber om fire uker i varetekt

Politiet ber om at mannen som er siktet for drap i Åsane i Bergen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav de første to ukene er i full isolasjon. Det skriver Dagbladet. Mannen nekter all kjennskap til saken..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:13

To uker varetekt for drap i Lakselv

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll. Det bekrefter forsvarer Marius Ihlebæk til NRK. Politiet ba først om fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:13

To uker varetekt for Lakselv-drap

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll. Det bekrefter forsvarer Marius Ihlebæk til NRK. Politiet ba først om fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud..

NRK - 02 Jan 20 kl. 13:54

Ber om fire uker i varetekt

En mann i 20-årene blir i ettermiddag fremstilt for varetektsfengsling etter en boligbrann i et rekkehus i Os nyttårsaften. Mannen er siktet for forsøk på mordbrann. Politiet ber om at mannen fengsles i fire uker, to av dem med brev- og besøksforbud..

NRK - 24 Oct 19 kl. 16:23

Fire uker varetekt

Kvinnen som er siktet for medvirkning i saken om ambulansekapring i Oslo er varetektsfengslet i fire uker med besøksforbud, men uten isolasjon, opplyser forsvareren hennes til NRK. Kjennelsen fra Oslo tingrett vil bli anket av kvinnen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Sor risiko for at viruset kommer til Norge

- Risikoen for at coronaviruset kommer til Norge er stor. Det er beskjeden fra eksperter på smittevern. Førsteamanuensis i mikrobiologi og smittevern ved Universitetet i Sør-Øst-Norge, Jörn Klein, sier til E24 at det bare er et spørsmål om tid, fordi vi lever i et internasjonalt samfunn som reiser mye.

P4 - 1 time siden

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina. Det gjør ikke Norge.

P4 - 1 time siden

Vil presentere Midtøsten-plan

USAs president Donald Trump varsler at han vil offentliggjøre sin plan for Midtøsten i morgen. Det sa Trump etter et møte med Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus nå i kveld norsk tid..

P4 - 1 time siden

Tidlig ute med pollenvarsel

Dårlig nytt for pollenallergikerne - men pollensesongen begynner trolig langt tidligere nn vanlig. Og allerede nå begynner den daglige pollenvarslingen - rundt en måned tidligere enn det som er normalt. For det det varme vinterbæret fører til tidligere blomstring, og folk i berørte områder som sliter med pollenallergi bør starte medisinering nå, råder astma- og allergiforbundet..

P4 - 1 time siden

Vil avhøre prins Andrew

Prins Andrew kan bli kalt inn til avhør om Jeffrey Epstein. Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt omå få avhøre 59-åringen, men han har ennå ikke svart, skriver The New York Times. Prinsen, som har vært utsatt for mye kritikk for sitt nære vennskap med Esptein, har tidligere sagt at han vil bistå i etterforskningen.

P4 - 1 time siden

IS-mann kan ikke dømmes

En mann, som for to år siden ble dømt til seks og et halvt års fengsel for deltakelse i IS, kan ikke dømmes for bortføring av kona og deres fem barn. Riksadvokaten har nå henlagt saken, melder NRK. Barna, som var mellom ett og åtte år gamle, ble sammen med kona tatt med til Syria og holdt innesperret i Raqqa i flere uker.

P4 - 1 time siden

Vil teste Frp

SV vil teste om Fremskrittspartiet virkelig er fri fra regjeringen etter regjerings-exiten forrige uke. I morgen vil de fremme rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon i Stortinget, sier SV-leder Audun Lysbakken til Aftenposten. Lysbakken viser til at Frp har sagt at det nå er en helt ny politisk situasjon, og at SV derfor vil teste hva det er mulig å få flertall for..

P4 - 2 timer siden

Høyt smell ved gård i Lillestrøm

Den mulige eksplosjonen politiet rykket ut til ved en gård i Lillestrøm sent i ettermiddag, viste seg å være fyrverkeri. Det kom melding om et høyt smell og at det brant, men nå er situasjonen avklart. Politiet melder at et firma har destruert fyrverkeri i et steinbrudd i nærheten av en gård.

P4 - 1 time siden

Bevisstløs etter ulykke

En person sitter fastklemt og er bevisstløs etter en trafikkulykke på E8 ved Balsfjord. Det opplyser politiet i Troms. Det jobbes nå med frigjøring.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant annet viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt